Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBayan bu yaklaşım tarzını size ve diğer olmaz falan diyen bayanlara hiç yakıştıramadım ben mesela libidosu yüksek birisiyim benim aklım fikrim sabah akşam düğündeyken piknikteyken 7x24 aklım vinsellikte idi evlendigim kişi de sözde din kültürü öğretmeni idi ancak ben kendisini annesi gile bıraktım hamileliliginin sonuna doğru ve ben de göreviyle alakalı bir kaza geçirdim zor bela uzun uğraşları sonra da bir kızım oldu ancak o bu halimde yanımda olmadı ve ben de boşandım yani kötü günümde yanımda olmayan kadının ben iyi günümde ne yapayım dedim o da yapmış olduğum kazayı gerekçe göstererek mahkemenin babası ilekizinin birlikte vakit geçirmesi kararının kaldırılması için dava açmış... yani demem o ki güvenebilirsin sandiginintam tersi de çıkabilir.. dayımın da bir sözü vardı aklı fikri şeyinde olan adamdan korkmayacaksın insanın hep çalışmayan yerinde olur dilio adamdan zarar gelmez derdi 😂😂
56 Yorumla- +1 yıl
Çok geçmiş olsun da kardeşim ne kazası geçirdin de zorlandın
- +1 yıl
Sagolasin kardeşim normalde hatta genelde küçümseyip millet bazen hatta kopeklige kadar gidiyorlar da sana teşekkür ederim bir trafik kazası geçirdik iki meslektaşım şehit oldu Allah şehadetlerini kabul etsin
- +1 yıl
@bildiginbekar kardeşim bunun kucumsemesi olur insanız başımıza herşey gelebilir herşey bizler için bende sağlıkciyim 112 de çalışıyorum. Nelerini görüp şahit oluyoruz. Çok geçmiş olsun sana şehit olanlarada rabbim kabul etsin sehadetini Allah'ım ailelerine sabır versin. Polismisin kardeşim sen bu arada
- +1 yıl
Evet kardeşim polisim bu arada dayımın oğlu da ambulans şoförü sizin zorlukları da iyi bilirim belki haberleri de takip ettiysen bilirsin Kahramanmaraşın pazarcık ilçesinde bir meslektaşımız kaza sonucu hayatını kaybetti onu da tanırdım zamanla muhabbetimiz de vardı ufuk kardeşim
- +1 yıl
Takıp etmem mi yeni oldu o kaza Allah'ım rahmet eylesin yakınlarına sabır versin. İkimizin de işi cok zor biliyorsun sizi de bizi de normal akıllı adam bulmuyor sabahtan akşama kadar birlikte nelerle uğraşıyoruz hak etmeyecek memlekete gram faydası olmayan insanların peşinden koşuyoruz
- +1 yıl
Aynen öyle ben zaten direk o beş para etmeyecek adamlarla uğraşıyorum onlara ceza veriyorum ve adam etmeye çalışıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılEvli insanın aklı fikri cinsellikte olmaz bence. Sonuçta evlilik, insanlara sorumluluk yükleyen bir müessese ve sadece cinsellik üzerine kurulu değil. Ev kirası, elektrik, su, ailenin temel maddi ihtiyaçlarını karşılamak gibi birçok vazife yüklüyor bireylere.
Kaldı ki aklı fikri cinsellikte olan kişiler değil bekar olup da doyuma ulaşamamış kişilerdir. Evli kişiler bu ihtiyacı yeterli ve gerekli düzeyde karşılamıştır zaten.
Bu arada dikkat ediyorum da kaliteli sorular soruyorsun. Boşuna fenomen olmamışsın Ececim. Evlilik, cinsellik ve aldatma temalı sorularına artık oldukça hazırlıklıyım arkadaşım.103 Yorumla- +1 yıl
Aklı fikri cinsellikte olan kişiler evli bireyler değil bekar olup da duygusal/erotik doyuma ulaşamamış kişilerdir.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
EİG için sağol
+1 yıl7/24 cinsellikteyse mutlu olunmaz ama libidosu yüksekse ve beni oldukça çok arzuluyorsa hoşuma gider. Hayatta cinsellikten başka şeylerde var birlikte gezebilmek, eğlenebilmek, sohbet edebilmek gerekiyor mutlu bir yuva için.
