Selam arkadaşlar ben çok güzel ve başarılıydım ama annem hep beni bastırdı sindirdi ezdi korkuttu. Dışarısı beni sevse beğense hep ilişkimi bozar utandırırdı. Güzel olsam popüler olsam ağzıma ederdi. Çok güzel vücudum var herkes manken ol derdi annem kıyamet koparırdı. Bir erkekle çıksam hoşlanacak olsam yine aynı hakaretler aşağılamalar. Böyle ezik silik biri oldum. Fıstık gibi vücudum olsa da annem asla kadınlık ve cinsellikte beni bırakmadığı için tüm çirkin başarısız kızlar benden çok daha güzel hayatlar yaşıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu senin kötülüğün için yapmadı. manken dünyası görünüşte iyi ama mal gibi kullanılıyorsun hakkında iftira dedikodular çıkıyor iyi mi bu? gazetelere gülümseyerek poz veren ama aslında ağlayan biri.. kolay mı annen senin kötülüklerden uzak durmanı istemiş..
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılonun yaşadığı dönemle sizinki bir değil . evet yanlış yapmış olabilir ama sizi sindirip ezmek niyetiyle yapmadı.. Siz evladınıza yapar mısınız? o da yapmaz ama böylesi iyidir diye düşündü belki de.. Ayrıca biraz düşünün tamam sinmiş olabilirsiniz ama belki de çok güzel bir kişiliğiniz vardır gizemli ve keşfettikçe insanı kendine çeken bir yapınız vardır..
- +1 yıl
Öyle zaten. Ucuz ve basit şeyler yaşamadım işte. Ama çevreme bakıyorum çirkin tipsiz kızlar çok daha havalı ve özgür yaşıyor. Anneleri çünkü destek oluyor erkeklerle flört etsin kadınlığını yaşasın diye. Lisede erkek arkadaşlarını eve çağırıyorlardı. Ben evlenmeyeceğim kimseyi eve çağıramam.
Cevap sahibi+1 yıl:( bundan hayıflanmanıza üzüldüm. Ne güzel tertemiz bir kız olarak kalmışınız (elbette daha güzel bir şekilde bunu benimseseniz iyi olurdu ama sanırım zorla tutulmak aksi yönde etki etmiş sizi)
Cevap sahibi+1 yılşurası da var.. o gördüğünüz insanlar gülümsese bile gerçekten mutlular mı.. belki de kimileri de size bakıp üzülüyordur onun gibi mutlu değilim vs diye..
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle nerelisin?
Bunu sormanın nedeni doğuda yaşayan bir çok aile kızlarının evlenene kadar sokağa dahi çıkarmadıklarını duymuştum. Bu yüzden baskı uygulamıştır. En iyisini yine kendin bilirsin ama cinselliğini buna karıştırmaman daha iyi olabilirdin. Emin ol evleneceğin eşini mutlu edebileceğini düşünüyorum.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Sözün kısası rahat rahat seks yapamadığın için üzüldün mü
13 Yorumla
+1 yılartık sende bunu farkettiğine göre değişim zamanı gelmemiş mi sence de ne dersin haydi bir yerden başla kendini geliştirmeye ümitsizliğe kapılma
00 YorumlaMerak ettim o fiziği şimdi. Hiç mi cinsellik olmadı
03 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yıluzaklaşmayı dene.
110 Yorumla- +1 yıl
Yaptım zaten Avrupa’ya gittim ama olay o değil ki. Olay ben mesela sevgilim olda eve getiremeyeceğim ya da hep tanıştırırken gerginlik olacak. Diğer anneler gibi normal be iyi davranmıyor. Kız arkadaşlarımı bile sevmiyor erkeği sevmesi mümkün değil. Şuana kadar flört ettiğim kimseyi sevmedi.
- +1 yıl
tanıştırmak zorunda değilisn
saçma sapan örf adetler ayrıca senin ve annenın yaşı kaç - +1 yıl
Ya babam zaten kadın doğumcu hep kürtajlar yaşan tüp bebek vs yapan biri ysni. Adam için seks kahve içmek gibi ama annem gerikafalı. Babam da Türkiye’de yaşıyor. Babam yanımda hep cinsellik konuşur fıkra anlatır. Ondan da rahatsız oluyorum zaten. O da kötü. Ama annem de kötü. Çok bakımsız ve hiç kadınlıkla alakası yok annelik dışında. Tabii beni de bacım gibi yetiştirip zengin koca bul desin istemezdim ama böyle de aman erkekler tehlikeli seks kötü ucuz işte diye büyütmesi de hata.
- +1 yıl
Tek yasa arkadaşım hangi sehir
- +1 yıl
Selamlar çok garip ama Ankara gibi bi yere böyle çok karışık durumlar bencr sen onların hala büyümemiş bi kızısın çok değer veriyorlar diye olabilir mi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayat ne diyebilirim ki
04 Yorumla- +1 yıl
Ya şimdi şöyle bi kötülük var. Mesela biriyle flört etsem anneme bahsetsem vs hemen olay ciddileşiyor tamam mı başım ağrıyor. Ama gizli saklı da biriyle görüşünce adam pislik olabiliyor işte kötü bi şey yapsa işte beni koruyacak ya da adamı enseleyecek biri olmuyor. Annem hep beni suçlar niye onla çıktın niye gittin diye. Hani kadın hep kadını ezen biri çünkü.
- +1 yıl
Yaşınız kaç ki. İş ciddiye binmeden bahsetmeyin bence
- +1 yıl
Anlıyorum ne demeliyim bilmiyorum
+1 yılkiyamam la sana, ezdirme kendini sende
06 Yorumla- +1 yıl
yasama zaten yavru, kimseye ihtiyacin yok senin kendi ayaklarinin ustunde dur
- +1 yıl
bahane o... illaki bulursun
- +1 yıl
tamam lan caz yapma hemen
Niye Şu an kaybetmiş oldugun ne var ki