Hijyen her şeyinde başında zaten.. Kişisel temizlik vs.. Ama ben partnerimi kıllı da tercih ederim.. Sorun olmaz benim için. Ön sevilme ve oral olmazsa olmaz ama bazen anın heyecanıyla bodozlama olabilir o da ara sıra her zaman değil..
Benim için önemli olan şey partnerimin istekli olması ve bunu severek yapması. Seks yapacağım kişiyle sırf ben istiyorum diye onun da yapmasını istiyemem. İstediğim şeyin onun da istemesi lazım.
Yatak da edepsiz olucaksın ve o anın tadını sonuna kadar yaşıcaksın. Utanmalara çekinmelere gerek yok.
Hijyen gibi şeyleri söylemeye hatta konuşmaya bile gerek duymuyorum. Kişi kendine saygısından dolayı bakımlı ve temiz olması lazım.
Hem benim için hem de partnerimi ilişkiye hazırlamak için ön sevişme çok önemli ve olmazsa olmazım. Sonra sırasıyla her şey geliyor. 😊
birinci kriterim temizlik ve bakım. hijyen önemli. dilimi değemeyeceğim vücuda elimi bile değmem.
ikincisi cinselliğin esası sevişmektir ilişki değildir. ilişki sevişme içerisinde yaşanan detaydır. ilişki olmasa da olur ama sevişme olmalı. sevişmenin de temel taşı oraldir. sadece genital bölge değil tüm vücuda oraldir. oralsiz sevişme olmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bol bol öpmesi lazım, bacaklarımı okşamalı kalçamı ve belimide okşamalı Seks öncesi kıyafet üstünden sürterek dahada azdırsın beni, kucağında zıplatsın, göğüslerimden öpsün, penisini bacaklarıma ve kalça kenarıma sürtsün, vajinamı bacaklarımı ve kalçamı yalasın öpsün, boynumdan yalasın öpsün, "canım" "aşkım" gibi güzel sözler söylesin Seks sonrası yanımdan ayrılmasın, biraz muhabbet edelim, sarılalım öpüşelim
Resımdekı gbı elımı camasırdan sokup oksamak aynı anda elıne vermek. Uzun sure oral yapmak ve yaplması. Gögüslerin arasında ileri gerı yapmak İlk girişten once basını sokmadan vajına dudaklarınjn arasında gezdırıp ıyce cıldırtmazsam olmaz 😀
Öncelikle hijyen olmalı kişisel bakım açısından. Daha sonra giyime çok önem veririm. Gecelik sevmem kombin falan olsun isterim ve o kobinde jartiyer değil külotlu çorap olmalı.