Partneriniz ilişki sırasında şiddet uygularsa nasıl karşılarsınız?

Normal karşılarım sekste şiddet acı vermez o acı zevke evrilir bu yüzden normal hayatta şiddete karşı ama yatakta kesinlikle şiddet olması taraftarıyım.
Sert seviyordurlar, bdsm seviyorlardir hoslarina gidiyor olabilir herkesin sevdigi sey farklidir seks sirasinda boyle fantazileri olabilir. Herkesin sevdigi bir fantazisi var.
Ne demisler renkler ve zevkler tartisilmaz, yani sevebilirler 2 tarafta menunsa baskalarina ne 😏 herkes özgurdur helede bu konuda 2 kisinin ozel hayati sonucta istediklerini yaparlar.
Normalde zamanda siddet kotu bir sey fakat cinsellikle normal zaman farklidir.
Normalde siddete karsiyim ama cinsellikte sınirlari cinselligi yasayan 2 kisi belirler.
Bunu yapan erkek aşağılık kompleksine sahip ezilerek büyümüş ve kendini ispat çabasındadır.. Kişilikli ve iyi aile terbiyesi ile büyüyen erkek kadına nezaket ve saygıda kusur etmez.. Kadına şiddet uygulayan ve öldürenlerin hepsi aşağılık duygusu had safhada eşek bile olamayacak erkektir.
Çok uç nokta, kalıcı birşey olmadığı sürece cinsellikte ufak şiddetler zevki doruklarda yaşatır 😊
Cevap
13Cevap
Cinsellikte yaşanan şey şiddet olmaz , ultra zevk olur.
Kalçaya vurmak, hafif saç çekmek gibi şeyler normal ama aşırıya kaçan hiçbir şeyden asla zevk almam özellikle bu şiddet konusunda
bogaz sıkma iyi bir tek ama dozu kaçınca gerçekten erkekler rezil bir şeye dönüşüyor
Bunun neresi iyi adam o an zevkle seni oldurebilir
Belki bende olirsa kalcaya belki olabilir onun disinda cok siddetci olacagimi dusunmuyorum ama bana yapilsa bir korkarim yani ne oluyoz derim
Aşırı değilse ve karşı tarafı da cezbediyorsa olabilir. Hepsi ayrı ayrı sehvet verici olabiliyor
Kalçaya tokat ve boşalma anında sac çekip ağzının kapatılmasına ne dersin
Kadınlar gerçekten vahşi oluyor. Isırıyor, vücudumu sıkıyor ve tırnaklıyor. Kendi dünyalarında ne yaşıyorlar bilemiyorum
Çok saçma ya insan sevdiğine nasıl vurur aklım almıyor, tabi eğer ilişki sevenler arasındaysa.
Bazıları aşiri şiddet sevıyo
Niye seviyosunuz
Tokatmış boğaz sıkmaymış o ne beaa ben insanları öldürmek istesem öyle şeyler yapmıyorum hıh
Ben sevmıyorm, kızlarda var seven
Ben de sevmiyorum, birinin canını zevk için neden yakarsın
Kalçaya tokat falan olabilir ama diğer türlü şiddet istemem.
Acı daha çok zevk veriyor. Heyecanlandırıyor beni ani ve hızlı hareketler..
Seks hayvani bir eylemdir. Romantizmin yeri yoktur.
O zevki alabilmek icin daha agresiflesebiliyir insan
Cinsellik te şiddet olmaz olmamalı yapanların da psikolojisi iyi olmadığını düşünüyorum
O anki zevkle gelen fantastik duygular ortaya çıkar 😉👍
Tokat, boğaz sıkma ne kadar sert olursa o kadar güzel oluyor
Sadist mısın mazoşist mi😁
Cidden sever misin bu kadar sertliği?
Evet bu genelde var kadınlar kenfierine hafifte olsa yapılmasını istiyor tabi erkeğinde isteği var
Bazı şiddet hareketleri evet olabilir ama boğaz sıkan bile var. Örneğin kalcaya tokat ceneyi sıkma vs olabilir ama morarma kanama bunlar olmamalı
Zevk katsayısı artınca, dozunu kaçırmadan sertlik kadının da hoşuna gidebilir.
Popoma vuruyor sadece. Sorun yapmiyorum
Aşırıya kaçmazsa zevkli oluyor
İçinde ki enerjiyi boşaltmanın bir yolu
Ben sevmiyorum, yapılsın istemem
Böyle bir eğilimim olmadı
Hırs tan kaynaklı olur
Yanlış bu işler... siddet olursa biter ilişki
Kabul etmem. sinirlenirim
O anki zevkle olur öyle şeyler
severiz tabiki. ne akdar vahşi okadar zevkli :)
istemem söylerim yapma diye
Biz ona şiddet demiyoruz gerçek zevk odur
Aslan burcum ilişkiye göre değişir
Hayır yönetilmeyi daha çok seviyorum cinsellikte
Ama normal hayatta yönetmeyi
sertlik ve diğer durumlarda sınırın olur mu peki? çok mu hızlısın böyle hayatta da acaba :)
normal hayatta da işiniz üst düzey yöneticilik falan mı peki
Özel okulda müdürüm
meslektaşız ama siz idarecisiniz sanırım genelde işlerimiz idare ile oluyor ama branş olarak. sertlik olarak neleri kasdettiniz mesela. karşınızdaki kişiye ne kadar üst düzeyde sertlik uygulamak hoşunuza gider
Benim TEk kişiyle ilişkim var o da bana sert genelde ben olamıyorum sert ona
sen niye olamıyorsun çok mu önemsiyorsun. buradaki yaş aralığı değil o zaman. o bir kişi eşiniz mi acaba yoksa sevgili mi
Hayır kendimden geçiyorum ikiside değil
sertlik ile daha mı çok zevk alıyorsun çılgın şehvet. yaş kaç tam olarak. fuckbudyy tarzı arkadaş mı yoksa ikisi değilse :)
33
FB ile arkadaş arası gibi
hahah yaşlar da eşitmiş. ankarada yaşıyorum deme de sakın
Hayır Ankara’da değilim
aklıma ilk ilişkim geldi de onunda burcu aslandı yaşta eşit çıkınca onu anımsattınız. şu yaşadığınız ilk ve tek mi peki daha öncesinde oldu mu?
senin mi kendi yeni zevklerini keşfetmen hoşuna gidiyor yoksa karşındaki partnerin her seferinde farlı haz noktalarını görmek de mi seni cezbediyor
Hayır hala ilkim birlikteyim başkası olmadı
ne güzel başka hazlar tatlar cezbetmiyor mu seni peki?
Ondan iyisi zor bulunur
belki aynı şehirdeyiz ve tanımadan denemeden bir şeyler bilinemez
Yok her anlamda doyuyorum ben
meslektaş ve aynı yaşta olmamız bence bir şeylerin habercisi gibi hemen kestirip atmasan