evlilik falan beni ilgilendirmez senin özel hayatın sonuçta ister çocuk yap ister yapma benlik sıkıntı yok :D ben sadece sordum korkuyorsan neden bu işlere kalkışıyorsun diye
Manyak olmasa bosalinca sokmaz yarin obur gun adetim gecti hamile miyim sonra sevgilim bana sert davraniyor aldatiyor sonra kizligim gitmisti evlenecem nerde diktirebilirim diye sorarsin
Minik damla bile yeter normalde. Orgazm olduğunda vajinan genişliyorum rahim ağzına yol gitmiş oluyor o yüzden sıkıntı diyor arkadaş ama ertesi gün hapı kesinlikle al.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Madem korkuyorsun neden yapıyorsun böyle birşeyi?
Sevdiğim için olabilir mi? Evliliği bekle dersin muhtemelen ama şu an evlilik için imkanimiz yook
evlilik falan beni ilgilendirmez senin özel hayatın sonuçta ister çocuk yap ister yapma benlik sıkıntı yok :D ben sadece sordum korkuyorsan neden bu işlere kalkışıyorsun diye
Böyle bişeyin olacağını tahmin etmedigim icin
anladım
Manyak manyak adamlarin altina yatiyonuz
Neden manyak olsun
Manyak olmasa bosalinca sokmaz yarin obur gun adetim gecti hamile miyim sonra sevgilim bana sert davraniyor aldatiyor sonra kizligim gitmisti evlenecem nerde diktirebilirim diye sorarsin
İnşallah hamilesindir. Rabbim nasip etsin
Ya niye öyle diyosun
Her haltı yiyip ağlayan kadınları samimi bulmuyorum da
Birincisi ağlamıyorum ikincisi her önüne gelenle birlikte olan kadınlsrdan değilim
Önüne gelenle birlikte olup olmadığını bilmem ama bir şeyler yaptığın belli. Ahlak inanç olmayınca normal bir durum yadırgamıyorum
Duyan da seni bakir zanneder komik
Evet olmadım kendimi çizgide tutabiliyorum
Çizgiden kastın ön sevişme midir? Şayet oysa eğer o da haram dinimizde
Bak seninki ortada ve sabit ve sen tamamen ihtimallerle bana laf yüklüyorsun😀 Hayır ön sevişme de değil
Eminim öyledir
Hahahaha ne oldu bozuldun mu
bosalmadıysa sıkıntı yok
İçime boşalmadı ama boşaldıktan hemen sonra vajinama soktu penisini
Belli olmaz o ama sen yine dikkat et
İlaç iç. Sperm canlidir
Ertesi gün hapı mı
Evet
Hamile kalma ihtimalim var mi yani sence
Damlacık yeter sende o an orgazm yaşadıysan tehlike büyük
Benimle ne alakası var ki
Alaka orada başlıyor
Minik damla bile yeter normalde. Orgazm olduğunda vajinan genişliyorum rahim ağzına yol gitmiş oluyor o yüzden sıkıntı diyor arkadaş ama ertesi gün hapı kesinlikle al.
geçm, ş olsun isim düşündünüz mü
Ciddi misin senn
kız ve erkek ayr ayrı düşünün
Birazcık var
Elimle sildim biraz penisini ama hala ıslak gibiydi
Var ihtimal
kalmazsın
Penisinde sperm kalmıştır illa ki diye korkuyorum
yaaaaa yapışjan değilki..
hm az, o zewki yaşamışsın
kuruntu yapma..
Haklısın