Öyleki bazı kişiler yataktaki hakimiyetini baskın rolünü partnerine vermek istemezler. her poziyonda hakimiyeti kendileri sağlamak isterler peki siz yatakta hâkimiyeti partnerinizede verirmisiniz gerektiği pozisyonlarda baskın olması hoşunuza gider mi?
Hakimiyet hep bende oluyor ne yazıkki. Çünkü ben çok istekliyim. Oysa ki partnerimin dominant olmasını çok isterdim. Yani dominant partner istiyorum artık. Heveslerim kursağımda kalmasın istiyorum.
Her aşamada en arzulu dakikalar hepimizin hakkı değilmi… ♥️
Seks sırasında hakimiyeti partnerime verebilirim, yeterki o benden daha aktif istekli heyecanlı hırslı hırçın ve azgın olsun. Her pozisyona göre hakimiyet el değiştirebilir ve değiştirmelidir de.
Dominant kadın candır. 🔥
Herkes o zevki o heyecanı o şehveti tatmalı. Kimse o duygularını o heveslerini bastırmamalı. Her iki taraf da sınırsızca tüm arzularını en uç noktalarda yaşamalı.
İzin verin ona. O ne yapacağını bilir… 🚀
Sevgiyle, aşkla, heyecanla ve tüm arzularınızı tatmin edebilecek istekli partnerle kalın efendim. 🌸🤗😎
Evet bazı pozisyonlar da partnerime hakimiyet için izin veririm. Özelikle kovboy pozisyonunda hakimiyeti onun ellerine veririm.Bu beni de rahatlatır ve o anın keyfini sürerim.
Benim hakimiyetim ise ona bir başka haz veririm. Özelikle ön sevişmeyi uzun tutup onu birleşmeye hazırlarken en sevdiğim pozisyon için hazır olmasını isterim. Ve o sırada benim hakimiyetim başlar. Seks yaparken hakimiyet duruma göre birbirine verilmesi gerekiyor. Üstünlük kurmaya gerek yok😏
Evet sekste her zaman erkeğin bir tık daha ağır basması taraftarıyım neden diye soracak olursan aktif rolü oymayan onlar belki arada vanım isterse ya da onun biraz yorulduğunu hissedersem ben olayı ele alabilirim ama genelde hakimiyeti erkeğin kurması taraftarıyım yerden yere duvardan duvara vurabilir evire çevire becerebilir hiç sorun yok.
Genelde Hakimiyet partnerimde olur ama bu demek değildir ki ben pasif kalırım. Resimdeki gibi bağlarım boynuna kemeri kendime doğru çekerim, partnerimi kudurtacak her hareketi sağlarım