+1 yılMerhaba
Evlilik aynı kişiyle ömür demek bu yüzden her detayi düşünmek gerek sevmek sevilmek çok güzel bişey sevgili dönemi sekssiz olabilir.
Fakat evlilik ciddi bir durum seks gerekli ve olmasi gerekir. insan sevdiği kişinin bedenini sevmek, dokunmak, koklamak, arzulamak, yaklaşmak ve içinde hissetmek ister seks yapmayı sevmeyen kisi bunlara karşılık veremez yani bu da mutsuz bir evliliğe kapı açar.
Karışıklık duygular ile girilmesi gereken bir yol evlilik seksi sevdirebilmek kişilerin kendi elinde olabilir ama tamamen seksten uzaksa mutlu evlilik olabilcegini sanmıyorum
#sevimlii🖤00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik hayatimizin hayati olmasada mühim bir parçasıdir. Gerek fiziksel gerek ruhsal mutluluk ve doyumumuzu saglar.
Cinsellik benim içinde önemlidir. Evliligin büyük bir bölümünü cinsellik olusturur. Cinsellik severim ve evlenince doya doya yapmak isterim.
Biriyle sevgili olmadan veya birine sırıksıklam aşık olmadan önce onunla arkadas dost olup bir cok seyi konusmak isterim. Bu konusmalarin icinde cinsellikte olur elbette. Illa yasayalim veya sanal seks yapalim demem fakat sohbet tarzinda olabilir. Onu sevmeden bana bunu derse iliskimi bitiririm büyük ihtimal.
Evlendikten sonra ortaya çıkarsa bu durum. Yani gecmiste konusmadiysak ve evlendikten sonra söylediyse elbette biraz kırgın ve kızgın olurum. Zamanla onu anlamaya çalışırım. Neden sevmediğini istemedigini sorarim. Tıbbı bir durum varsa veya tramva tacizden tecavüzden dolayi falan tedavisini oluruz. Gerekirse sabreder yapmam o rahat edecekse. Sevgi bunu gerektirie. Şımarıklık yapip istemiyorsada baslarda çabalarım. Arzulanmak hoşuma gider egomu oksar. Onun beni arzulamasini isterim belki biraz uğraşırım bunun icin ama hala ayniysa zamanla uzaklaşırız ve bir evin icinde iki yabanci oluruz. Mesele cinsellik yasayip yasamamak degil onun düşüncesizligi. Aradaki farki iyi anlayalım.13 Yorumla- +1 yıl
Çsg için yazmıştım ya
+1 yılEvlenirim yaaa ulan bi seks yapıyosun 3 kez yapsan en az 4-5 saat sürüyo ya ben her gün ile gidiyorum gündüz uykulu uykulu çalışıyorum çünkü gece uyuyamadım bi seferinde 4 kez yapalım dedik heralde cumartesi öğlenden akşama kadar sürdü ya heralde o kadar saatte 1 kitap okur bitiririm bi iş yaparım bi şey ederim o gün haftasonu yetiştirmek gereken yazı vardı hepsi pazar zorla bitirmeye çalıştım.20 li yaşlarda insan öyle düşünüyor da 30 Lara gelince hayatın başka şeylerin farkına varıyor.
00 Yorumla
+1 yılBu ülkede yaşayan erkek için kaçınılmaz bir şeydir ya benim gibi evlenmeyeceksin ya da evlenip makus talihine boyun eğeceksin.
Bu ülkede kadınlar Seksi sevmez aseksüel yaşarlar bu ekmek ve su kadar gerçek bir şeydir..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmeyen biriyle kimse evlenmek istemez ama seksten sogutanlar oluyor. Mesela evlendin. Guzel hayallerin var yanindaki seks yapmayi sevse bile sana zevk vermiyor. Istemedigin seylere zorluyor. Dur desen durmuyor. Zevk almadigin, konsantreni bozacak seyler yapiyor. Boyle biri seksi sevse, seks bagimlisi olsa ne yazar? Seksi istedigi kadar sevsin icraatini duzgun yapamadiktan sonra bir anlami yok.
11 Yorumla
+1 yılAşkın bir parçası olduğu için sevmesi gerekli yoksa yürümez
11 YorumlaYa eğer sen ayrılmak istiyosan ayrılmalısın. Sırf karın istemiyor diye evli kalmak zorunda değilsin. Hapis misin ona
01 Yorumla
+1 yılEvlilik sadece cinsellikten oluşmuyor ama ben tutkulu istekli biriyim ya böyle olmasam bile evlilikte cinsellik hiç olmadan zor ya
00 YorumlaSeks yapmayı sevmeyen biri niye evlensin? Gitsin çamurda oynasın.
10 Yorumla
+1 yılAsla. Hayatımı niye zehir edeyim durduk yere. Seks olmadan mutluluk da olmaz.
00 Yorumla
+1 yılHayır evlenmem bir süre sonra sorun haline gelir çünkü
00 Yorumla#Bonjour
Evlilik hakkım yok olsaydı asla öyle biriyle evlenmezdim00 YorumlaBerbat. Kadın veya erkek istemiyosa olmaz. İki tarafında istemesi lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmem ben istekliyim çünkü
410 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok.
Cevap sahibi+1 yılYapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılHayır olmadı
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden yapmam
Gizli Üye(25-29)+1 yılkavga ederdim sürekli eşimle hatta 1 ay sonra ayrılırım
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleşin öyle mi
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden yapmak istemiyorum ben evlenince tabi olur
00 YorumlaBunu evlenmeden önce öğrendiysem kabul etmezdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz ya evlendigim kisinin en az benim kadar istekli olmasi gerek ilk aylar hele hic durmamaliyizz
42 YorumlaEvlenmem tabiki
13 YorumlaYookk
20 Yorumla
+1 yılHayır evlenmem net ve kısa
00 Yorumla
+1 yılOlur da olmaz denecek bir soru
00 YorumlaEvlenmem. İsteğimi karşılayamaz. Yatak önemli
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.. bilinclisin
+1 yılMaalesef böyle birine düştüm😔
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCümlede anlatım bozukluğu var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsla
01 Yorumla
+1 yılbilmiyorum
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmem.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok netsin
+1 yılAslaa
00 YorumlaSorun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır asla evlenmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmezdim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden istemiyor?
050 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim çok saçma. Yani nereye kadar böyle devam eder. Sen nasil karsılıyorsun ihtiyaçlarını?
Cevap sahibi+1 yılAma bu da sağlıksız bence
Cevap sahibi+1 yılYani ayrılmanın da normal şekilleri var. Çocuklardan niye uzak kalasın.
Cevap sahibi+1 yılEvlilik işleri zor. Ama hayatın çürüyor böyle de. Bu hayati 1 kere yaşıyoruz sonuçta.
Cevap sahibi+1 yılSurekli gezen bir işin varsa rahat ayrilabilirsin. Çocuklarindan ilgiyi eksik etmezsen onlara bir etkisi olmaz sanırım.
Cevap sahibi+1 yılBirşeyleri çekmek zorunda değiliz. Otur konuş eşinle anlat benim ihtiyaçlatım da var. Sürekli mast yapmak sağlıksız.
- +1 yıl
Malesef çocuklatdan ilgiyi eksik etmeyen biriyim onlar benim canim ve hayat iste bazen bu s3kilde sınava sokuyir boşansam baska ide yasayacak biriyim. Ve isim gecesi gunduzu beli omayan bazen uzun mesafeerde olabilecek bir isken bu durumda ayrik surecinde kucuk cocukardan bu ortami eksik etmektense kendimi bu derecr kotu hissettirebirim. Nasilsa 3ydir bu hayati cekiyoruz ama iste. Bazen boskugumuz tavan ve huzunoendirebiyor
Cevap sahibi+1 yılAllah kolaylık versin
Cevap sahibi+1 yılAldatmış olsan devam ettirirmiyidin peki?
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç? Severek evlenmediniz mi?
Cevap sahibi+1 yılO zaman aşk bitmiş
Cevap sahibi+1 yılÇabuk bitmiş
Cevap sahibi+1 yılErken evlenmişsiniz o zaman. tartışma falan oluyor mu?
Cevap sahibi+1 yılTuhaf ya.
Cevap sahibi+1 yılHiçmi ilgi falan istemiyor?
Cevap sahibi+1 yılHımm nebiliyim çocuklar sizden ne ornek alacak ki. Anne baba soğuksa sizden ne ögrenecekler bilemiyorum. yagılamak haddim değil tabiki de
Cevap sahibi+1 yılAnladım.
Cevap sahibi+1 yılBen ama boyle düşünmuyorum. Ayri ama mutlu anne baba. Birlikte ama mutsuz anne babadan iyidir çocuklar icin.
Cevap sahibi+1 yılBi de o cocuklar buyudukten sonra sana ihtiyacı olmayinca bakacaksin ki elde var sıfir. mutsuz , ihtiyaclar eksik bir hayat
Cevap sahibi+1 yılO yüzden bence mantıklı bir çözüm bul. daha gencsin kendin için birseyler yapabilirsin sonra bir gün keşke demeyesin diye. bu hayatı 1kere yaşıyoruz.
Cevap sahibi+1 yılAnne babası ayrı o kadar kutlu çocuk var ki
Cevap sahibi+1 yılMutlu*
Cevap sahibi+1 yıl@Atlas_du aklıma gelmedi değil. ama kimsenin hakkına girmek istemem
Cevap sahibi+1 yılGeç olmadan bil
Cevap sahibi+1 yıl@Atlas_du sen de nereye bagladın ya adamı suçlu çıkardın 😂
Cevap sahibi+1 yıl@jigo0001 kusura bakmayın öyle bir niyetim yoktu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlur zorla yapsrim
00 YorumlaEvet mi
00 Yorumla
+1 yılOlabilir aldatmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam