Merhabalar.. Sevişmek için sana daha çekici gelen ortam hangisi; mutfak tezgahı mı, banyo mu? 😉 🔥♀♂ Keyifli geceler.. 🤘🖤
#smellsmoke
#smellsmoke
Banyo
Mutfak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir hijyen bağımlısı olarak yemek yenen yerde bu tür seyleri dogru bulmuyorum. oda mi kalmadi cocugum. tamam o an spkntane olarak bir cekime kapıldığınızda durdurmak imkansız olabilir ama gidin diger odalarda işi pişirin. biz orada yemek yiyoruz yemek. ekmek kırıntısına basıp çarpılırsınız sonra bakın.
Ya ikisi de aslında bizim ülkemiz için ekstrem noktalar
Kimin mutfağında o AMerikan filmlerindeki tezgahlar var da şöyle oturalım üzerine bir fantezi yapalım rahat rahat...
TEzgahın üzeri dolap, kafanı çarparsın bir şey olur mazallah
banyo desen iş güvenliği açısında riskli 🤣🤣
Yemek masası diyorum. Masada boy farkı azalıyor ve çok daha keyifli anlar geçirilebiliyor hatta sandalyeler de efektif olarak kullanılıyor.
Mutfak tezgahı alev alev yanmak için çok müsait ve birçok pozisyonda seks yapabileceğin bir yer ama şuda su götürmez bir gerçektir ki duştaki seks ile mutfak tezgahında yapılan seks bir tutulamaz duşta yaptığın seks eğer birde gerçekten yapabiliyorsan senin için hazzın nirvanasıdır.
Suyun bedeninden akarken senin zevk içinde yüzmen tarifi ve düşüncesi bile anlatılamaz bir durum sevdiğin kişi ile yapma düşüncesi.
Merhaba!
Benim için banyo daha cazip bir seçenek sanırım. Mutfak tezgahını örf ve adetlerimizden dolayı bu işlere pek alet etmemeye çalışıyorum. Ama banyo sevişmek için fazlasıyla uygun bir mekan. Özellikle de banyoda küvet varsa, fazlasıyla keyif verici olabilir.. 🙂🙂
Cevap
82Cevap
İkisinin de zevki başkadır. İkisini de severim
Keşke her iki seçenekte olsaydı..🙊
Banyoyu seçtim çünkü dar alan evet belki pozizyon eksikliğine sebep olucak ama Alan dar olduğu için sürekli birbirine Islak ıslak temas eden bedenler vücudun sıcaklığı suyun verdiği hafif serinlik islak öpüşme ile oldukça zevkli olucaktır..
İki seçenek hakkı olsa ikisinide seçerdim çünkü mutfakta oldukça çılgınca poziyon zenginliği kadının tezgaha yaslanip bir bacağını tezgaha kaldırmasi oldukca haz veren bir poziyon olucaktır.
#sevimlii🖤
Bu hatun bir Harika 😁
Her ikisininde zevki farklı olsa da birisini seçmem gerekiyorsa banyoda ıslak vücutların teması baş döndürücü oluyor temas delisi olunca ben 😅
Züper
Banyoda pek sevmiyorum nedense
Ama tezgâh masa daha cazip geliyor

Mutfak tezgahı her zaman daha uygundur😊
Herkesin uç noktası banyo da seks yapmaktır. Ama hiç de görüldüğü gibi kolay değil.
Özellikle istediğin pozisyonlara giremiyorsun ve ani hareketle kayma gibi sonuçlar oluyor.
Yani seks yapayım derken komik bir hale girebiliyorsun.
Ama mutfak tezgahı öyle mi 😊
İstediğin pozisyonu alabiliyorsun, istersen birlikte tezgaha çıkın 😅
Banyonun diğer olumsuz yanı çıkacak seslerin yankılanması. Komşular duyabilir 🤫🤭🤭
Seksde spontane olmak daha çekici ve güzel o an nerede olursa :)
Mutfakta ve banyoda seks yapan biri yüksek ihtimalle mutfak diyecektir -ki bu kişisel zevklere göre değişebilir- mutfak banyodan çok daha iyi
Kadının üzerinde elbise, mutfakta yemek yapıyor. Arkasından geliyorum. Tezgaha sıkıştırarak boynundan öpüyorum ve tüyleri diken diken oluyor. Elindekileri bırakıp ellerini tezgaha koyuyor ve olacakları bekliyor. Elim eteğinin altında ve okşamaya başlıyorum. Kulağına tahrik edici şeyler fısıldayıp ıslanmasını sağlıyorum ve külotunu dizlerine kadar indirip tezgaha domaltıp s... bu pozisyondan sonra tezgaha oturtup devam ediyorum s...
Bence çok tahrik edici yani, mutfak iyidir :)
boş ve basit bir soru bana göre zevkler tartışılmaz
Fiziksel özelliklerim kötü ve penisim de yamuk, kısa ve ince olduğu için birini memnun edememekten ve ona rezil olmaktan korkuyorum. Bu yüzden istediğim halde yaşayamayacağım. Yani hangisi daha iyi olur asla bilemeyeceğim ama banyo daha cazip gibi geldi.
Hiç farketmez yeter ki sevdiğim beğendiğim eşim olsun
İkisi de çok cazip ancak mutfak daha atraksiyonlu geldi
Ben hepsini merak ediyorum. Özellikle duş <3
Geç kalma dene zirveyi gör
Mutfağı oldum olası sevmedim bu fanteziler için 😃
Banyo diyorum. Mutfak Türk tasarımlarına göre uygun yapıda değil. Kafamız çarpar dar da olacağı için düzgün olmayacaktır. Özel tasarım yapılmalı bunun içinde. Banyo bence küvet olsun olmasın çok daha iyi bir seçenek.