160 Yorumla
+1 yılİnan sana bir şey söyleyeyim bu sitede biri ile tanıştım akrep burcuydu arkadaşça yaklaştım nasıl olduysa kendimi bir sonu gelmeyen seks muhabbetinin içinde buldum çıkma teklifi etti onda bile hayır yok diyor ki beni sever misin?
Tabiki hayır dedim adamın aklındaki tek şey seks seks seks başka hiçbir gayesi yok gibi davranıyor ve biliyor musun ben bunu 2 ay çektim geçen en son seninle artık muhattap olmak istemiyorum dedim.
Gerçekten cinsel konulara meraklı biriyim araştırırım hatta bir şeyler denemeye çalışırım ama bu beni bile geçti.
Üstelik arkadaşça yaklaştım benim aklımda biri olduğunu biliyordu.
Tek kelimesi sen adanaya gel.🙈
Yeminle her şey dozunda güzel insanlara arkadaşça yaklaşıyorum knk diyorum çıkma teklifi ediyorlar sanal teklif ediyorlar sıkıldım herkesin derdi seks.
Kurtuldum rahatladım😆183 Yorumla- +1 yıl
1 saat bile çekemem😄 geçmiş olsun))
- +1 yıl
Sağol kurtuldum ke toplam 8 kişiyi red ettim pişman mıyım değilim üstelik 4 ü beni gerçekten seviyordu ama ben sevemedim onlar için onları red ettim iyi ettim😂🤧😂
- +1 yıl
Diline sağlık iyi etmişsin 😄🌺
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
133Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkide seks illa ki olacaktır gadası. Ama hergün papaz pilavı yemekte bir zamandan sonra sıkıcı olacaktır.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Cinsellik bir evliliği ayakta tutan şeylerin başında gelir. Evli olduğun adamla hem ruhunun hem bedeninin birleşmesinden mutlu olmalısın. seks mutlu eder. Vücuda iyi gelir. Sende büyük ihtimalle toplumun yarattığı etkiden dolayı belkide böyle düşünüyorsun ama cinsellik gerçekten güzel bir şeydir hem psikolojik hem fiziksel.
Seni arzuluyor seni istiyorsa seni seviyor demektir. Seninle yatmak istiyor kızım seni istiyor yani. Bunun için mutlu olmalı sevinmelisin. Düzenli olarak seks yapmanız onada sanada iyi gelecektir. Ve mutlu olursunuz. Mesela eşinle ilgilenmediğin zaman aranızdaki ilişki zayıflar ve eşinin başka kadınlara eğilimli olmasını sağlar bu durum. Rahatlayamadığı için mutsuz huysuz sinirli birine dönüşebilir. Mutsuz bir ilişkin olur. Ona bir bebek gibi bakmalı ilgilenmelisin. Başta bunun için sen hevesli ve istekli olmalısın. Çünkü senin isteğin olmazsa asla mutlu olamazsın. Sorman gereken şey şu ben gerçekten seks yapmak istiyor muyum, bundan zevk alıyor muyum? Bu soruları kendine sor ve cevabında dürüst ol. Umarım doğru bir seçim yapar ve pişmanlık duymazsın.. İyi günler
Bayan Green 🍀60 Yorumla
+1 yılÜç yıllık sevgilim de aynen böyleydi ben sürekli buluşmak gezmek güzel yerler görmek güzel şeyler konuşmak sohbet etmek sarmaş dolaş olmak isterken o heryere birşeyler yaşayacakmışızcasına hazırlıklı geliyordu ya da mesajda ben onu özlediğimden bahsederken oda başka anlamda seni özledim diyordu bi süre sonra orspu gibi hissetmeye başladım beni kullanıyormuş gibi hissettirdi bunu dile getirdiğimde ise çok kötü kavga ettik beni suçlu çıkardı hislerimi önemsemedi bile.. kesinlikle böyle bir insanla birlikte olma evlenip mutlu bi aile kurmayı düşünme çünkü bu her zaman böyle devam edecek senin bedenine dokunan değilde daha çok ruhuna dokunan insanı bul böyle olunca zaten iki tarafında tutkusu isteği ile birşeyler kendiliğinden yaşanır o kadar pişmanım ki… lütfen sende geç kalma ve kendini kandırma..
