Cinsel Yaşam Sevgilim kıskanç değil ve arkadaşına fotoğrafımı attı böyle erkekler var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Sevgilim gavatlık yapmak istiyor Güncellemeler+1 yıl Ayrıldım güzel kardeşim*tan bide diyor arkadaşımla birlikte yapacaktık.. Daha önce de yapmış defalarca Sevgilim kıskanç değil ve arkadaşına fotoğrafımı attı böyle erkekler var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
dalton54 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Anasını da satsın güzel kardeşim. Sen güvenip foto atıyorsan elletiyorsan gidip ona buna anlatıyorsa onun ırıspı çocukluğu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Grup falan diyor bana da konuşmalarımızda Yorumla
__Rosenrot__ Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Sana ciddi duygular beslemediği belli. Fantezi için seninle birlikte. Sen ciddi düşünüyorsan uzak dur üzülürsün. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi düşünen erkek böyle yapmaz mı Yorumla __Rosenrot__ +1 yıl Yapar mı kızım? Arkadaşına yaşadığınız özelinizi bile anlatmaz. Seninki senin vücudunu sergiliyor. Yorumla __Rosenrot__ +1 yıl Aferin en doğrusunu yapmışsın. Çakalı görüyor musun bi de söylüyor niyetini. Yorumla
aybükebrck Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Evet vardır beni sinir ederdi kıskanmasını değil daha çok seni sahiplenmeyişini gösterir bu hareket senin yerinde olsam tepkimi belli eder tartışırdım 0 0 Yorumla
astralis Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Değerini bilmiyor bırak kendine başka birini bulsun bi an önce kurtul 0 0 Yorumla
BayMandalina Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl chcshjmşpfdtgc o nasıl söz ya gavatlık yapmak istemesi 0 0 Yorumla
MuratS0 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Kıskanmayan erkek deyyustur. Kıskanmayan eşlerin yüzüne tüküreyim o bile hafif kalır 0 0 Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ve sen hala ondan bahsederken sevgilim diyorsun,, !!! Hasta ruhlu biri o 0 0 Yorumla
Cinekolog Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Var tabi neler var gizli gizli annesinin uygunsuz resmini çekip atan bile var sana acırmı elin oğlu 0 0 Yorumla
SeksTerapisti Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. Cuckold fantezisi vardır belki ama sana sorması gerekli. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende evlenecegim insanla grup yapmak isterim cinsellik ve ask sevgi biriyle bağlantılı değildir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim arkadaşım da sevgilisinin nude lerini bana atıp nasıl diyordu 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nasıl anladin Yorumla
bee006 Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl O zaten gavatmış sen söylüyorsun işte ondan sevgili olmaz boşa gitsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunu sorarken amacın ne ayrılmış olup eski sevgilim demeliydin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın ayrılıcam Yorumla
AzqinBoqa Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bence senin ki pezevenkten farkı yok yanlış anlama bunun bi üstü pazarlama ya gidiyor 0 0 Yorumla
__KovboY__ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ciddi bir ilişki yok sanırsam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi olduğumuzu sanıyordum Yorumla __KovboY__ +1 yıl Geçmiş olsun diyelim ::( Yorumla
Sfhbdfgd Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Ayril gitsin yakinda seni parayla satar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zaten ufaktan demeye başladı grup nasıl olur falan Yorumla Sfhbdfgd +1 yıl G'''t işte Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beraber grup yapın işte :) 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Fantazi mi yapıyo acaba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasıl kız ama diyo işte bu kızı skyom heheh diyo 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sen de sitmek istermeisin demiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evt tahmin etmiştim ztn. Seni ona sktirmeye calısyo işte Yorumla Soran +1 yıl Niye böyle yapıyor güzel kardeşim bu değil mi Yorumla Soran +1 yıl Gavatt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Muhtemelen seni orsp gibi goruyo Yorumla Soran +1 yıl 🤢🤮Ayrılıcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla sana kalmıs slak ama bu sktigi kızdanda olcak sindi elini sker artk Yorumla
Kik_hazirerkek_ Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Bana da geliyor.. Sevgilimi yorumla.. 0 0 Yorumla
zorro_keremim Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kiskanclik bir hastaliktir ama Foto da atilmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Foto atıp nasıl sitmek ister misin demiş Yorumla zorro_keremim +1 yıl Olmaz böyle ondan uzak dur Yorumla
S8484 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl ne qvt lığı 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Beni paylaşmak istiyor Yorumla S8484 +1 yıl sana diyor mu Yorumla Soran +1 yıl Yani evet ima ediyor grup falan Yorumla S8484 +1 yıl yaşlar kaç Yorumla Soran +1 yıl 22 26 Yorumla S8484 +1 yıl cinsellik nasıl sizde şu an Yorumla S8484 +1 yıl avrupai gibi mi Yorumla S8484 +1 yıl senin bakışın nsll Yorumla S8484 +1 yıl boy kaç sende Yorumla S8484 +1 yıl içine kurt girerse denersin Yorumla S8484 +1 yıl ayrıldın mı Yorumla S8484 +1 yıl ewett selam Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok artık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Anasını da satsın güzel kardeşim. Sen güvenip foto atıyorsan elletiyorsan gidip ona buna anlatıyorsa onun ırıspı çocukluğu
Grup falan diyor bana da konuşmalarımızda
Sana ciddi duygular beslemediği belli. Fantezi için seninle birlikte. Sen ciddi düşünüyorsan uzak dur üzülürsün.
Ciddi düşünen erkek böyle yapmaz mı
Yapar mı kızım? Arkadaşına yaşadığınız özelinizi bile anlatmaz. Seninki senin vücudunu sergiliyor.
Aferin en doğrusunu yapmışsın. Çakalı görüyor musun bi de söylüyor niyetini.
Evet vardır beni sinir ederdi kıskanmasını değil daha çok seni sahiplenmeyişini gösterir bu hareket senin yerinde olsam tepkimi belli eder tartışırdım
Değerini bilmiyor bırak kendine başka birini bulsun bi an önce kurtul
chcshjmşpfdtgc o nasıl söz ya gavatlık yapmak istemesi
Kıskanmayan erkek deyyustur. Kıskanmayan eşlerin yüzüne tüküreyim o bile hafif kalır
Ve sen hala ondan bahsederken sevgilim diyorsun,, !!! Hasta ruhlu biri o
Var tabi neler var gizli gizli annesinin uygunsuz resmini çekip atan bile var sana acırmı elin oğlu
Cuckold fantezisi vardır belki ama sana sorması gerekli.
Bende evlenecegim insanla grup yapmak isterim cinsellik ve ask sevgi biriyle bağlantılı değildir
Benim arkadaşım da sevgilisinin nude lerini bana atıp nasıl diyordu
Sen nasıl anladin
O zaten gavatmış sen söylüyorsun işte ondan sevgili olmaz boşa gitsin.
güzel kardeşim tabiki
Bunu sorarken amacın ne ayrılmış olup eski sevgilim demeliydin
Haklısın ayrılıcam
Bence senin ki pezevenkten farkı yok yanlış anlama bunun bi üstü pazarlama ya gidiyor
Ciddi bir ilişki yok sanırsam
Ciddi olduğumuzu sanıyordum
Geçmiş olsun diyelim ::(
Ayril gitsin yakinda seni parayla satar
Zaten ufaktan demeye başladı grup nasıl olur falan
G'''t işte
Beraber grup yapın işte :)
Sevgilin harbi kavatmış
Fantazi mi yapıyo acaba
Sende hala sevgilim mu diyorsun
Direk ayrıl bu iş kötüye gider
Ayrılıcam
Nasıl kız ama diyo işte bu kızı skyom heheh diyo
Sen de sitmek istermeisin demiş
Evt tahmin etmiştim ztn. Seni ona sktirmeye calısyo işte
Niye böyle yapıyor güzel kardeşim bu değil mi
Gavatt
Muhtemelen seni orsp gibi goruyo
🤢🤮Ayrılıcam
Valla sana kalmıs slak ama bu sktigi kızdanda olcak sindi elini sker artk
keske baldizimda bana atsa ya cok özledim :(
Bana da geliyor.. Sevgilimi yorumla..
Kiskanclik bir hastaliktir ama Foto da atilmaz
Foto atıp nasıl sitmek ister misin demiş
Olmaz böyle ondan uzak dur
ne qvt lığı
Beni paylaşmak istiyor
sana diyor mu
Yani evet ima ediyor grup falan
yaşlar kaç
22 26
cinsellik nasıl sizde şu an
avrupai gibi mi
senin bakışın nsll
boy kaç sende
içine kurt girerse denersin
ayrıldın mı
ewett selam
boşver ya
Yok artık
Sevgilin galiba pi@ç
Evlenince grup yapalım der bu haberin olsun :)
Nasıl bir sevgili o
Fanteizicimi