Selam arkadaşlar. 1,5 hafta sonra düğünüm olacak ve ben cinsel ilişkiye girmekten çok korkuyorum. Ve ne yapacağımı falan da bilmiyorum, baya da utanıyorum. Ne bileyim, utanmamam gerek biliyorum, sonuçta sevdiğim adamla sadece ruhen değil, bedenen de birleşeceğiz ama yine de çok utanıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Gece nasıl davranmalıyım? Hadi diyelim birlikte olduk, ertesi gün utançtan bakamam yüzüne. Ayrıca cinsel ilişki ağrısını nasıl tarif edebilirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDoğru bir partner ile yapıldığında ilk ilişki acı vermez işi bilmesi gerek mesela önce uzzuunn ama çok uzuun bir ön sevişmeden sonra birleşme olursa acı hissiyatı olmaz ya da azcık olabilir. Bazılarının zarı kalın olduğunda daha zor giriyor örneğin vajina yapısı ile de alakalı. Ön sevişmesiz kuru kuru girerse acı olabilir hem de ilk olduğundan, utanmanı gerektirecek bir şey vücudundan çekinmeni de.. O vücut erkeğe çok zevk verecek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam
Burada maalesef eşinin tutumuda çok önemli sakin ve sabırlı davranmalı gerisi gelir zaten ön sevişmeyi biraz uzun tutun iyice ıslan ki vakinadaki kayganlık oluşsun fazla kendini kasma her ay adet oluyoruz en fazla ne kadar acıyabilir ki değil mi.
Kendini kasma içinden kendine şunu söyle acımayacak çünkü bu ilk gece abartılıyor ben sordumda araştırdımda korkulacak bir olay yok bide eşine rica et sana oral yapsın iyice arzuluyasın ki acı aklına gelmesin.
#perso00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılağrıyı bilmem ama acı konusunda ikinize de iş düşüyor sen kendini kasmayacaksın o da okşayarak seni fiziksel ve ruhsal olarak rahatlatmalı.
utanma konusunda ise biraz şebeklik yaparak seni açmalı biraz. sağlık sorunu olsa seni wcye götürse banyo yaptırsa utanıyorum mu diyeceksin. ya da karşındaki senden utansa saçma gelmez mi neyse işte az çok anlatabildim D:00 Yorumla
+1 yılİlk olarak utanma duygusu senin kasilmana neden olacaktır, bu durum birleşmeyi zorlastirir, senin acı cekmene neden olur,, eşinin seni rahatlatmasi gerekir, seninde buna izin vermen, doğru şekilde yapılırsa ağrı minimum haz maksimum olur,, partnerinin seni hazırlaması önemli,,
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
İlk zamanlar elbette çekingenlik olur ama kendini rahat bırak erkeğine o işi yapar. Biraz film izle p*rno felan. Kendini mümkün mertebe azdır çünkü o zaman bi şey düşünmezsn
00 Yorumlaışıkları söndür mümkünse çıplak olarak eşine bakma. sadece rahatla sırt üstü yat ve eşinin maharetli olmasını umut et
00 YorumlaYa yüzüne bakılmayacak bişey değil bu doğal bir durum ağrı olacak diyr bir kesinlik yok
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu yedikten sonra utanma falan kalmaz daha çok istersin arsız gibi merak etme
00 YorumlaBir sızlama hissedeceksin ilk girdiğinde utanmamak için karanlıkta yapın 🤗
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar ileri gittiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç ileri gitmedik öpüşmekten başka.
Cevap sahibi+1 yılÖneride bulunabilirim istersen
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu biriyle konuş olmazsa
03 Yorumla
Soran+1 yılannem benim bundan korktuğumu falan bildiği için zaten sürekli konuşuyor benle, ama ne bileyim benim korkum geçmiyor.
Soran+1 yılolur.
Cevap sahibi+1 yılOlur mu
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Anlatayım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlışırsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım