Merhaba Morelim bozuk olduğunda çok önemli birşey değilse evet iyi gelebilir. Ciddi birşey varsa istemem keyifli olduğumda daha çok zevk alırım seks yapmaktan.
Selam Evet seks hormonları yeniler seks yapınca aslında adını bilmediğimiz birçok hormon salgılarız ve bunların arasında mutluluk ve bağlılık etkisi yaratan hormonlarda var. Zaten bu bilimsel olarakta kanıtlanmış düzenli seks hayatı olan kişiler genel olarak sakin ve başarılı insanlardır. Kendime uyarlarsam evet kesinlikle yatıştırır sekse gerek bile yok yan yana olmak bile beni sakinleştirir çünkü bu ulaşılmaz bir şey. #perso
Moralimin neden bozulduğu önemli bir detay. Eğer gereksiz şeyleri veya önemsiz şeyler yüzünden oluştuysa evet iyi gelir. Diğer türlü bir sıkkınlığım varsa iyi gelmez, istemem.
Aslinda hic istek olmuyor biliyormusun üzgün mutsuz çünkü kafanin icin düşündüğün sikintilarla doludur ve onun stresini yasiyorsun zaten oyle bir durumda kuşta fazla ilgilenmiyor. Ama tam tersi sinirli olunca karsimdaki partnerimle kavga edince bir anda seks istegi geliyor ve onu çok arzuluyorum.
Valla sinirliyken hiçbir kız benimle cinsellik istemez bence Bütün hırsımı çıkartırım Bağırmaktan sesi kısılabilir Bu yüzden sinirliyken olmasın yazık olur
Moralim bozuksa ve benim modumu yükseltmek için bana tatlı seksi karışık cilveli hareketler yapıyorsa sonu yatakta biter zaten ve evet iyi geleceğini düşünüyorum