Cinsel Yaşam Seks yaparken çok terliyorum, normal bir şey mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Eşimden daha çok terliyorum, bu normal mi? Güncellemeler+1 yıl 52 kiloyum, klima da açık anlamiyorum bende Seks yaparken çok terliyorum, normal bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu normal vucuudn da sende ateşlisiniz demekki bide çok pozisyon degisiyorsan oda olur ama sıkıntı yapma hatta çok sexy çünkü altına alınca kayar böyle terden 0 0 Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşırı kasılıyomusun tada eşin mi ağır çok mu yükleniyor 0 0 Yorumla
Sempatiiko Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sert yapıyorsa eniste seni terletiyorsa ondandır🤣🤣 0 0 Yorumla
AybarsATA Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Normal değil. İnsan seks yaparken nasıl terletebilir ya? 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Olabilecek durumlar normaldir 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Genelde altta mısın üstte mi 0 0 Yorumla
yarrımazcocuk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl terlememek için hap kullan normal değil 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
MrFantastic75 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı. her vücut farklı sonucta normaldir 0 0 Yorumla
Uzzzzzz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Kilodan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bu normal vucuudn da sende ateşlisiniz demekki bide çok pozisyon degisiyorsan oda olur ama sıkıntı yapma hatta çok sexy çünkü altına alınca kayar böyle terden
Aşırı kasılıyomusun tada eşin mi ağır çok mu yükleniyor
Sert yapıyorsa eniste seni terletiyorsa ondandır🤣🤣
Ondan daha aktifsen elbette normal
Normal değil. İnsan seks yaparken nasıl terletebilir ya?
Olabilecek durumlar normaldir
Genelde altta mısın üstte mi
terlememek için hap kullan normal değil
bu sıcaklarda terlememek garip zaten.
Tüm işi sen yapıyon herhalde
Aktifsin öyleyse. Odun gibi uzanmıyorsun yatağa
Ne güzel işte. Daha çok tahrik eder
Bende haya bi ter attiriyorum eşime
Hareketlisin sanırım güzel bir şey
Normal
Demek eşin sert ve geç boşalıyor
Normal tabiki 😉