Çoğu ilişkinin olmazsa olmazıdır bence oral , erkeğin ve kadının hoşuna giden bir şeydir ama bazıları yapmaktan iğrenirler ve yapmazlar. Peki siz partnerinize oral yapar mıydınız?
Partnerinize oral yapmaktan hoşlanır mısınız, yoksa yaparken iğrenir misiniz?
Oral seks cinsellik için en etkili adımdır. oral seks yapılan cinsellik hep bir adım öndedir..
Oral yapmaktan çok keyif alırım karşımda mest olmuş partnerimi gitmek bana ekstra zevk verir. hosuma gider. erkek penisinin belli bir sınırdan sonrasındaki killanma olmaz zaten ki o an yalarken kıl aklıma gelmez korkmadığı sürece yıkanan penis kokmaz eksta bir kokuya gerek yoktur. ve midem bulanmaz.
Oral yaptırmaktan da çok hoşlanırım sulanmama ve deli gibi sevişmeme sebep olan oral sekstir. zevk aldıkça zevk veririm bu yüzden kişisel temizliğim çok önemlidir..
Eğer yaparken iğrenilerek yapılıyorsa hiç yapılmaması daha iyi çünkü bu insana sekse karşı sanki iğrenç yapılmaması gerek gibi bir şeymiş algısı yaratır. Erkek kadına ya da kadın erkeği bunu istemediği halde yapmaya zorlayamaz.
Yapma konusuna gelirsek eğer penis temizse koku ya da kıl problemi yoksa yapmayıda biliyorsan bu hem sana hemde partnerine oldukça zevk verir oral aslında cinsel birleşmeden daha etkilidir.
O kadını deli gibi arzuluyorsam onunla seks yapıyorsam asla iğrenmem bir saat hiç durmadan ona oral yapabilirim ona zevk vermek bana daha çok zevk verir. Partnerinden iğrenen insan seks yapamaz zaten sadece oral için geçerli değil bu öpmek bile içinden gelmez
Yep. Ve çok da hoşuma gider 😉 Erkek zevke gelsin diye de derdim yok he. Benim çok hoşuma gidiyor. Tabii erkek de temiz olmalı şimdi her kadın için aynı zevki vermeyebilir.
Oldu artık göxt mu yalicam evli değilim ama bana ters böyle şeyler hayvanlar gibi yalasmak bide orayı iğrenç bide dudağını kaldır bari hayvanlar öyle yapıyor ya 😅 insanız biz insan gibi çiftleşmek varken niye hayvan gibi got yalamasi yapılır ki kahkaha attım 🤣🤣ne insanlar Varya gt yalıyor bir sicarsa görürüm ben sizi baygınlık geçirirsin 🤣🤣
Temiz ve bakımlı olduğu sürece sorun yok. Partnerim olsaydı ona bol bol yapmak isterdim. Tabi o da bana aynı şekilde yapacak. Bir ilişkide karşılıklı oral olmalıdır.