Kendimden çok küçükler ile birlikte olmaktan hoşlanmıyorum. Yaşça çok büyük olanlar da ilgimi çekmiyor. Fakat bir kıyaslama yaptığımda benden yaşça küçük olanlara kıyasla benden yaşça büyük olanlarla birlikte olmayı tercih ediyorum. Benden en fazla 2 yaş küçük veya 7 yaş büyük olan birisi ile birlikte olabilirim. Lakin elbette kimlik isteyip yaş doğrulaması yapmayacağım 😂 . Bununla ilgili de oldukça komik bir hikayem var. Sonuç olarak anlatacağım fakat hikayenin içeriği de oldukça eğlenceliydi. Dükkana 25 'lerinde gösteren bir kız gelmişti biraz sohbet ettik sonra beni bir yere davet etti. 2 hafta sonra müsait olunca arayıp kabul ettiğimi söyledim. Yemek yedik, lunaparka falan gittik. 180derece çıkıp ters dönen şeylere bindik. Kalp ritmimiz baya baya yükseldi. Sonra benim eve geçtik , o gece 2-3 saat harikaydı. Lakin sonra onu bırakacağım zaman 33 yaşında olduğunu öğrendim. (Ben 25-26 bekliyordum 😂) Birbirimize yaşlarımızı sorduk , o da benim 30-31 yaşlarında olduğumu düşünüyormuş. Bir şok geçirdik ve evlerimizde standart hayatlarımızı devam ettirdik. Yukarıdaki maximum belirttiğim yaş sınırını o zaman aşmış olduk lakin bu tarz olaylar nadiren oluyor. Bu yüzden devamm.
Öncelikle cinsel iliskiye girebilmem için birisi ile o kişiyi arzulamam istemem gerek o kişiye karşı duygularım olmalı, herkesle yapamam..
Yaş Çok önemli değil bu durumda 39 40 a kadar mümkün ancak 40 dan fazlasını istemem sanırım kendimden büyük olarak..
Küçük olarak ise 19 ideal yapabilirim yani pek sorun değil..
Dediğim gibi yaştan ziyade duygu daha önemli 39 yaşında birisini arzuladigim olmuştur yani tamamen duygu Arzu istek ile ilgili gelisen bir durum bu benim için..
Yaşına önem vermem. Seksepalitesi var ise ve cinselligi haydar dümenin gazete sayfalarindan okuduğu kadari ile bilmiyorsa sorun yok. Resit olduktan sonra ve evli olmadiktan sonra sorun yok. Cinsellikte yaş, boy gibi sayisal veriler çok önem arz etmez. Karşılıklı zevk almak keyif almak hepsinden önemlisi karşılıklı çekim önemlidir.
Büyük olmasında hiç sınır yok çünkü yaşı büyük olan genel kesim cinsel ilişkide tecrübe sahibi oluyor be bu çok iyi bir şey benden küçük konusuna gelirsek istemem aslında ama yinede büyük konuşmayayım be den büyük kişiler sekste tercihim olur.
Erkekler gençken olgun sever çünkü tecrübe , tecrübe kazanıp yaşlanınca 20 18 hatta utanmasa 14 15 sever çünkü genç kız daha sevimli olur doğal olarak , kadınlar da gençken olgun sever veya yaşıtından hoşlanır kadınlar yaşlandıkça da 35 vs sever o kada rgeriye gitmeyi sevmezler
Sevgilim olmayan biriyle bunu yaşamam öncelikle onu söyleyiyim benden 6 yaşa kadar büyük olabilir daha fazlası olmaz, gel gelelim yaşıtlarımdan da hoşlanmıyorum benden 4 ya da 5 yaş büyük insanlarla anca geçinebiliyorum
Sadece cinsel ilişki ise yasal yaş sınırlarının üzerinde olması yeterli. Yaşa değil görünüm ve performansa bakmalı. 20 yaşında olup, 120 kilo gelen, bakımsız, görüntüsü hoş olmayan, kötü kokan biri ile mi; yoksa 50 yaşında olup, tecrübeli, bakımlı, temiz, atletik yapılı iyi giyimli, iyi konuşan, kibar biri ile mi birlikte olmak istersin? Burada önemli olan seks seansından ne kadar zevk aldığındır. Yaş, belki de en son kriter.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
2 yaş kucuk 7 yaş büyük olabilir yaşıtta uygun bence
11
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
En fazla 3 yaş küçük olsun En fazla 10 yaş büyük olsun (19 yaşimdayım)
Bence var etik açıdan var neden mi, çünkü reşit olmayan birinin aldığı kararlar bir kere sağlıklı olmuyor. Daha büyük insnaların bile aldığı bazı kararlar sağlıklı değilken o çok zor.
Ahha 😂 çok fazla önemsizleştirdin o iş o kadar basit değil. Bunu ilk yaşamak var. Ayrıca ne olacağı belli değil. Belki sana şiddet uyguladı, beşkş istemediğin birşeyi yaptı çok şey sayabiliriz.
Tayvanda gittik 20 dolara kız geldi 16yaşında cok kucuktu ya minicik fıstğı nerdeyse bacagı kdar kıza dedim nere sıgacsk bu acıdım bıraktım parasını verdim 🙂🙂😃
Bi günlük değil, eşim olucağı için aynı yaşta olabiliriz ya da bi kaç yaş büyük bi kaç yaş küçük
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaşın onemi yok sonucta zevk alıyorsun ama kafa yaşı onemli kadinlarda 25 yasina gelipte halen ergence davranan cok var ne yazikki o yüzden olgun iyidir
İlk başta bir dopamin salgılanıyor sonrasında 2. El tutmada o da kayboluyor. Dopamin reseptörü daha fazlasını istiyor. Seks yapıyorsun bu sefer 2. Sekste aynı keyfi alamıyorsun. Sekse ayrı bir hava katmaya başlıyorsun. Bu böyle böyle devam ediyor. Bir eczaneden 25tl ye dopamin reseptörü alıp gözlerini kapatırsan hem daha fazla keyif elde edebilir hem de hapı bir sonrakine 2 kat almak zorunda kalmazsın. Çünkü hap için belirli bir tolerasyon seviyesi bulunmamakta. Birkaç tanesi aynı anda alınmadığı müddetçe.
Eksi atanları anlamıyorum 23 yaşında bir kızla evlenmem gayet normal bence. Benim görsüğüm tecrübelerime göre yaşıt olanlar ile 4 yaşa kadar aralarında fsrk olan insanlar daha sık boşanıyor. Erkek için kızdan 10-12 yaş büyük olması en ideal evlilik oranı. Hem kavga gürültü olmuyor ve mutlu bir aile kuruluyor. Eksi atanlara tavsiyemdir. Ben bu savımı 20 yaşında da destekliyordum. Yani 35 olduğum için yazmıyorum.
Not: Sübyancılık, pedofili gibi şeyler apayrı cinsel sapkınlık durumlarıdır, psikolojik sorundur ve yukarıdaki olayla uzaktan yakından alakası yoktur. Siz 60 yaşında birisinizdir 18 yaşındaki kıza veya erkeğe cinsel ilgi duyuyorsunuzdur budur sübyancılık veya pedofili.
Bu arada ben evlensiğim insanla sadece cinsellik yaşarım prensip gereği. Ben bu yaş olayını cinsellikden daha çok uyum sağlayabileceğim ve evlenebileceğim yaş olarak belirttim.