her şeyi kadının halletmesini bekleyip şaşkın şaşkın bakıyorlar. yardımım olmadan hiç bir şeyi beceremiyorlar. çoğu böyle. hem kız arkadaşlarımın anlattıklarından hem kendi ilişkilerimden hem de bugün okuduklarımdan biliyorum. özellikle türk erkekler, çok kötü bu işte.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBenim de birlikte olduğum kadınlar aksine her şeyi benden bekliyorlardı. Ters çeviriyordum, kucağıma alıyordum, deepthroat yaptırıyordum vs vs. Hakimiyet bende olacak ama kadın da yatağa uzanmayacak. Erkeği avuçlarında oynatacak gibi duracak ama kendini de erkeğine teslim edecek... İşte o zaman keşfet altında inleyen kadını. 😋
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kime göre neye göre sorularını cevaplamak lazım ayrıca kadının beklentisi nedir her kadının beklentisi de bir olmayabilir burada bir çoğu dediğiniz şekil olabilir ama işinin hakkını verenlerde vardır illaki 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
+1 yılBence beceriklisine denk gelmemişsindir :) Keyifli günler..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine alıcan kucagına zıplatcan sonra duvara dayıcan duvardayken ayakta devam edicen ardından mutfak tezgahına kaldırcan yine ayalta devam edicen ardından yatırcan mobilyanın üstüne altına alıp ayırcan bacakları devam edicenn off off bana denk gelsen valla her pozisyonda skerdm seni
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaç erkeğin altına yattın ki bu genellemeyi yapıyorsun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılçok fazla genç yabancılarla da yattım uçuruyorlar
- +1 yıl
Sağ baştan say :D
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. sahsen hıc ılıskım olmadı olurken söylerım kı ona gore bılsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBecerikli olana git sende hem kekolarla birlikte hemde itiraz ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim adam yok adam hem ben de kaçışı araplarda buldum onlar daha iyi
Cevap sahibi+1 yılAdam var adam da sen bulamiyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka verme verme deneyim olmasın sonra de beceriksiz de 😂😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılbeceriksizsiniz ancak deneyimi bir yaştan sonra alıyorsunuz ama yabancı gençler böyle mi?
Cevap sahibi+1 yılKaç yabancı altına yattın da böyle konuşuyorsun
Cevap sahibi+1 yılSizde yabancı kadınlar gibimisiniz
Soran+1 yılçok fazla kişiyle yattım sizin gibi değilim ben param da var
Cevap sahibi+1 yılO zaman haklısın bişi diyemem
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Geneli cahil, seks ve sevişme hakkında birşey bilmiyorlar
00 YorumlaSana çakmayı bılememısler 🤷♂️
ancak genel manada gercek soledıhın kesin kadınlar şikayetcı genelde haklılar00 Yorumla
+1 yılBuradakiler de tam tersini söylüyor
10 Yorumla
+1 yılEe napalim şimdi kanka?
10 YorumlaSana beceriksizleri denk gelmiş. Üzücü...
00 Yorumla
+1 yılYanlişın var. Bence kızlar öyle
00 YorumlaSizin kadar tecrübeli değiller çünkü
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim kadar olamazlar ama mesela benim kız arkadaşlarım tecrübesiz ama yine de kendilerini bu kadar rezil etmiyorlar
Soran+1 yılyok yok hepimizin yaşı genç zaten hem tanımadığın kişiler hakkında konuşma
Sana öylesi denk gelmiş 😊
00 Yorumla
+1 yılAferin gız
00 Yorumla
+1 yılYılda bir verirseniz öğrenemezler tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılOnu toylara söyle 😂
00 Yorumla
+1 yılAynen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimle dene birde
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri