Bakire olmayıp ya da esi bakire olmayıp evlenen ve mutlu olan var mı aranızda haklısınız simdi bu devirde hala buna mı takılıyorsun diyeceksiniz ama ben değil türk erkekleri takılıyor malesef
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTürkiye'nin özeti şu erkek gelir bakire olmayan biriyle seks yapar yapar yapar gider bakire olan biriyle evlenir.. Kaç kez gözlemledim ve hala buna benzer duyumlar alıyorum. Bana göre bakire değilsen bakire olmalı diye evleneceğin kişi şart koşmak olmaz. Bakire olan biri de kendi tercihi olaraktan bakire biriyle evlenebilir. Mesela fazla dozunu kaçırmadan ilişkiye girebilir evleneceğim kişi..
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
+1 yılBos yapiyorlar. Bakir olsa neysentamam dicemde her boku yemis ama kalkio bakire olsun diyor
10 Yorumla
+1 yılevet erkeler takıyoruz doğru ilk için önemli ama ben de evelnip bosanmis biriysem karsimdakinin de öyle olması sorun almaz ya i
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakacağım tabi bu zamana kadar kendimi ve nefsimi tutacam karım daha önce bakireliğini vermiş olsun
Ben bi erkek olarak nefsime hakim olsbiliyosam o da hakim olsaydı kendine07 Yorumla
Soran+1 yılYani sen bakirsen bakire birini istemek hakkın bir sey diyemem
Cevap sahibi+1 yılBenim korkum şu
Mesela bakire olmayan biriyle evlendim
Evlilikte bile ben yokken başkasıyla ya da eski sevgilisiyle olma ihtimali beni korkutuyo
Soran+1 yılYa onun eskiden birliktelik yaşamasıyla alakası yok bence bu tamammen karakterle ilgili yani afedersinde arkası otoban olupta bakire olan da gördüm diktiren de gördüm yani niyeti bozuk olan her türlü kandırır karakteri bozuk olan da her türlü aldatır zaten benim için bakirelik değilde güven önemli bana güven veriyorsa gözüm arkada kalmıyorsa aldatılma korkusu yasamıyorsam evlenirim
Soran+1 yılYani eskiden birliktelik yasamıs olabilir amabenimle evlendikten sonra bana sadık kalacak karakterde bir insansa evlenirim bakire olup karaktersiz olmasından iyidir
Cevap sahibi+1 yılBakire olmayıp evlenince eşini aldatan çok insan gördüm belki de bu beni korkuttu
Soran+1 yılDediğim gibi bence bakirelikle bi ilgisi yok tamamen karakter meselesi
Cevap sahibi+1 yılDoğru
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bakir değilim. Doğal olarak da bakir aramam. Seviyorsam ve anlaşabiliyorsam gerisi gereksiz detay
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesele bakirelik değil ki, forttan gümlettiren bakire de gani. dolayısı ile, kişide biter iş
00 Yorumla
+1 yılKızların hepsi g. tçü veya sürtünme yoluyla
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen takma önemli olan o
Eşini de ikna et00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılHiç evlenmedim ve bekâret takıntım da yok.
00 Yorumla Bilipte evlenirse mutlu olamıyır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılSenin durumun ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim bakire değildi
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki bunu aşabildin mi mutlu musun
Cevap sahibi+1 yılDertleşmek ister misin anlatayım sen dinle sen karar ver
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılAçık oluyorum tkp at
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi