+1 yılBazıları üreme amaçlı yapıyor seksi, penisleri de ortalama üstü genelde, bir de geneli muhafazakar kesim olduğundan dolayı fantezilere bazıları kapalı olabilyor ama kolayca baştan çıkarır ve içinden bir aslan çıkartmakta üstüme de yok..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl:) yani gülmek istemiyorum ama doğulu olmanın ayrı özelliği var tatliş gerçek kadın olduğunun farkındalığını yaşarsın bilmem asimile olmuş kendini kaybetmiş birine denk gelmi olabilirsin ama ayrıcalıktır doğulu erkekle aynı ayatğı paylaşmak tatliş:)
214 Yorumla
Soran+1 yılayrıcalık mı? bunu ayık kafayla yazdn demi
- +1 yıl
yani nerelisin bilmiyorum ama gayet ayık kafa benim hatta aydın ir kafa dayım ne sorarsan tatmin olabilecek her cvbı alacağından şüphen olmasln tatliş ve ayrılıcalık tabikide
Soran+1 yılneresi tatliş
- +1 yıl
vanlıyım tatliş:) sen
Soran+1 yılizmirliyim
- +1 yıl
aslında çok seviyorum izmiri ben
Soran+1 yılayn kesin
Soran+1 yılkaç kere geldin
- +1 yıl
eklermisin sohbet edelim
Soran+1 yıldaha acik olmak gerekirse kizlarini seviyor olmalisin
- +1 yıl
yoo kızlar muhabbeti sizde klişe olmuş ülkemin her yerinde güzeli var be tatliş:)
- +1 yıl
yani sayısını bilmiyorum ama çokca geldim
Soran+1 yılneyse
- +1 yıl
özel olmayı becerebiliyorsn sürüklemeyi seviyorsun galiba :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılher konuda benciller kadına değer vermez kadın erkeğe hizmet için vardır. söz hakkı yoktur.
129 Yorumla
Soran+1 yılyaşiniz doğrumu
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılanladim
Soran+1 yılsòyledikleriniz çok doğruda ondan sordum
Cevap sahibi+1 yılevet doğru iyi bi gözlemci olarak çok iyi biliyorum. sözkonusu cinsellikse sadece kaçamak olarak memnun kalabilirsin çünkü aç kurt gibidirler ilk heyecan olarak memnun kalırsın ama düzenli olarak asla
Soran+1 yıldüzenli olarak olursa alışma gibi bir durum söz konusu olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yıldüzenli ilişkide alışma olur evet ve sadece bosalmaya odaklanır. ama ilk ilişkide daha azgın olur ve kadını da memnun eder bu durum.
Soran+1 yılanliyorum
Cevap sahibi+1 yılöyle biriyle evlilikmi düşünüyodun?
Soran+1 yılflørtüm var
Cevap sahibi+1 yılciddi olmıcaksan takıl dicem ama kapılıp evlenmek istersen sorun yasarsın
Soran+1 yılciddi olmak istiyor fazlasiyla bemde seviyorum ama kafam çok karişik batı kızı doğuda yapamaz diyorlar korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle yapamaz. nerelisin? o nereli?
Soran+1 yılurfali izmirliyim ama oda izmirde yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılöyle zıtsınız ki :)
baslarda cok üstüne düşer çünkü batılı kızlar daha bakımlı, zariftir. ama sahip olduktan sonra sahibi gibi davranmaya baslar. ne kadar seversen sev kısa sürede tükenir nefrete döner. ayrılmakta sıkıntılı olabilir
Soran+1 yıl🥺o kadar kararsızım ki ve sòylediklerin doğru gerçeklerden kaçamıyorum bile
Soran+1 yılailesiyle falan yaşamiycaz ama şu an kiyafetlerimide sorun etmiyor
Cevap sahibi+1 yılpeki yaslarınız kaç
Soran+1 yıl19 um o 25
Cevap sahibi+1 yıldaha küçükmüşsün. peki bakire misin? o biliyor mu? ne bileyim sorular arttıkça daha net olmayacağı ortaya cıkıyor
Soran+1 yılbakireyim bunu biliyor hatta izmirde olup temiz kalmana hayran kaldm diye bi ifade kullandi
Cevap sahibi+1 yılne düşünüyosun :)
Soran+1 yılKfam karişik
Cevap sahibi+1 yılhergün görmek zorunda değilsindir umarım
Soran+1 yılneyi anlamadim
Cevap sahibi+1 yılayrılacak olsan karşılaşma sorununuz olur mu?
Soran+1 yılayrilmak istemiyorum ki ama oyle bi sorunumuz olmaz
Cevap sahibi+1 yıltüm bu olumsuzluğa ragmen istemiyorsan boşuna konustuk :)
senin kararın
Soran+1 yılteşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılMemleketle ilgili değil, kültür ve yetişme tarzıyla ilgili
10 Yorumla
+1 yılBilgisiz vasizfsiz biriyle birliktelik can sıkar bende doguluyum ama psrtnerimin ve kendimi tatmin etmek icin iliskide herseyi karsilikli severek yaparim
00 Yorumla
+1 yılgenelde ilişki sonuç odaklı olduklarını boşanan kadınlardan öğreniyorum. kadına odaklanmıyor bencilce kendine odaklanıp kendi keyfini düşünüyor.
00 Yorumla
+1 yılİç Anadolu insanıyım ama cinsellikle demek istediğini anlamadim
02 Yorumla
Soran+1 yılyatakta kadina òneem verirlermi? işleri bittikten sonra arkalarini dònüp uyurlar mi?
- +1 yıl
Himm.
Ben şahsi görüşümü soyleyim.
Bu kişinin eğitim ve kültür seviyesi ile alakalı olabilir. Eğer bunlardan eksikse ve olgunlaşmamış , mizacda sert bir kişiliği varsa , yatakta ister cinsel. iliski ister duygusallık adına bir romantizm göreceğini zannetmem.
Cevab bu cümle. icinde yeterliğe var.
Onları bilmem de ben kadını boşalttıkca ayrı zevk aliyorum sdfgh
00 Yorumlaher erkek biraz bencildir
12 Yorumla
Soran+1 yılciddisin dimi bu konuda
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yooo bende doguluyum tadan bir daha istiyor 😉
00 Yorumla
+1 yılTanımadan bilemezsin.
00 Yorumla
+1 yılNeden aynıdır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler