Birader şu alttaki tartışmayı okudum tek tek, inceledim.. Laf anlatmışsın fakat anlamak istememiş.. Keşke sana gerçek ve temeli olan bilgiler sunsaydı da bizde öğrenseydik. Bu lgbtcilerin %1 i sadece zeki ve bilgili.. O dilim içinde olanlardan birisi bu arkadaş. Durumun vehameti ortada.. Eline sağlık 👏
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç sorma kanka hepsi kendini bilim adamı sanıyor 😂
Kendi tabiriyle, yönelim eğilim tercih nasıl oluyor da doğuştan geliyor? Kendileri de farkında.. Ben bu eşcinselleri değil, olmadığı halde onları savunan kafayı anlamıyorum. Tamam düşmanlık besleme, bizde kimseye eşcinsel diye hakaret etmedik, dışlamadık, mazur gördük. Fakat savunucular zorla bunu kafamıza vuruyorlar.. Resmen cinsellik üzerinden bu küçük güruh, toplumun diğer her üyesine baskı uyguluyor.. Cinsel zorbalık tamda bu!
gay olmuş nasıl bi tabir ya şaka mısın sen? kendini sonradan keşfetmişti yeni farkına varmıştır yöneliminin ama GAY OLMUŞ NE DEMEK KAFAYI YEDİRTİRSİNİZ SİZ İNSANA
4
30 Yorumla
Soran
+1 yıl
canım mal hayatı boyunca hep Hetero ise sonradan Gay olduğunu farkettiyse Gay olmuştur ne diyelim başka a... q malmisin sen
ne kadar gereksiz bir insansın sen gay olmak diye bir tabir yoktur çünkü bu olunacak bir şey değil sonradan fark etmiş olabilir kalkıp da hadi bugün de gay olayım falan mı dicek sorunlu musun sen of bunu anlamakta sorun çekip bana hakaret ediyorsan zaten ne b0k olduğun gözler önüne seriliyor demektir.
bu konu hakkında bir b0k bilmediğin o kadar belli ki.. insanlar neden bilmediği şeyler hakkında yorum yapar hiçbir fikrim yok azıcık araştırma yap öyle gel konuş benimle. cahil insanlarla konuşmak yoruyor çünkü.
Bilmiyor muyum şimdi dünya sağlık örgütü Doğuştan olduğunu kanıtladı masalını anlatırsın 1974 yılına kadar oysaki eşcinseller hormon tedavisi ile düzeliyordu 😂😂😂
Noldu argümanın mı kalmadı Doğuştan geliyormuş Hetero erkeklerin ve Gay erkeklerin genleri bile aynı farklılık yok size göre Genetik ya şimdi Kaybol burdan Lgbt'ci
argümanım yetmedi değil ağzım çok iyi laf yapar burada oturup bir saat satırlarca yazı yazıp bütün cesaretinin içine sıccabilirim ama cahile ne kadar laf anlatırsam anlatayım hiçbir şey anlamayacağı için susmayı tercih ediyorum. ne demişler bak "cahil kişiye hatasını göster sana küfür ve hakaret eder." ne kadar doğru bir söz az önce uygulamalı olarak kanıtladın bu sözü doğruluğunu bana. o yüzden yine buna benzer bir sözü dinleyerek "cailin yanında kitap gibi sessiz ol"uyorum <33
daha fazla seninle bir sohbet içerisinde bulunup iq seviyemi düşürmek istemiyorum eğer merak ediyorsan gidip araştır hatta merak etmiyorsan da git araştır azıcık cehaletten kurtulursun belki
Yobaz Mı ben Senin inandığın Allah'a inanmıyorum rahat ol Ateist'im ama Ateistim diye sizin iğrençliginizi savuncak halim yok Eşcinsellik doğuştan gelmiyor hiçbir kanıtiniz yok ger... kali beyinsiz
allaha inandığımı nerden çıkardığını sormayacağım ama dediğim gibi daha fazla gereksiz yorumlarına katlanmak istemiyorum hele kendini gizli profilin arkasına saklayan biriyle (:
Sorun var galiba sende. Dediğim şey sonuç sebep değil. Bazı eşcinseller şuanda toplumdan dolayı evli çocuğu var filan. Ama bu eşcinsel olduğu gerçeğini değiştirmiyor. İkinci olarak hesabın kız yoksa bi erkeğin eşcinsel olamasi seni ne ilgendirir. Eğer erkeksen sende yüksek ihtimal bisex veya eşcinselsin bu durumda git biraz araştır