Banyoda seks bir boka benzemiyor beyler. Kendim birden fazla kere yapmış biri olarak söylüyorum. Kaygan olur, alan yoktur, banyonun kendisi soğuktur, ısıtmak için su kullandığında zaten hava bozulur vesaire
Banyoda bakteri çok olur mutfakta kirletilmez saniyelik zevk için en iyisi yatak odası değişiklik olarak arada diğer odalar olabilir hava almak açısından balkonda felan yaparım demeyin ha kasetiniz çıkar sonra...
Bence Banyo sicak suyun altinda islak bedenimizle sevismemiz beni deli ediyor birde o cikan sesler daha belirgin oluyor suyun altinda ve banyoda inleme sesleri daha yanik ve icten oluyor 🔥🔥🔥
Merhaba,
İkisinin de yeri farklı. Fakat benim için mutfak tezgahı daha önce gelir. Spontane yapılan sevişme gibisi yok çünkü..
Banyo banyo banyoo diyorum.
Birbirimizi köpüklerken özel bölgelerimizi okşamakta harika olur.
* En güzeli ve en rahatı her zaman yataktır.. Ama Onun haricinde de yapılmaz diye bir kural yok.. Hatta bazen başka yerlerde yapılanlar daha da zevkli olabiliyor.. Ben bu soruya banyo demek istiyorum.. 😋
Duşta şarıl şarıl su akarken şap şap sesler felan iyi olurdu. dd
Tezgah da ateşli bir seks için oldukça ideal :d
Mutfak mekan olarak daha geniş, aktivite alanı bol olsa da, duşta yapılan seks kadar haz vermez bana,, o yüzden banyo
Herşeyden önce istekli bi partner gerek istekli bi partner sonra gerisi farketmez veryansiñ lokman ver olum müzüqü 😅😅
En büyük fantezim banyodur. Banyonun cazibesi çekiciliği başka bana göre. Islak ve istekli vücutlar...
Eğer çift birbiriyle uyumluysa her yerde çok hoş olur bence.
Sevdiğim kadın benimle birlikteyken samanlık seyran olur.
Bana ikiside uyar hatta asansör, araba, denizin içinde bile yaparım asla yok demem 😊
Hiç seks yapmadım ama banyo daha uygun bir yer bence :]
Ekmek doğradığım tezgaha karı yatırmam banyo daha hoş olur 🤭
.
Sevdiğim kadın olsun, samanlık seyran olur.
.
Mutfak ta çok güzel banyo da jakuzisi olanlar banyo der diğerleri mutfak
Banyo dedim tezgahta ekmek kirintisi falan vardir sıkıntı cikmasin😂😂
İkiside harika ama banyo diyecem suyun altında 😍😍😍
Her ikiside olabilir o anki olaylara ve istegimize bağlı olurdu
şu an için ikiside. Cinsel yaşamım aktof olsa mitfak derdim
yatak... atraksiyona hiç gerek yok
En iyisi araba bencee😅😅
Arabada zor olmuyor mu
Guzel olur bnce
Ama rahat olmaz yer yok ki
Geniş araba olursa o başka tabii 😁
Aynen
Yaptın mı hiç
Hyr
Düşünüyormusun 🤔
Sevgilim olursa nden olmasin
Ben olabilirmiyim 😁
Aynenn🤣🤣
benim iöşn fark etmez karşı cinsim nasıl isterse ayak uydururum...
Onun mutluluğu benim benim mutluluğum ♥️
Banyo daha müsait, bir de açacaksın suyun altında oh miss 😅
Bunu yeri olmaz 😄 evin her köşesinde sevismeliyiz istinasiz ✌️😋
Uykudan uyandırıp güzel bir sevişip sekse devam Edip sonra sarılıp uyumak tekrar dan
Nerde azgınlık başlamışsa bence hiç farketmiyor ama illada tercihse banyo daha iyi.
Mutfak tezgahında ne işim var ya yatakta rahat rahat yapmak varken
Banyo mutfak asansör deniz araba açik alan hic farketmez olsada yapsak modundayız
Mutfak masası çok absürd geliyor bana banyo daha fantastik
banyoda küvette muhteşem oluyor
Mutfakta başlayıp daha sonra banyoda bitirip birlikte duş alıp çıkmayı tercih ederim 😊
İkisinin de yeri ayrı
🖒🖒
Banyo tecrübem çok oldu ama henüz masaya yatıramadm o yüzden masa diyorum 😂
Her ikii yerde muhtesem…
Banyo pozisyon için kısıtlı alan oldugu için mutfak ise pozisyon zenginliğinden dolayı seviilen yerler
Ayna Karşısı olan her yer 😀
Sen işi biliyorsun
Banyo ıslak ıslak
Her ne olursa olsun fark etmez
sevişiyim yeter diyorsun yani
Banyo daha iyi.
Kümes
Kaçacak yerin olmaz 😀
Kümes fantazisi olanı da ilk defa görüyorum 😀
Ateşli ve istekli bir partnerim olduğu sürece yer ayırt etmem
seks için mekan kısıtlaması mi? Nerede istersem orası benim için en idealidir. Net !
İkiside güzel olabilir denemek lazım
Banyoo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?