40 YorumlaGörsel çok iyi :D kulağa güzel bile gelse uzun vadede mutlu olmanın imkanı yoktur. Cinsellik ilişkiyi ayakta tutacak bacaklardan birisidir sadece
41 Yorumla- +1 yıl
Benide baya güldürdü 😄
+1 yılSelamlar herkese,
Öncelikle cinsellik ve libido yüksekliği ilişkinin olmazsa olmazıdır. Lakin herşey uçkurdan ibaret değil. Konuştuğunuz partnerinizin ya da eşinizin derdini sıkıntısını muhakkak dinlemeniz ve muhabbet etmeniz lazım. Zaten muhabbetin, sohbetin saatlerce doyurucu ise cinsellik daha tarifsiz oluyor.
Ama sadece cinsellik bir zaman sonra miğde bulandırıcı olabiliyor. Şahsen ben asla bir kadına cinsel obje gibi bakmadım, bakmam da.
İyi bir eşe denk gelirseniz balkon sohbetleriniz ve akabinde soft sevişmeler çok keyifli olur.
Ten uyumunun önemi aslında budur. Herkes ten uyumunu cinsellikten ibaret sanar ama öyle değil, bunun içine; yan yana geldiğinde zevkler, tercihler, aynı frekans vb. bir çok türevleri girer.
Demem o ki cinsellik tabiki de ilişkinin olmazsa olmazıdır ama karşınızdakini dinlemeyip, anlamadıktan sonra temeli olmayan bir inşaat misali, geleceği karanlık bir ilişki yaşamış olursunuz vesselâm.20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlensem seks için evlenirim kimse kusura bakmasin ki bu bile engel. Onun ailesini çekmek istemiyorum eski kafalilar ay sunu demedi au hosgeldin demedi ay anne demedi bana diye insanin basini dirdirlar dünyayi dar eder evliliginin de icine ederler. Sevgili döneminde ise kalici degil illa ki iliski bitiyor ya da aile yuzunden rahat olamayan var ben gibi seks yasadim ama hic gece seksi yasamadim nasi bisey merak ediyorum sabahlara kdr. Rahatca ozgurce süre sıkintisi mekan sıkintisi olmadan yapmak istiyorum ozgurce tadini ala ala. Bizi buna iten aileler cahil toplumlar anlayin. Ben asla evlenmek istemem ama duzenli birini istiyorum ayni evde yasamak istiyorum onla fakat türk aile sistemine gore bu imkansiz benim gibi istekliler de çareyi evlenmekte buluyor
21 Yorumla
+1 yılÖyle bir partnere kendisini becermesini önerir yoluma bakarım.. Keyifli geceler..
70 Yorumla
+1 yılHer iki kişiye göre değişir, bana göre kurulabilir. Çünkü benimde öyle.. Bazıları için de kurulamaz kişiliğe göre değişir yani
50 Yorumla
+1 yılŞimdi durum şu sadece Limonata İçersen Ve Başka Bir Şey İçmeden Devamlı Aynı Dey Olursa Belli Süre De Boğazında Gıcık Olur Yanma Olur Bı Yerde Yeter Dersin Sadece Limanata olmaz Mesela Daha Tatlı Duygular Var Sadece Öpmek Sevgini Hissettirmek Sevginle Onun Değerini Bilmesini Senin Neden Yanında Oldugunu Hissettirmek Gibi Bunlar Olmadan Tek Aynı Şeyle Bir Ömür Geçmez.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Aklı fikri cinsellikte olması ayrı bi konu tabi ki.. Muhabbetin sürekli seks olması ayrı bi konu.. Gündelik hayatın içinde sana destek olabiliyor; duygusal anlamda tatmin edebiliyor ise.. Evlenince yaşanan cinselligin dışındaki konularda güzel bir evliliğiniz olur...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu aile kavramı farklı, cinsellik farklı... Ancak cinsellik bir ilişki de elbette ağırlığı olan bir etkenlerden bir tanesi...
Daha neler neler var...
Kısaca o başka şeyleri de yakalayınız. Sadece cinsellik ile gelen, yarın o özelliğini kaybettiğin de ne olacak... :)
Kısaca sarıldığınızda, güven dolacak, gözleri ruhu ile bakabilecek adamlar, kadınlar bulunuz...
.
.
# by Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... '20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılKitap okumuyorsa evlenme sözü vardır.
Yıllar geçtikçe bu sözün ağırlığını ve gerçekliğini insan daha iyi kavrıyor.
Tamam öpüşmek, sevişmek ve tek beden olmak iyi hoş da iş bitince totosunu dönüp yatan ya da herhangi bir konuda iki lafın belini kıramadığın insanla nereye kadar devam edersin ki?
Bir kitap, bir film, bir dizi, bir şehir ya da başka bir konu hakkında konuşabilmenin tadı sevişmekten daha öteye çıkıyor.20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik sorularına hiç cevap veren biri değilim ancak kızların cevapları çok yalan olmuş alayı sabah akşam cinsel sorularda şöyle seks böyle pozisyon şöyle yaptım böyle pompaladım onu aldım buna dayattırdım şuna bastırırım diyip bu soruda böyle cevap vermeleri ironi olmuş 😄
20 Yorumla
+1 yılBir insan sürekli cinselliği neden düşünür.. kendine ait zamanı olmalı deniz kenarında hava almalı.. nefes alıp hayatın diğer güzellik lerinide tatmalı.. Cinselliği elbette düşünmeli sevdiği kişiyle .. her zaman dediğim gibi .. Her şeyin fazlası zarardır..
Eğer bir insan sürekli cinselliğe ilgi duyarsa.. Arzusunun kölesi olur..20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu mümkün değil ne yazık ki.
Hayatımız seks den ibaret değil ne yazık ki.52 Yorumla- +1 yıl
Ne yazık ki?
- +1 yıl
Çok büyük klavye hatası olmuş 🤦♂️🤦♂️
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAklı fikri alıiverişte olan insanla oluyorsa
Aklı fikri cebindeki parada olan insanla oluyorsa
Aklı fikri tatilde olan insanla oluyorsa
Aklı fikri ilgi isteyen insanla oluyorsa
Cinsellik isteyenle de olur cinsellik suç veya hastalık değildir ihtiyaçtır insanlar buna önem verebilir hakkıdır10 Yorumla
+1 yılAklı salt cinselliğe basan birinin aile kurmak gibi bir hayâli olmaz siz de boşuna kurmayın
40 YorumlaHer şey yerine göre olmalı her an cinsellik düşünen biriyle değil evlilik 5 dakika bile geçirilmez.
40 Yorumla
+1 yılCinsellik hiç olmayacak degil tabi de o sürekli cinsellik düşünürken ben onunla evlilik düşünemem
İki gün sonra benden daha çekici bulduğu kadınla birlikte olmak için beni bırakır gider güvenemem ona50 YorumlaKararında olması lazım tabi herşeyin ama şöyle de bir durum var. Evlenince olay çok başka oluyor. İşin içine bir sürü başka meseleler giriyor. Bu bizzat yaşadığım durum. Sevgiliyken buluşur 2 gün yataktan çıkmazdık, şimdi ise çok değil 1 yıllık evliyiz ama o performanstan eser yok. Uzaklaşmış değiliz tabiki birbirimizden, hala birbirimize çok çok bağlıyız ama hep öyle seks seks diye gider zannetme. Hayat telaşı onu da etkiliyor.
61 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılSeks dışında konuşulacak bir şey bulamıyorsa evlilik olmaz tabii. İnsan günlük yaşamdan, gelecekten, geçmişten, hayattan konuşmak ister, paylaşmak ister... Bütün bunların yanında libidosu yüksekse, olur evlilik neden olmasın.
40 Yorumla
+1 yılAsla mutlu olunmaz, evlilik cinsellik için değil, ruh eşini, hayat arkadaşını bulduğun için yapılır...
Tamam şimdiyi anladım, peki yaşlanınca?
Benim böyle kocam olsa boşarım, basarım tekmeyi yemin billah...41 Yorumla- +1 yıl
Sevgiliden de ayrılırım...
+1 yılArkadaki samimiyetin ne kadar ilerlediğine bağlı yeni başlamış ilişki mi uzun süren bir ilişki mi bu önemli yeni başlayan ilişkide sürekli bu konular sorun yaratır eğer ki tam anlamıyla ilişki oturmamış sa amaç bellidir ama uzun. Soluklu ilişkide problem teşkil etmemeli
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Soru surekli karsima cikiyor biseyler yazayimda artik cikmasin
25 Yorumla- +1 yıl
Alakasız diye kaldırılırsa benden bilme ama😇😄
- +1 yıl
Şuraya cevap versen bitmişti kurtulmuştun şimdiye oysa, bak konu uzadı 😄
Cevabını da merak ettik KScanlar olarak👀 - +1 yıl
Yeterli cevap benim için 😂👍🏻
+1 yılMutlu bir aile kurmak için bence aklı başında birer ebeveyn adayı olmak gerekiyor bunun için de aklı fikri sekste boş insanlar uygun olmayacaktır haliyle
30 YorumlaKarşındaki kişide o şekilde işe olur neden olmasın ama farklı düşünen biriyse tabi ki olmaz. Sonuç olarak evlilik ortam düşüncelere dayalı bir ilişki ve ortak olmazsa bu düşünceler boşanmalar yüksek olur...
20 YorumlaAllah yardimcin olsun : ) mutlu evliligin esas puf noktasi bana gore ciftlerin basbasa kaldiklarinda cocuklasip keyifli her telden sohbet muhabbetler espriler yapabilmeleri, toplum icinde ise saygi ve seviyenin olmasi gerektigi cizgide laçkalaşmadan devam ettirebilmeleri. Para pul sonra gelir.
00 Yorumla
+1 yılLibidosunun yüksek olması kötü bir şey değil. Eğer sadıksa sorun yok.
61 Yorumlaİki tarafında kafası aynıysa evet
Var sadece erkek/kızlar değil öyle insanlarda var en çok yabancı kızlar, Bizim Türkler edep der başka bir şey demez20 YorumlaBir erkek günde ortalama 860 bin kez seks düşünür ve bunları yaparken normal hayatına devam edebilir. Aynı sayıda siz düşünseniz tuvalete bile giremezsiniz. Daha neyi zorluyosun anlamadım ki? Sksksj
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Mutlu olunmaz bence ya yaşaması tek güzel şey seks değil hayat seksten de ibaret değil. Seksi seviyor olmamız hayatımızı seksten ibaret olacak diye bir zorunluluk yok
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, hayır.. Mutlu bir ilişki için cinsellik olmalı, cinsellik aradaki sevgiyi artırır ama devamlı cinsellik isteyen, bundan başka bir şey düşünmeyen, konuşmayan kişiyle hayat geçmez
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılUzak durulması gereken kişidir..
Aklı fikri cinsellikte olan kişiden bir hayır gelmez. Ne mutlu eder ne de mutlu bir aile kurabilir.. sadece boş bir hayatı olur.20 Yorumla
+1 yılAslında bu kişideki mantıkla alakalı seks sevmiyorsa olmaz ama seviyorsa bi ömür mutlu olur
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir bence. Bazen tek başına seks, mutlu bir evliliği sağlayabilir.
