Arkadaşlar ne yaparsam yapayım islanmıyorum birine oral seks yapsam da p*rno izlesene öpüssemde hatta bazen bana oral yapıldığında bile tatmin olamıyorum islanamıyorum sebebi nedir ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBazen cinsel isteğimiz tamamen bitmiş gibi hissederiz bunun sebebi çoğu zaman farkında olmadan stres altına girmemizdir, çeşitli sebepler bu strese yol açar ve libidomuzda haliyle oldukça düşer biz sebebi bilmediğimiz için neyimiz var diye endişeleniriz fakat bu durumda endişeye hiç gerek yok sadece nasıl ıslanabilirim? Ne yaparsam zevk alırım? gibi düşüncelerden uzak durmalısın. Kendine ve bedenine ruhuna zaman ver yapmaktan keyif aldığın seni stresten uzaklaştıracak şeylere yoğunlaş gör bak kısa zamanda eskisi gibi olacaksın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zevk noktaniza uasmakta zoruk cekiyorsunuz orao yapan 2-3dkika yapio birde isteksiz gonuosuzce yapiyorsa olmamaniz norma. Sizin rahatça isanip orgazm oabilmeniz için artnerinizin sizi keşfetmesi ön sevisme ioe bunu uzun tutarak yapmasi gsrek. Haz noktaariniz kooay bulunamayan olmak budur.
00 Yorumla
+1 yılSelam
Vajinal kuruluk bir çok kadında zaman içinde görülen bir durum. Sebepleri ise genelde aşağıdaki gibi;- Hormonal dengesizlikler ( östrojen eksikliği)
- Dönemsel kuruluk
- Kullanılan ilaç varsa bunlar
- Seksle ilgli tabular, korkular
- Önceden yaşanılan tarvmalar
Ancak bunlardan hiçbiri sende yoksa bence bir doktora görün derim. eğer dönemsel bir sorun yaşamıyorsan belki bir hormon testi isteyebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Vajinal kuruluk bir çok kadında zaman içinde görülen bir durum.
Hormonal dengesizlikler ( östrojen eksikliği)
Dönemsel kuruluk
Kullanılan ilaç varsa bunlar
Seksle ilgli tabular, korkular
Önceden yaşanılan tarvmalar
Cinsel isteksizlik, Cinsel partner ile uyumsuzluk, güvensizlik, iletişim problemleri, Cinsel ilişkide ağrıProlaktin hormonu fazlalığı, Vaginaya uygulanan bazı kremler ve sabunlar. Kadın doğum uzmanı na gitmende gerekir.21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkur ederim baya yardımcı oldun
+1 yılSelam
Bu kadar şey yapmana rağmen hiç ıslanmaman anormal zaten Bir doktora gitmeni öneririm demekki bir anormallik var teşhis koyulması gerek çünkü eğer öyle bir hal ile ilişkiye filan girmek istersen Çok acı çekersin Çünkü içeride kayganlık yaratacak herhangi bir sıvı yok bir şey yok sürekli deri deriye sürtünürse ne olur belli bir süreden sonra yanma hissi oluşur kızarıklık tahriş belki yara bile olabilir eğer fazla uzun sürerse.
#perso00 YorumlaHormonal olarak bazı sıkıntılar olabilir veya kendini çok rahatsız hissediyor olabilirsin o sıra baskılıyordur zevk almanı.
10 YorumlaHastalık olabilir veya karşındakine bağlı veyahut psikolojik
10 YorumlaTam olarak sana yapılması gereken nokta dokunuşları yapılmamış olabilir. Birisiyle sesli konuşmayı dene belki bu olabilir. Ten uyumu, ses uyumu önemli
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 kişi ile yattım 4 kisidede böyle partnerde değil bende sorun var sanırım
Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Kafanı boşaltıp bünyeni serbest bırakmalısın.
Tahrik sorunun olabilir.
Dilersen ekle.00 Yorumla
+1 yılEski sevgilimi hatirlatti oyle konustu ise koyulduk oyle bi skntisi kalmadi
00 YorumlaBelki tıbbi bir sorundur
16 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum
Soran+1 yılZaten tatmin de olmuyorum sorun o yaptığım şeyden zevk alabilsem zaten islanirim ikisi dolaylı yoldan aynı kapıya cikiyor
Soran+1 yılAz biraz kayganlaştırıcı kurtarıyor ama hala kötü ne yapacağım bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Demek ki gerçekten zevke odaklanmıyorsun kafan hep başka yerde ya da rahat değilsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılçokmu korkuyorsun ya da konsantre eksikliğin var.
01 Yorumla- +1 yıl
bunun altında bir çok sebeb var
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana yapmayı bilen denk gelmiyor demek işi bilen olsa şelale yapardı seni
00 Yorumla
+1 yılKaç kişi oldu onlar ıslatamamıştır ama yenede urolejiye git
00 Yorumla
+1 yılBen srni rahatlatırım
00 Yorumla
+1 yılTecrübeli birine ihtiyacın var senin😉
00 YorumlaSaatlerce yalamam lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Doktora git. Olmadı kayganlaştırıcı al yani
02 Yorumla
Soran+1 yılKayganlaştırıcı ile yapıyorum zaten ama bu sefer partnerim ondan tatmin olmadığımi mutlu edemediğini düşünüyor üff bilmiyorum
Benimle karşılaşmamışsun o zamn😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Islanamıyosa vazelin sür ya ds tükür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılDoktora görünebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılPek yapcak bidey yok
00 Yorumladus al
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkuyorsun çünkü
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş
00 Yorumla
+1 yılIslatalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu dök