+1 yılBaşlarken daha böyle yavaş tutku ve aşk dolu yumuşak dokunmaya kıyamayan dokunuşlarla başlaman gerek sonrasında her geçen darbede daha hızlı ve sert bir hal alman gerek zaten ideali bu cinsel ilişkiye direkt havuza dalar gibi hızlı başlayamazsın ama seksin sonu zaten yumuşak bitemez kısacası sen takılma beden onun dozunu ayarlar.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba
Yerine ve durumuna göre değişen bir durum. Ön sevişmede ikisinin ortası olmalı dudaklar sertçe emilip isirilarak öpulmeli emilen boyun ben emildim demeli o zevki hissetmeli doggy yaparken soft olduğunu düşünsene olur mu sence duygusal ve nazik git gel ne anlarsın o doggyden yapma daha iyi sert olucak hızlı olucak kadının kolları çekilecek arkadan bazen sacı tutulucak kalçaya vurulabilir o ani yaşatıcaksin yatak dile gelmeli😂
Ben hard severim partneriminde bu şekilde olması tercihim olur çünkü bende öyleyim..
#sevimlii🖤10 Yorumla
+1 yılBaşlangıçta yavaş dokunuşlar, tutkulu ama narin öpücükleri tercih ederim. Sonrasında ise içime sertçe girilmesini ve duvarlarımın yıkıla yıkıla orgazm edilmeyi isterim.
90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılBen hard seviyorum. Soft başlasa bile ilerleyen zamanlarda harda dönüşüyor.
110 YorumlaÇok soft başlar nabız yoklayarak tempoyu arttırırım, memnunsa sonu ters kelepçe, duşun altında fayanslara kafa atarken bulur kendini.
Birde eli sürekli erkeğin kasıklarında iter vaziyette hatunlar vardır, kalkar giyinirim, zevk yoksa bye bye00 YorumlaGenelleme kıstas yapmamak lazım. İkisi arasında olmalı bu durum. Soft ile başlayıp partnerin durumuna göre ayarlanmalı. İkisi de bana uygun olur.
00 Yorumla
+1 yılBen hard yaparsam , dayanacak kız yok ama 10 15 cm penisi olan soft yaparsa kız birşey anlamaz bunu partnere göre ayarlamak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSofttan harda doğru olmalı bence. Kimi zaman olur o duygu aşırı yoğun olur o zaman hard olabilir.
00 Yorumla Başlangıç okşama öpüşme dilleşme , zevk kat sayısı arttıkça oral ve ardından full hard doggy pozisyonu iyi olurdu:)
00 Yorumla
+1 yılSoft ve tutkulu dokunuşlar ve öpücüklerle başlayıp sert bir şekilde devam etmek
00 Yorumla
+1 yılbaşta soft sonra hard sonra daha hard sonra soft
80 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnemlı olan ıstıkrar o endam o cüsse 3 dakıkada yumusayacaksa devrılecekse vay halımıze
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHard. Sert olsun güzel olsun
80 Yorumlaİkiside yasanmalı haz çogaldıkca sertlesirsin zaten
00 YorumlaHardcı çılgın bakireler gelir şimdi
20 Yorumla
+1 yılÖnce soft sonra hard
70 Yorumla#Bonjour
Sert seviyorum00 YorumlaSoft baslayip hard devam
00 Yorumla
+1 yılPartnerlerim genelde soft istediği için...
00 YorumlaYumuşak yumuşak soft. 👌
00 Yorumla
+1 yılHard.
61 Yorumla- +1 yıl
ağzının tadını biliyorsun 🥵😍😈
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce yumuşak sonra sert
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSofttan harda
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübesizliğin gözü kör olsun
05 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama 😣
- +1 yıl
Üzülme 😂
Cevap sahibi+1 yılDoğru elden ne gelir
Cevap sahibi+1 yılSenin tecrüben var mı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoft başlayıp hard bitirmek..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHard
60 Yorumla
+1 yılOrtası
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoft
10 Yorumla Yavaştan hizliya
10 Yorumla
+1 yılİkiside olmalı
00 YorumlaHard
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcrazy hard
20 Yorumla
+1 yılsert
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHard tabikide.
00 Yorumla