Evlendiniz ama eşiniz Bakir / bakire değil ama siz hiç ilişki yaşamamışsınız çok seviyorsunuz ama eşinizi bu yüzden çok kıskanır mısınız ben şahsen çok kıskanırım geçmiş geçmişte kalsa bile ben bakireyim Bakir bir eşim olsun istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılçok saçma. bu mantıkla senden önce birini sevmesinden de rahatsız olman gerekir.
birini öpmesi ile, birini düşünmesi hayal etmesi ya da biriyle sevişmesi arasında ne gibi farklar var?
kendi bedenini, duygularını vakti zamanında hakettiğini düşündüğü başka biriyle paylaşmış işte. bu kadar büyütmeyin kafanızda.01 Yorumla- +1 yıl
Ben kıskanç biriyim hem de çok kıskanç 😅 ama dediğim gibi seviyorsam hiç sorun etmem sadece aklıma gelir ve kıskanırım o kadar
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılherkesin kendı seçimi bir şey diymemem bu konuda şahsen bir kadında önce sevilecek onda mutlu olabilecek taraflar ararim bakire olup olmamasıyla ilgili bir ayrım yapmıyorum, kendim bakır olmama rağmen buna inanırım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
26Cevap
+1 yılBu ben, hatta bunu diyorum diye yobaz ilan ediliyorum. Gecmisin ne onemi varmis blabla... e ben saklıyorsam kendimi buna hakkim var kızlarla yatip evlenecegim kisi bakire olmali diyip yuzsuzluk yapmıyorum ki¿ bu yuzden dikkat ederim evet, bakire olmasini isterim (bakirelik zar demek değildir bazi arkadaslar saldirmadan yazayim)
00 Yorumla
+1 yılErkeğin bakirliğini ispat edemezsiniz. Kadının ise erkek egemenler kızlık zarı ile ispat edeceğini bulduğu günden beri kadını köleleştirdi. Benim için önemi yok bence kafada namuslu olmak önemli genital bölgede değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılaseksüelim ve sevgilim de aseksüel evlenmeyi düşünüyoruzz eğer böyle bir yönelim uyumumuz olmasaydı da önemsemezdim tabi eğer abazan değilse öyle biri olsa hayatıma bile almazdımm cinselliği önemseyen insanlar gözümden düşerr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam tersi birşeyler yaşamamış erkek inan bana daha tehlikeli... görünenin tam tersine, ben bakir olmasını istemem bakireyim ama istemem bakire olmasam zaten hiç sorun yok yine aynı düşünce tabiki olurdu
25 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe iyidir yani diyosun
Cevap sahibi+1 yıl@Serkan3207 Öyle gerçekten öyle şimdi inancıma göre evet bu zina haram ama bu devirde tecrübesiz adamı çekemem sonra açılmaya başlar hoş olmayan durumlar yaşamak istemem bu konuda
- +1 yıl
Haklisin evt
- +1 yıl
Açmaya baslar derken aldatma falan mi
30 yaşında karılara ilgi duyuyorum yavrum, çocuklara değil. Bu yaşa kadar birileriyle olmuş olması değil, olmamış olması sorundur..
01 Yorumla- +1 yıl
Olmamış olması?
+1 yılBen bakireyim diyenin bakire olduğuna inanmıyorum saygıdeğer vatandaşım 🤔
Vardır birşeyler 😅11 Yorumla- +1 yıl
Yalan atacak halim yok başkanım hiçbirşey yok
Bn Bakirim eşiminde bakire olmasını dilerim.. Ama bakire değilse sevdiğim kişi sorun etmem
10 Yorumla
+1 yılBakirsen ozmn üzer ben saklamisim kendimi on ama o beni bekleyememis ama degilsem pek koymaz
00 Yorumla
+1 yılTabi ki de istemem. Ben bakirim eşim de bakire olsun isterim.
00 Yorumla
+1 yılBenden önce başka biriyle olma düşüncesi rahatsız eder. Evlenmeden önce bunu bilmem lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bakirim ama saygıdeğer hanımefendilerin bakir erkeklerden tiksinip tecrübeli erkek aradığını biliyorum. Herkesin aradığını bulmasını dilerim.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben diğer kızları bilmem Bakir olmasını isterim ilkleri benimle yaşasın o ilk heyecan çok güzel
Cevap sahibi+1 yılUmarım aradığın yaşıtını bulursun.
Son cumlene katılıyorum kaçıncı hesabı olduğunu bilmediğim kız
00 Yorumlaonu eş olarak kabul etmiş isem geçmişi üzmez beni geleceği önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 yaşında sakso çekmiş bakiresin 2 seneye delik deşik olmazsan o tiple😂
10 YorumlaBakire ister her erkek
04 Yorumla- +1 yıl
Sen bakir misin
- +1 yıl
değilim
- +1 yıl
Eee sen Bakir değilsen bakire bir kız da isteme bence
- +1 yıl
kızlar da böyle diyor
sonra da tecrübeli erkek istiyor?
+1 yılBakir olmayan pittigini opmek istedim nedense
03 Yorumla- +1 yıl
Ney?
- +1 yıl
Anladin işte ya
- +1 yıl
Bakireyim ben
+1 yıl18 yaşında tam senin gibi düşünüyordum
06 Yorumla- +1 yıl
Ben düşüncemin arkasındayım
- +1 yıl
İlerde bu düşüncenden dolayı üzülmezsin umarım😃
- +1 yıl
Neden üzüleyim ki
- +1 yıl
Hoşlandığın veya aşık olduğun kişinin her gece başkasıyla olduğunu öğrenince üzüleceksin
- +1 yıl
Üzülürüm tabi ama karakter meselesi bu öyle birini sevmeyi veririm
- +1 yıl
Büyük konuşmada😃 Ama anlıyorum seni benim gibi aşırı kıskançsın
Beni mutlu etmesine ve anlayışlı olmasına bakarım.
00 Yorumla
+1 yılFazla takılmayın geçmişe
00 YorumlaBakir erkeği üzer kızlar demedi demeyim de
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle kıskanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 yaşında adamım bakir mi olacaktım :D
06 Yorumla- +1 yıl
Olabilir niye olmasın
Cevap sahibi+1 yılGenç yaşta evlenebilme durumum olsaydı anca ama yok ya kafayı yer insan.
Cevap sahibi+1 yıl18 19 20 bu yaşlarda bekareti zaten korursun da yaş aldıkça bedenin istiyor yapıyorsun
- +1 yıl
Erken yaşta bakire olmayan arkadaşlarım var ve aralarında bir bakire benim🤨 aynı yaştayız veya daha küçükler onlar yapmak istemiş ve yapmış ben istemedim çünkü mastürbasyon bana yetiyor bu yaşta kendimi neden riske atayım sevgililerimde hep cinsellik istiyordu benden engelliyordum sabır ederim evlenince yaparım daha mantıklı değil mi
Cevap sahibi+1 yılSen nick değişmişsin ha ben seni yine tanıdım :D
- +1 yıl
😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılLezbiyenim hayır üzmez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal bakirelik önemli.
00 YorumlaBeni üzmez
20 Yorumla
+1 yılAma bakir bir esin olmayacak
03 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun nasip kısmet
- +1 yıl
Erkekleri biliyorum
- +1 yıl
23 yaşında sevgilim vardı ve Bakirdi
+1 yılhayır üzmez
00 YorumlaFarketmez
00 Yorumla
+1 yılEn doğal hakkın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır üzmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır üzmez.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem