- Ufak cük gibi bisey tamam orasini biliyorum bazilarinin eti daha fazla o yuzden pek anlasilmiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam
Sana şöyle anlatabilirim nerede olduğunu şimdi vajina dudaklarının üzerinde böyle üçken kısım gibi bir yer var o arada hafif bir kemik gibi bir yer var dokunduğunu ele gelir hissedersin ufak bir et birikintisi gibi İşte orayı uyarman yeterli ama hassas bir belki doğru derece baskı ile uyarman gerek doğru uyarmış olman gerek dikkat et aksi halde acı verirsin başka bir şey değil.
#perso12 Yorumla- +1 yıl
İki ay önceki soruya ben dikkat etmedim bu konuda fenomen olduğum için ben de ayrı bir bölüm açılıyor kahraman fenomen diye oraya basıyorum rozet alabilmek için ve karşıma 20 tane soru çıkıyor eski ya da yeni fark etmiyor senin sorunda bunlardan bir tanesi o soyledigin konu hakkında da bilgim yok
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam,
Klitoris aslında bulması en kolay noktalardan biridir.
NAsıl bulunur dersen; Vajinanın girişinde, bir üçgen gibi yukarda birleşen dudakların ortasındadır. Uyarıldığıdna zaten kadın buna heöen tepki verir. Nefesi değişir, inlemeler başlar, devam etmeni isteyen şeyler belki söyleyebilir. küçük bir tepe şeklindedir. Parmakla ya da ağız yolu ile kolayca uyarılır ve bulunabilir. Bence bu konuda partnerinden de destek al, seni yönlendirsin
12 Yorumla- +1 yıl
Tskler guzel anlatim icin
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılVajina dudaklarinin yukarısında bi idrar deliğine var böyle ufacık onun yukarısındaki çıkıntıli bir et var oraya dokunduğunda ortada bi kemik goruceksin serttir zaten onu sadece ileri geri değil yanlara doğru hareket ettirmekte çok zevk veriyor bilgin olsun klitorist o sert olan yer çıkıntılı etin üstü direk oraya dokun anlicaksin umarım anlatabilmisimdir 😂😂
70 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKlitorisin altında idrar deliği, onun altında vajina girişi var. Klitoris, tam olarak kasık kemiklerinin birleştiği noktanın ortasında yer alır. Küçük dudakların yukarıda birleştiği kısma kadar uzanır. Görsellerden bakabilirsin
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKlitorisin de uyarılması ve onu daha net fark etmen için partnerini iyice uyarman lazım. ön sevişmeni uzun tut ve ona sevgini ver. Klitoriste penis kadar olmasa da ön sevişme yaptığın da biraz sertleşir. öyle fark edersin zaten.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDudakların arasında en yukarıda duran çıkıntı klitoristir.
76 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArala görürsün
- +1 yıl
Nasıl aralayacak
Cevap sahibi+1 yıl@havacoksicakkk Kilitli kasa araliyorsunuz sanki
Parmaklarıyla ya da diliyle- +1 yıl
😂 doğru
- +1 yıl
İç dudaklar zevk hissi veriyor mu
+1 yılBenim erkek arkadaşım asla bulamıyor. Elimle gösteriyorum 😑😑😑
40 YorumlaAbicim araba motoru yalamıyorsun. Sor kıza göstersin
00 Yorumla
+1 yılNasıl bulamıyorsun aç oku görsellere bak 😂 teallam ya 😂
00 YorumlaTecrübe şart gözüm kapalı ağzımla eline hiç fark etmez bulurum 😁😁😁
00 YorumlaBenim dilim kendisi buluyor.. gözlerimi bağlasınlar yinede hemen bulurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasil bulamiyorsun ya
50 Yorumla
+1 yılElinle bastırdığinda hissediliyor zaten
61 YorumlaKomple yala, en çok inlediği yer orasıdır 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka onu ne yapacaksın gardas
31 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi