Eşime karşı isteksizleştim ilk adımı atmak istemiyorum hiç o isterse yaparız diye düşünürken oda istemiyo gibi. Gün içinde öpse sarılsa iyi olurdu ama telefonda sürekli bana bakmıyo bile
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kac yıllık evlisiniz bilmiyorum ama evliliklerde özellikle ilerlemiş evliliklerde sık yaşanan bir durum. Ama düzeltmek te sizin elinizde. Toplum olarak seks konularını çok konuşan millet değiliz ama o senin eşin çekinmeden beklentilerini arzuladiklarini onunla konusmalisin bunu ilişki esnasında da yapabilirsin. Biraz fedakarlık yaparak da bu durumu düzeltebilirsin ne bilim farklı bir ortam farklı giyim tarzı gibi denedin mi bunlari bilmiyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır.
00 Yorumla
eğer ki istek yoksa sende genel olarak, şu durum senin avantajına gibi çünkü eşinde isteksiz bu işlere. ama senin arzular şelale ise sadece eşini istemiyorsan durum sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılbu kötü aradaki tensel bağ yok olmuş ki anladığım kadarıyla da cinsel hayatınız iyi değil eşin çok da tatmin edemiyor seni , gözün dışarılara kayıyor anlaşılan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
51Cevap
+1 yılMonotonlaşmışsınız.
Bunun önüne geçmekte sizin elinizde yeni şeyler deneyin aynı yerde aynı saate aynı yerde seks yapmayın.
Araya değişik oyuncaklar alabilirsiniz.
Evin dışında seks yapmaya çalışın kendinize seks için özel zamanlar ayırın fantezi kıyafeti giyebilirsiniz.
Birbirinizin zevk noktalarını keşfedin ve en önemlisi evlendik ilişki yaşadık artık heyecan bitti kafasından çıkın evlilik son değil yeni bir başlangıçtır.00 YorumlaTelefonu at yere kır ahahahahaha. Size adrenalin laızm böyle cinsel yaşantısını o canlandırır. Araba da ya da herhangi beklenmedik bir yerde yanaş ona seks yapın o an falan ya da bir otel de yapın mekan değişin ve heyecan lazım sizeee ya da o telelfondaykrn git sırnaşşş
00 Yorumla
+1 yılKaç yıllık evlisiniz bilmiyorum tabi ama, birbirinizden sogumussunuz ikinizde, seks evliliğin en önemli aktivitesidir, yatak odasının sıcak olması çok çok önemlidir,, arzulamamak için bir nedenin var mı senin peki?
00 Yorumla
+1 yılSeninle ilgilenmesini sağla, o telefona bakarken yanına git ve küçük miniklerle sana gelmesini sağla. Sende soğuk olma senden cinsel anlamda soğursa soluğu dışarıda alır kendini fark ettir. İcecegine viyagra vs at sana gelecektir.
00 Yorumlaheyecan katmak lazım suçu direk erkege atma sen neler yapıyorsun mesela kendıne bakıyon mu değişik çamaşır giyiyormusun parfum sıkıyor musun mutfaktan cıkıp yataga girersen adam da bakmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılDuş alıp kokular sürüp yatıyorum eşim salonda telefonda ben uyuduktan sonra geliyo
Eşini karşına al , otur, konuşun. Romantik bir yere gidin başbaşa zaman geçirin. Fanteziler yapın , ambians farklı olsun. Mutlaka bir hal çaresi olacaktır.
10 YorumlaErkekler sürekli kadınlarıyla İlgilenseler . Bizi rahat bıraksınlar diye dert yanarsınız. Ilgilenmeseler bu adam bizimle niye ilgilenmiyor dersiniz ?
06 Yorumla
Soran+1 yılBen hep ilgi isterim
Soran+1 yılIlgiyi eşimden isterim yani
Soran+1 yılEvliyim soruyu okumadınız sanırım
+1 yılSadakat varsa gerisi olur gider. Hayatın çeşitli dönemlerinde birçok defa içimize attığımız sıkıntılar oluyor. Dışa yansıtmak istemeyince de bu tarz kapanıklıklar yaşanır. Aldırış etmeyin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. En nefret ettiğim insan tipi. Elinde telefon ne eşiyle ilgilenir ne de çoluğu çocuğuyla. Aldatılınca da vay öyleydi vay böyleydi...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSizin isteksizliğinizin temelinde , ilgisizilik yatıyor gibi?
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Anlıyorum , sizin adınıza üzüldüm gerçekten. Peki onu telefona ve başka şeylere bu denli bağlayan unsurlar nelerdir?
Soran+1 yılBilmem sürekli oyun oynuyo ve ya instada bişeyler izliyo
- +1 yıl
Anlıyorum. Peki kaç yaşında? Cinsel isteginde azalma başlamış olabilir. Veya aranızda geçen bazı sorunların olumsuz psikolojisini üzerinden atamıyor olabilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılSosyalleşmeye çalışın. Telefondan uzaklaştırıp ilgiyi kendi üzerinizde toplamanın yollarını arayın. Emin ki o da hatasını anlayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılKac yillik evlisin bilmem ama bende oyleyim gorev gibi goruyorum cinaelligi bayan olarak erkeklerden daha şanslısınız en azindan taklit yapmaniz kolay
00 Yorumla
+1 yılMonotonlaşan bir evlilik her evlilikte kaçınılmaz son
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
senin evlilikte kaçıncı yılın
Soran+1 yılBeş
- +1 yıl
çok erkenden başlamış benim 30 oldu))
Soran+1 yıl😯
- +1 yıl
ara gelsin)))
Soran+1 yılSiz napıyosunuz monotonluktan kurtulmak için
- +1 yıl
bazı şeylerin üzerinde durmadan gezmek eğlenmek farklı şeyler denemek aslında konuşmak güzel ama ulu orta ban ters özür dilerim
Karısı dururken telefonla ilgilenen adam aldatıyordur çoktan. Sen böyle şeyleri bana sorcaksın
10 Yorumlap*rno çok izliyorsun galiba, orada büyük penis felan görünce etkilenmişsn
00 YorumlaBaşka alternatife yönelme kurtarmaya çalış durumu. burada ağzının suyu akan kekolar ve elit görünümlü basit erkekler olacaktır sen hiçbirini takma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmayınca olmuyor ben boşandım gitti başka sorunlar da vardı o sorunlar sonucu bende arzu libido ona karşı düştü ama aldatmadım hiç. Güzelce konuşup ayrıldık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılaldatmak en guzelı abartmadıkca kucuk kacamak ıyıdır
00 Yorumla Ozman yabancilasirsiniz seks hayatinizi seviyorsaniz bu size iskence olur
00 Yorumla
+1 yıleşin de istemiyorsa senin taklit veya bir çaba içine girmen anlamsız olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sende ozlet kendini giyimine felan diklat et seksi giyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılEşin de sana karşı cinsellikte soğumuş olabilir mi. Sürekli telefonda ise aldatma olasılığı yüksek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRutinleşmiş herşey sıkıcı gelir. Belki de sizin değişik şeylere ihtiyacınız vardır. Fantazi, ortam değişikliği, heyecan katacak şeyler gibi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılUzun süreli evlilik ve ilişkilerde genelde böyle oluyor. Ben de arada aynı duygulara kapılıyorum isteksizlik başlıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışarıda bir yerde elini alt aşağıya kimseye çaktırmadan eve gider gitmez yatağa atar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşini ikna et. Üçüncü olarak gelim aranıza renk katalım cinselliğe.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizdede tam tersi malesef ne kadar suredir evlisiniz ki
00 Yorumla
+1 yılerkekler kacani kovalr sen de ona karsi oyle ol httta daha faz bak ozman pervane olur
00 YorumlaHımm sana bakan konuşan ilgi gösteren dokunan biriyle bişeyler yaşıuavaksın sanırım 😉.
02 Yorumla
+1 yılİlişkinizi renklendirme yoluna gidin bunları konuşarak halledersiniz. Kaç yıllık evlisiniz
10 Yorumla
+1 yılBaşka erkekleri düşünüyorsun veya aşık oldun sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac yıllık evlisiniz
Yaslar nedır
Cınsellıge duskun musun04 Yorumla
Soran+1 yılBeş
31 33
Düşkündüm artık değilim
Cevap sahibi+1 yılYaslarınız normal
Kac gunde 1 ılıskı oluyor
Soran+1 yılBi hafta oldu sanırım
Cevap sahibi+1 yılKac posta yapıyorsunuz bı kerede
Çift tetapistine git. Sakın aldatma bacım.
20 Yorumla
+1 yılPeki aklında farklı fanteziler var mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılVar
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kaç yıllık evlisiniz?
07 Yorumla
Soran+1 yılBeş
Soran+1 yılFazla konuşmuyoz bilmiyorum iyimi köyümü
Soran+1 yılKötümü*
Soran+1 yılNe yapsamki telefon elinde sürekli kulaklıkla ya oyun oynuyo ya da bişeyler izliyo
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmayı denemelisin 🙄
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOturup konuşun sorunu bulun ve çözün
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. O senin elinde olan bir sey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaska biri olmasin kız
00 Yorumla
+1 yılSen değil eşin sana isteksizleşmiş ne yaptın adama
00 Yorumla
+1 yılEşin ölmüş. Seni de öldürmüş. Geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılSıkılmışsınız kaç yıl oldu evlilik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıradanlaşma durumu ama ufak değişikler heyecan tutku katar
00 Yorumla
+1 yılbaşkası mi bar aklında hayatin da?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. bir sefer uzaklaşınca yapcak bişi yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmutluluğu dışarıda aramaya başlarsın zaten yakında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Mononlaşmış ilişkiniz onun içinde fantazi şart
00 Yorumla
+1 yılbaşkasımı var hayatında
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmemki
- +1 yıl
sanki bana başka birini arzuluyormuşsun gibi geldi
Soran+1 yılYani hayalimde hiç eşim olmuyo
- +1 yıl
işte hayalinde olan var demekki yakınlarda apartmanda falan filan işte
Soran+1 yılYok aldatmak istemiyorum eşim ilgi göstersin istiyorum
- +1 yıl
ilgi göstermiyormu sana