doğru bir sözdür. zaten normalde cinsel aktivite sevilen insanla yaşanır yaşanmalıdır. çünkü cinselliğin aslı normalde sevişmektir. gir çık işlemi yani ilişki içerisinde bir detaydır olmasa da olur.
şu ikiliyi ayırt edelim. boşalmak ile orgazm farklıdır boşalma fiziksel olarak rahatlamadır. orgazm ise boşalmayı da içine dahil eder hem fiziksel hem ruhen rahatlamadır.
sadece sevişmesiz ya da sevişme az yaşanan ilişki karın doyurmaktır. lezzet arayışı değildir. sevişen insan içinde ilişki yaşasın yaşamasın ulaşacağı sonda hem ruhen hem fiziken rahatlar. yani lezzetli bir yemek yemiş olur
şunu iyi bilelim. sevişmek sevginin vücut dili ile ifadesidir. seven insan ile sevdiğin insan ile sevişilir.
ilişki sonuç odaklı aktiviteler iş yerinde yediğiniz ne olursa olsun razı olduğunuz tabildot gibidir.
sevişmek ise yani sevdiğiniz insanla seviştiğinizde şuna benzer. en sevdiğiniz restaurantta en sevdiğiniz yemeği yemektir. lezzetinden mutlu olursunuz.
birinde lezzet alır mutluluk hormonu salgılarsınız diğerinde sadece midenizde doluluk hissi algılarsınız
Bence aşkla yapılan seks sanat gibidir. Nasıl ki tuvale bir resim çizerken ressam en ince detayları düşünür, (ışık, gölge, boyalar, fırçanın çeşidi, sertliği vb) aşkla yapılan seks de böyledir. Her şey en mükemmel şekilde olsun diye her detay düşünülür. Aşksız yapılan zaten, mekanik bir şeydir. Anlık tatmin sağlar, sonrasında ise insan kendinden tiksinebilir..
Aşksız yaşanan sekstense aç kalmayı tercih ederim :D Seksi anlamlı hale getiren zaten bedenlerin uyumu değildir ki o insanı deli gibi istemek var, deli gibi arzulanmak var.. Seksi anlamlı hale getiren zaten bedenlerin içine doldurulan duygular değil midir.. O yüzden ya hep ya hiç..! Keyifli günler.. 🤘😎
Doğru bulmuyorum. Okey arada aşk duygusu da var ise tadından yenmez ama aşk şart değil aşkssız yapılan sekste gayet iştah kabartıcı bir yemek gibidir.. Sıfır his hissetmeden ztn bir cinsellik içerisine giremezsin, arda arzusal çekim ten uyumu vs gibi duygular ya da daha başka duygular olması gerekir. Çünkü herkes herkesi arzulayamaz bu sıradan tatsız tutsuz yemeğe benzer, çekim önemli ve bu çekim belki ilk tanışıklıkta ya da zaman geçtikçe kazanılıyor.
Ben buna katılmıyorum. seks başka bir şey aşk başka. Aşık olduğun insanla evet çok iyi seks yaparsın diyemezsin. Ya da aşık olmadığınla da seks çok iyi olmaz diyemezsin. Cinsel çekimle aşkın doğrudan alakalı olduğuna inanmıyorum. Çok tanıdığım var hem kadın hem erkek. Sevdiği için bazı şeyleri cinsellikte görmezden gelen ve kabullenen. Ve son olarak da ben en güzel cinsel ilişkilerimi duygusal olmayanlarla yaşadım.
Aşıkına aşık isen aşkla yapıyorsan kuzu prizola. Aşıkın olmayan ama aşıkı isen, aşkla yapıyorsan dana prizola. Aşıkın değul, aşıkta değulsun ama adonis aşkına aşk ile yapıyorsan, tavuk prizola. Ne sen aşık, ne o aşık, tufaya düşürmüş ise, beklentiler büyük, görünen küçük ise bamya🙂
seks e dair söylenmiş en doğru tespittir bence. seks boşalma amaçlı olursa karın doyurmak için yenen yemek gibi , ama zihinle beyinle ruhla aşkla yapılırsa işte o zaman bitmek bilmeyen doymak bilmeyen bir lezzetle harmanlanır. kesinlikle katılıyorum
Katılmıyorum. Tamamen basma kalıp, ezbere fikirler üzerinden söylenmiş bir söz bu. Sexin de aşkın da çok farkli tonları vardir. Önemli olan hissedilen çekimin gücüdür. Bunda aşk olabilir de olmayabilir de. Hatta nefret te olabilir.
Aşk olması yetmiyor bence her iki tarafında aynı kafa yapısı olması şart aşk olupta zefkler uyuşmuyorsa sıradan seks olur heleki aşk olupta her iki tarafında oralı da seviyorsa hoşlanıyorsa o seks sabahadek sürer iki tarafta bitsin istemez bitmez sürer saatlerce bitirmez
Yine aşkla tutku birbirine karıştırılmış diyorum. Tutku ve ten uyumu varsa aşka gerek yok. Henüz yeni tanışıp hoşlandığın bir partnerle yaşadığın o unutulmaz Seksi aşkla değil, tutku ve karşılıklı heyecanla tarif edebilirsin. Aşkla değil.
Aslında pek katılmıyorum,, evet tabiki aşkla yapılan seks daha üst seviyededir, ancak bazen hiç tanımadığı biriyle ancak tutkuyla seviştiği oluyor insanın
Katılıyorum, aşk varsa hazzın doruklarına çıkmak mümkün ve yavaş başlarsın keyfini ala ala yavaş bitirirsin. Aşk yoksa sadece ihtiyaç amaçlıdır hızlı başlarsın, hızlı bitirirsin.