Evlendiğim erkek beni gerdek gecesi boşadı?

Neymiş efendim, o gece benden KAN gelmemiş de, ben bakire değilmişim de... Ben evlenene kadar kendimi ona saklamıştım, kendim feragat ederek. Ama o ise, sırf "KAN GELMEDİ" diyerek benden ayrıldı. "Ulan belki seninki küçük geldi, ondan kanamadı belki?" dedim, işine gelmedi. Sonra da dedim ki: "sen önce kendine bak oğlum, benle tanışıp evlenene kadar pavyondan çıkmıyordun, sen bakir misin ki de beni bakire istiyorsun? Kendi uçkuruna sahip çıkamayan adam, kalkmış kadına bekaret dersi veriyor, hadi yürü lan ordan, size iyilik yaramıyor" dedim ve çarptım kapıyı geldim çıktım dışarı yürüyüş yaptım kendime geldim, ondan sonra da evime gittim, iyi ki kendimi zamanında ev sahibi yapmışım, şimdi o düşünsün.

Bunların namus anlayışı sadece iki bacak arasında dostlar. Halbuki bu adam küfür eder, söver, sayar. Bunları yaparken de namussuz sayılır bi adam.
Ama bunlar her şeyi bırakmış, namus deyince akıllarına sadece kadınların bacak arası geliyor. Ne gülünç bir durumdur bu yahu...

Namussuz adamların, namuslu kadınlara namus dersi verdiği bir dünyada yaşıyoruz.
Evlendiğim erkek beni gerdek gecesi boşadı?