54 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
seks candır
Yüksek libidolu olması sorun değil ama seksten başka bir şey düşünmüyorsa ciddi ilişki kurulmaz
50 Yorumla
+1 yılMümkün olabileceğini hiç sanmıyorum
Bu arada görsel efsane 😅😅50 YorumlaPeki cinselliği hiç yaşayamamış bir bakir cinselliği düşünmesin de ne yapsın? Hiç fiziksel bir tecrübesi olmamış ki.
30 YorumlaKurulmaz seks objesi gibi kadını gören erkekten hayır gelmez
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılasla kurulamazz tek yöne odaklı birinin amaçları da bu doğrultuda şekillenirrr onun hedefleri basit ve ilkeldirr
20 Yorumla Tabiki evet. Sen de onunla aynı şeyleri yaşamayı düşünür, uyumlu olursan neden olmasın? Yeniliklere açık olmak iyidir.
20 YorumlaAklı fikri sadece para mal koparma olan ve bir tek kocaya seks sevmem istemem ayakları yapan kadın la asla evlenilmez
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Görsele kahkahami biraktim 😂 yok ya herşey kararında güzel bende istekli biriyimdir ama abartmanin da manası yok yani.
20 YorumlaMutluluğun doruk noktası cinsellik zaten. Ama kadın erkekten azgındır. Erkeğini doyur çıtı çıkmaz. Hatta fazlasını iste kaçacak yer arar.
20 Yorumla
+1 yılAklı fikri hep bir noktada olan hiçbir insanla mutlu evlilik, birliktelik olmaz. Cinsellik olması şart değil bunun.
20 YorumlaGözü paradan başka bir şey görmeyen, dini imanı para olan biri ile ne kadar mutlu olunabilir, ne kadar aile olunabilirse o kadar olur 😊
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Saygılı, nazik ve güvenilir bir sevgili ise elber iyi yuva kurulur onun cinsel istekleri evleninceye kadar opmeknkoklamak ve oksamaktir.
20 Yorumla
+1 yılAklı fikri cinsellikte olabilir bazı insanların. Ve bana göre çoğu geçicidir. Bir süre sonra azalır. Sabırla aşılabilir. Bence.
20 Yorumla
+1 yılO da çok fazla yani herşey o değil sonuçta yani aşırısida yanlış yani aile ile vakit geçirmek lazim evlilik sadece o degildir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılakli fikri sadece orada olan birine katlanilmaz bence
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılEğer cinselliğe çok aç değilsen ve o adamı doyuramazsan sorun yaşarsınız.
30 Yorumla Ondan bir halt olmaz her dakika her saniye her saat seks ister nerede olursan ol çikartıp sokar
30 Yorumla
+1 yılİnsan neye açsa sürekli onu düşünür. Doyurmayanlar utansın
30 YorumlaMutluluk sadece yatakta olur öyle düşüncede olan biriyle
30 YorumlaHer istedigini yaptirir kadin en azindan boyle dusun😂
30 Yorumla
+1 yılKurulmaz sevmem hastalık gibi bişey bence sürekli aklı orda olan kişileri hasta gibi görüyorum
30 YorumlaÖyle birinin benim sevgilim olabilme ihtimali sıfır..
30 Yorumla
+1 yılAdamın boynundaki nedir? Kadını gözünü doyurmalı bildiğin kurutmalı adamı yoksa evlilik yaş olur.
30 Yorumlaaklı fikri cinsellikteyse o kadar, gelecek evine , efendi efendi isteyecek seni , kıyacak nikahı paşalar gibi.. sonra buyursun ne istiyorsa yapsın.. nikah yok bir şey yok , azgın tekelik yapmanın anlamı yok.. bunu yapıyorsa zaten niyeti bellidir..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç sanmıyorum. Öyleleriyle sevgili olmak bile zor. Ancak iki taraf da öyleyse olabilir sanırım.
60 Yorumla- Devamını Gör (142)
Devamını Gör(187)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Aklı fikri cinsellikte olan sevgili ile mutlu bir aile kurulabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler