2 haftalık eşim beni izlemek istiyor?

Bunu nasıl anlatıcam bilmiyorum kime nasıl anlatırım bilmiyorum çok utanıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum eşimle daha yeni evlendik 2 hafta oldu 18 gün oluyor evlendiğimizde ben 24 yaşındayım o 29. 4 yıl sevgili kaldık 1 yıl nişanlı. Sevgiliykende cinsel ilişkiye giriyorduk ve hep memnundu cinsel hayatımızdan bende memnundum evlendik yine güzeldi 18 gün boyunca bugün geldi eve işten akşam yemek hazırlamıştım yemeğimizi yedik sohbet ettik gayet iyidik her zamanki gibiydik uyucam dedim o da arkamdan geldi ben yatağa girdim arkamdan sarıldı öptü biraz ama seks gibi değil normal yanaşmıştı yatakta konuşuyorduk havadan sudan bana dedi istediğim bir şey var ama kızma dedi ben dedim tamam ben seni başka biriyle cinsel ilişkiye girerken izlemek istiyorum dedi ben şok oldum yataktan kalktım ne diyorsun dedim dedi bunu izlemeyi çok istiyorum istemiyorsan zorlamam dedi ben yalnız kalmak istiyorum dedim yastığını verdim salona gönderdim ilkin özür dilerim falan dedi ben net olunca aldı yastığını gitti 3 saattir bir ağlıyorum bir kızıyorum ne tepki vericem bilmiyorum onu çok seviyorum çok aşığım ama böyle bir şey yapamam ne yapıcam ben?
2 haftalık eşim beni izlemek istiyor?