Benim içinde pek cazip değil ama yer yer hosuma da gitmiyor degil. Sorunun temelini düşününce iki mevzudan kaynaklanıyor. Birincisi, teknoloji çağında telefon kullanımının aşırı artması. İkincisi, okuldan işten güçten sevgililer, çiftler birbirine zaman ayiramamasi. Keyif alınıyorsa bu durumdan normal. O kadar uç fanteziler normalse bu da normaldir. Keyifli günler dilerim herkese 🙂
Selam
Ben aslında belli bir süre öncesine kadar bu olaya dehşet derecede saçma ve gereksiz gözüyle bakıyordum ancak yakın zamanda şunu anladım bazen çok arzuluyorsun ama arada bazı aşılamayacak türden engeller oluyor sesli konuşarak ya da yazışarak hiç fark etmez bir şekilde tatmin etmek ve edilmek istiyorsun.
Yani bu yüzden sanal sekste yapılabilir tabiki gerçeğin yerini tutmaz ama eldende bir şey gelmez.
#perso
Gayet olumlu bakıyorum ve çok zevkli bir şey. İlk 12 yaşlarında yapmıştım baya zevk almıştım çok hoşuma gitmişti bunda seksi erken öğrendiğiminde bir etkisi olmuştu ama yine de iyiydi.. Herkesle yapılınca zevk vermiyor belli başlı etkilendiğin ya da hoşuna giden kişiler ile yapınca enfes bir zevk alıyorsun yükseliyorsun ve arzuluyorsun.
Oha ne kadar küçükken
Tamamına katılıyorum 12 yaş kısmı ilginç oldu sadece
Hiç haz etmediğim bir olay.. Zerre zevk almıyorum diyebilirim.. Sanal seks olayları değil bana daha çok o insanın ruhuna sızmak, hücrelerini uyandırmak ve deli gibi arzulandığımı bilmek haz veriyor.. Keyifli günler..
Cevap
35Cevap
Bana saçma geliyordu temas olmadan dokunmadan.. Ancak bu şekilde etkilenip zevk aldığım biri olunca fikrim değişti. şu an yaşamıyorum bu tarz şeyler. Ancak hoşuma gittiği yaşadığım olmuştu daha önce..
yapmadım diyemem ama berbat bir sey liseli ergenler ve reelde birini bulamayanlar yapar anca
Yapma ama keyifli oluyor
Gerçek foto ve gif atamayan kişiler var burada, sağdan soldan büküp benim diye yutturmaya çalışıyor neredeyse hepsi kızların😹 Bunlarla su içmeye gidilmez, ses kaydı istersin utanır, foto video istersin zaten fake 😹
Şahsım adına ben sexting yapmayı seviyorum seks hakkında zevkler hazlar hakkında sohbet etmeyi severim
Seksting gerçek seks için bir giriş olabilir. Burada insanlar bir birini tanır sonra gerçek hayata geçerlar. Halbuki bir bakıyorsun tek amaçları seksting. Hiç sağlıklı bir ruh hali değil.
Hoşlandıgın insanla iyi oluyorda hoşlanmadıgınla miyde bulandırıcı oluyor aman milletin aklı fikri skşte
gerçeğin yerini tutmaz ama yer yer fantaziler çılgınca olabiliyor ve etkili olanı da karşımıza çıkabiliyor bu da karşındaki kişiye bağlı hem sanal hem de gerçekte
Ustalastim diyebilirim. Herşey den zevk almasını bilen biriyim.
İlk kez burada ne olduğunu öğrendim. Sıcak bakmıyorum ve yapmayı düşünmüyorum.
Denediğinde fikrin değişe bilir
.
Ten tene değmedikçe, sevgilimin yüzünü görmedikçe, gözlerinin içindeki mutluluğu görmedikçe.
Hepsi hikayedir.
.
Bazen hayal ettiğin arzuladığın kişiyle aranda aşılamayacak türden engeller bulunur ve o engeller seni buna iter.
Zevk almayı, vermeyi bilen biriyle yapmak lazım. Yazarak saçma geliyor ama sesli ve görüntülü daha iyi
ben küçükken sanal bebekler vardı kimse o bebeklerin nerden geldiğini sorgulamıyodu
o yüzden sanal seks gerekli bence
Yapılabilir ama sadece birini kelimelerle yazıyla tahrik etmeye çalışmak çok zor görsel duyular uyarılmadan iki tarafta kıvama gelemez o yüzden fotoğraf ses video gibi şeylerde olursa keyifli olur
İki taraf için de çok çekici. Her türlü sapkın fantazini anlatabiliyorsun. Ne de olsa karşındakini tanımıyon
Ben karşıydım ama sevgilimle yapınca çok zevk almıştım fotoğraflı
Kesinlikle müthiş heycanlı ve zevkli
Çok daha farklı olabiliyor … o da değişik bir fantezi
Sıkıcı ama yoklukta gider, fotoğraf atmayı seven bir partner olması şart.
Ses tonu güzel olmalı ve etkileyici konuşmak gerekiyor bu işte
Bazen cok zevkli olabiliyor. Resimli falan
Aynn ciddi haz veriyor
Tekrar yapmak ister misin
Hoşlandığım beyle olursa zevkli
Güzel bir cevap ama hoşlandığın birinin gelmesi de zor gibi.
Haklısın haz verici
mantıklı geliyor bana dokunmadan hissetmek aşk gibi birşey.
Zevkli oluyor bazen yani
Saçma geliyor
Cansın
Yoo hiçte bile
Bilmiyorum ben öyle düşünüyorum
Hayal etmenin zevki başka
Görüş sahibi
İlk kez olan çok heycanlı zevkli oluyor
Hoşlandığın sevdiğin biriyle yaparsan çok zevkli. Ama tanımadığın biriyle iğrenç
Bazen seviyorum, bazen sevemiyorum.
İsteyince seviliyor istemeyince itici geliyor ☺️
Güzel güzel devam edelim
Bayılırım ve yapmak isterim çok seksi
Saçma sapan şeyler
Eğlenceli ama saçma aynı zamanda
Yükselince heycanlı oluyor rahatlayınca saçma geliyor🙃
Bana da pek cazip gelmiyor açıkçası
Artık midemi bulandırıyor.
Ergence
Öyle bir deneyimim olmadı nasıl birşey ki o öyle
Tanımadıgım ile hissetmem tahrık olmam
Bence olmalı bunun yararlı olduğu kanısındayım
Hiç yapmadım ama yapsam da zevk vereceğini sanmam
Et ete değecek böyle şeyler faso fiso
hoş ama reel yaşayan iiççin zor
kisiye gore degisiyor ama bu
Geceleri çok zevkli
Çok zevkli
1 hafta önce yaptım gayet iyi
Bence zevkli
😂Izdırap resmen
Nası neden bunu bilmiyosun bana mı soruyosun git elizabeth yap aynı şey
sanalmı olur nsıl şeyöyle
Sacmalık😂
Saçma
Beceremiyorum galiba
seks gerçek olmalı
Yaptıktan sonra engelleme huyları var bide..
Ben karışıyım.
Eziklik
Sacma. Ne anlami var. onemli olan gercek
iyi bakiyorum
Konuşabiliriz miyiz
Yükseldiğnde gayet keyifli oluyor