Gülünce daha seksi
Ciddi ve sert daha seksi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dışardan bakılınca ciddi duruş kesinlikle
Çünkü bu adamlar (ki sevgilim de o grupta) ; ait oldukları kadının yanında diğer yanlarını gösterirler. Bu çok daha seksi oluyor
Kişiye göre değişir
Bazıları gülerken güldürüyor sempatik duruyor bazıları itici duruyor.. b*k var gibi herşeye sırtarıyor diyorlar bi de 😂
Ciddi duranlarda da öyle.. aşırı ciddilik de iyi değildir
Neşeli deli dolu cana yakın oluşu beni kendine çekebilir ama bunu içten yaptığını hissetmeliyim😃
Rica ederim.. :)
Gülmek benim için hayatımın her alanında vardır acaba seksi mi oldu normal mi oldu diye hiç umruma takma gülmek herkese ilaç gibi gelir unutmayın hayatınızda daima gülümseyin
Teşekkürler :)
Ricalar.. 😊
Cevap
25Cevap
Ciddi ve sert duruş daha çok etkiliyor kadınları
Dışarıya karşı insanların yanında son derece ciddi ve ağır oldun yalnızkende kedi gibi uysal ve güleç olsun.
Ciddi ve sert duruşu daha çok yakıştırıyorum ama tabii ki de yerine göre gülsün, gülelimm
Erkeklere tavsiyem ciddi olun. Gülemk mutlu olmak samimi olmak espiri yapmak... Cidden kızlar bu tiplerle sadece ya arkadaş oluyor ya da hafif görüyor.
Ciddi durun, bozmayın kendinizi.
Burda gülen erkekler daha seksi diyen kızlara da inanmayın bence. Hepsi bir süre sonra sizi hafife almaya başlıyor.
Saygılar.
Gülmek seksilikten uzak bence, kadın için de öyle erkek için de. Ama her ciddi erkek de çekici değildir şimdi herkes somurtup gezmesin :d

naham da böyle 😏
İnsanız. İkisini de yapacağız. Sürekli ciddi olan biri uzak olsun. Sürekli şaklabanlık yapan insan da uzak olsun. Neyi nerede yapacağını bilen kızlar soframa konuk olsun kahve yapayım.
Gorusleri okumaya geldim, kadinlar icin gorus yapayim bari ben dee yanii sevdigim kisiyi iki turlu de seksi bulurum zaten ama fazla da ciddiyse ne bu ciddiyet azcik gulsenee derim kwkvkdkkf
Tanımadığım insanlara karşı genelde ciddi duruşum olduğu söylenir bu durumla çok sık karşılaşıyorum.
Ama tanıdıklarında espritüel cana yakın bulurlar.😊
Dışarıda ciddi, sert, ağırbaşlı evde hareketli, neşeli, komik erkek efsanevi bir partner olur kadınlar için biçilmiş kaftan 😜
Bir bakış vardır içini yakar bir gülüş vardır dünyaları verir
her ikiside bence 😃✌🏼
Ciddi ve sert dursun ben değil onu eritmeye çalışayım ama yani hepte böyle olmasın tabi arada gülsünn
Gülüşüne öleceğim birileri varsa gülsün jfjjndnkdkw
Güneş gözlüklerini takınca ciddi oluyorum bir tek 😎
Eğlenceli bir yapım var. Çatık kaşlı kös kös oturan insanlar tüm enerjimi emiyor
Bence de gülmek çevremdeki bir çok kişi gülüşümün çok tatlı ve güzel güldüğümü söylerler
* Sert ve ciddi duruş bence daha seksi.. Diğer türlü insan başka birşey düşünemez, konsantresi kaçar, olan atmosfer bile bozulur 😂😂
Bu göreceli bayanlar cevaplasın
Ama gülümsemek her zaman onemlidir hayata gülümseyin✌️
Şöyle içten bir gülümseme çok güzel bir şey.
Tatlı sert iyidir çekicilik katar
Bazen gülüşü bazen ciddi duruşu 👀
Sert ve ciddi duruş tabiki ♥️
Bu kişiye göre değişir..
Sert duruş fazla olmamak kaydıyla 🙄
Ciddi ve sert duruş 😊
Beni gülmek seksi göstermiyor
Sert dedim ama bilemedim
Ciddiyet. Tutkunun anahtarı
Gülünce gobline benziyorum bu yüzden ciddi
Bana gülmek yakışıyor.
Hayat kusa anı yaşa gulumse hayata🤗😇