Kesinlikle hayır. Aksine ben gerçekten birini sevdiğimde cinselliği unutmuş gibiydim. Sadece sarılmak koklamak yakın olmak istiyordum, hatta saçının ve teninin kokusu beni sakinlestiriyordu ama sanırım o gerçek aşktı... Sen sevgili diyorsun, su anki sevgili ilişkileri genelde cinsel ilişki üzerine kurulu olduğundan cevaplamak zor, ya da şöyle diyeyim, belkide cinsel ilişki için sarılıyor yol yapıyordur. Yani senin dediğin gibi olabilir, ama seni sevdiğini biliyorsan! Ve bunu bilebilirsin, emin değilsen içinde en ufak bir şüphe varsa emin ol seni sevmiyordur ve haliyle evet cinsel ilişki düşünüyordur..
Arkadan sarılıp boynunu falan öpersem ve o koku anlık olarak beni etkilerse cinselliği çağrıştırabilir. O da bilerek kalçalarını iyice sıkıştırırsa kasıklarıma cinsellik kaçınılmaz olur, çünkü kalça fetişim var.
Selam Gözlemlediğim kadarıyla belli şeylere doymuş erkek tipleri böyle temas ya da sarılmadan yani kısacası abazan tiplerin tahrik olacağı şeylerden pek etkilenmiyorlar ama mesela bazısı var ki temas bir yana sadece karşısında öylece dur herhangi bir yerinin açık olmasına ya da frikik vermesen bile orada koca bir çadır kuruluyor ve buda ister istemez göze çarpıyor. Doymuşa sıkı sıkıda sarılsan işlemez doymamışıda sadece parmağın ucu değse şarıl şarıl boşalır. #perso
Bu ortamdaki atmosfere göre değişir bence, duygusal yoğunluktaysak pekte cinsellik gelmez ama normal bir zamanda nirmal bir sarılma cinsellik çağrıştırabilir.
Hayır tabikide ama beş parmağın beşi de bir değildir. Hiç bir erkeğin içini bilemezsin kimisinin aklı piçliğe çalışır kimisinin de içi acı ile dokudur sarılınca o acılardan uzaklaştırır unutturur nefes olur insana
Genelleme yapilmaz. Kadinkar erkeler demekten ziyade insan olarak bakmakta fayda var. Bazi insanlar sekse düskündür onlar tahrik olabilir bazilariysa daha duygusal sevmek olarak algilar sarilmayi