Selam Eminim birçok kişi kendimden mahrum ederim diyecek ama ben öyle yapmam ben bağlarım elini yatak başlığına ayaklarınında üstüne otururum akşam belli bir saate başlarım sabah şafak sökene kadar ilk önce vajinamla sonra enerjim biraz azaldıktan sonra oral ile sonrasında ise elimden yardım alarak defalarca kez adeta inek sağar gibi sağarım bütün spermleri hepsini ağızıma vakumlar göbeğine tükürürüm artık yeter beni bırak diyene kadar boşalmaktan kan şekeri düşüpte fenalaşıp bayılma semptomları gösterene kadar bunu devam ettiririm. Sonrada yanlarından sperm damlayan ağızım ile var olan tüm şehvetimle dudaklarından öperim kulağınada güzel şeyler fısıldarım ve iyi geceler dileklerimi ilettikten sonra tekrar üzerine çıkarım penis hafif erekte iken sürtüne sürtüne bende üzerinde sızarım ama önce mutlaka ipleri çözerim sabah işe geç kalmasın tabi uyanabilirse.😈
Onun bana ceza vermesini yeğlerim ama ben de veririm elbet..Örneğin çok yükselmişken sok bana çok istiyorum tarzı söylemler söyleyerekten haykırıyorken hemen bütün deliklerimi kapatırım ve ordan kaçarım. Hadi gelsene kendimi parçalicam diyip gösterir tekrardan kaçabilirim. Tam boşalacakken kavga etmeye başlarım, çıldırsın.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cinselliğin bir cezalandırma aracı olarak kullanılması bana doğru gelmiyor. Demek istediğim durum en ufak şeyde trip aracı olarak cinselliğin kullanılması. Zamanla çiftleri uzaklaştırıyor bence
Benim en sevdiğiö şeylerden biri mesela bir kavga olmuşsa sonra gönlüm alınıp aramızda bir şey yaşanacaksa bir süre bana dokunmasını yasaklıyorum ellerini bağlıyorum daha çok hırslanılabiliyo bu şekilde :)
Cinsellik bir ceza veya ödül olmaması lazım. Silah olarak kesinlikle kullanılmaması lazım. Cinsellik olması gereken bir şeydir, cesa veya ödül aracı değildir.