Balık etli olan kişiler ile seks yapmanın oldukça zevkli olduğunu söyleyen olsa da zayıflarla yapmanın daha zevkli ve kıvrak olduklarını söyleyen de var.
Peki sizin için yatakta zayıf mı balık etli mi olması hoşunuza gider?
Yatakta partnerinizin balık etli mi yoksa zayıf mı olmasını istersiniz?
Balık etli olması dolgun olduğundan güzel zayıf ise çıtırlığından dolayı güzel ikisinin zevki bence ayrı tıpkı sevdiğin şarkılar gibi mesela sevdiğin bir şarkıyı çok dinleyince başka bir sevdiğin şarkıyı dinleyince iyi geliyor bence balık etli veya zayıf olması da öyle kişi birini çok deneyince diğerini denediğinde daha fazla zevk alabilir ama benim tercihim ne çok zayıf olsun sonuçta kemik sıyırmak o kadar da güzel değil nede çok balık etli olması sonuçta biraz zayıf olmalı ama ben sevmişsem bunların hiçbir önemi yok.
Zayıf kadının boynu ve ince belini çok seviyorum. Gördükçe tahrik olmama bile yetiyor. İnce belinden kavrayıp sıkıca kendime çekmek o boynu öpmek istiyorum. Zayıf kadın her daim zaafım oldu. Hem pozisyon için hemde kıvrak oluşu beni mest etmeye yeter.
Kucak ve doggy de zayıf kadının artıları bir başka.
Zayıf olan bir partner ile 360 derece ters dönerek bile sevisebilrsin ama balık etli bir partner ile bu mümkün olmaz ve balık etli hatunun yükü ağır olur. Her erkek taşıyamaz ben balık severim her gün yerim ama bu balık başka balık o yüzden bir erkek oltasına güvenmeli. Kopmaması lazım. Ben bu konuya niye geldim nereden geldim 🤣🤣🤣
Suç makinesi gibiyim bir insanı guldururken bile suçluyum hakim bey avukatimi kadın istiyorum ağzı iyi laf yapsın tüm suçlamalardan arınmak istiyorum sonra Hint filinin altında fil borusunu şofben mikrofonu yapıp yıkanacam🤣
Tamam ben şimdi dışarı çıkıp bir gelicem belki yolda felan denk gelir 🤣🤣 Yerde ararken gökte bulurum uçakta gidiyordur uçağın setmri kodunu plakasını felan alır bulurum olmazsa senin tanıdık varsa da olur bana dayı bulmucan torpili abla felan yapsın akranım da olabilir abla da olsa olur bana desin ki abla deme lazım olur desin konu yine başka yere gidiyor ben de gidiyorum istediğin bir şey varsa gelirken alayım 🤭🤣
Şimdi içinde kedi medi yaşıyordur senin 9 can 9 hak demek helal etmezsen batarım o yüzden kuruyemiş felan aldım lokum aldım fıstıklı sana da getirdim afiyet olsun :dd Haksız haksız bu dünyadan göç edemem hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal :D
İnmenin hangi bölgeme ineceği önemli umarım özel bölgelerime bir şeyler inmez inen şeyleri sevmem çıkmalı büyümeli:ddd İşte ne yersem ne içersem sana da pay ayıracam artık beni wonder womanın kırbacıyla mahkum ettin buna helali hoş olsun :Dd
Çok mu acıktın doyururum ben seni. Sarjörü doldurdum kuruyemişlerle her türlü doyarsın Ddd elinden kurtulamayacak bir ben çizelim benden öte benden beri. Dd
Bir kadın olarak yorumlamam gerekirse eğer, bana göre aşırı zayıflıkta çekici gelmez bana.. Biraz kıvrımlı olması çok daha çekicidir.. Keyifli günler..
Şimdi ikisini birbirinden ayırmak çok zor. Zayıflar kıvrak olur istediğin gibi evirip çevirebilirsin. Kuvvet isteyen pozisyonlar denerken layıkıyla yapma ihtimalin yükselir. Balık etlilerin ise tadı bir başkadır. Her geliş gidişin bedende dalgalanışını görmek, Tüm bedene o hissi yaydığını görmek mükemmeldir.
Her iki tip partnerle de tecrübelerim oldu. Zayıflarla tecrübe yaşayıp balık etlilerle zirve yapmak diyebilirim :D
Benim açımdan iki vücut tipi için bir ayrım yok. Benim için önemli olan yatakta uyumlu muyuz ve birbirimizi tamamlayabiliyor muyuz sorularodır. Eğer böyle bir uyumu yakalanıyorsa artık vücut tipinden geçip alınan hazla yoğrulup kendinden geçer her iki taraf da.😏
Bık et ya da zayif... bunun tercihini yapmak yerine hangisi yataktada daha istekli daha arzulu olduğuna bakmak gerekir. Taş gibi tabirli vucudu oĺup sekste zevk vermez ya da seks istegi yoksa ne işe yarar...
İkisinin de tadı ayrı. Zayıf olanlar daha fazla pozisyona elverişli oluyor, kilolularla her pozisyon mümkün olmuyor. Ama hafif balıketi hatunlarla da çok zevk aldım. Tabi balığın türü de önemli :))
Ben fazla bıngıl mıngıl sallanan şeyleri sevmiyorum. O yüzden biraz sıkı ya da zayıf olmasını isterim. Hem öyle daha dimdik bir tavır sergilenebiliyor.