Bunun için belli bir bölgeden söz etmem mümkün değil. Partnerimin gözlerimin içine bakarken parmaklarını tenimin herhangi bir yerinde gezdirmesi beni baştan çıkartmaya yeter.👒
Bu benim o anki ruh halime, beklentime ve en önemlisi eşime/değişime/partnerime bağlı. Ben şahsen istekliysem vücudumun her zerresine dokunulmasından, onun sıcak nefesinden, hatta dokunmadan sadece fısıltısından tahrik olabiliyorum. İnsnırmısınız o an, sadece gözlerimin içine taş derinlerine kanalı kanalı bakmadı bile yetiyor. Bu çok özel çok güzel çok masum ve etkili bir duygu. Bu bakış dokunmadan da öte bir şey, vücuduma dokunmadan vücudumun tamamında etkili olabiliyor. Hele bir de o an neredeysek gözlerimin içine bakarken parmaklarını ya da ayaklarını tenimde ulaşabildiği herhangi bir yerinde gezdirmesi beni baştan çıkartmaya yetiyor… Bu soruya cevap vermek bile çok güzel… 😎
Göğüs kaslarımın üzerine kafasını yaslamak. Elimin parmaklarına parmaklarını geçirmesi. dil çıkartma. Ata sözü var hatta Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır.