Cinsel Yaşam Erkek arkadaşım arkadan girdi çıktı gaz oluyor geçer mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Surtururken yanlışlıkla girdi çıktı 2 kez 😔 Güncellemeler+1 yıl Cevap bekliyorum Erkek arkadaşım arkadan girdi çıktı gaz oluyor geçer mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Erkeğin penisi çok aşırı ince bile olsa anal yoldan öyle sürtünürken yanlışlıkla falan içeri girmez. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl girmiş ya? çok kalın 😐 Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Sen kafanda fantazi kurmuşsun, gerçek sanmışsın bence Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyirum ki o dedi girdirdim diye şimdi sordum sabahda diyirki gitmedi şaka yaptım ben sana sadece başı girdi diyor ve basının girdigini fark etmiştim zaten o zaman durdurmuştum Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl başı da olsa yanlışlıkla girmezparmağını sokmayı dene bakalım bir. O bile kolay girmez. Sarhoş muydun sen? Yorumla Soran +1 yıl Hayır yeni uyanmıştık ben çok istekliydim 🙈😐ben 18 o 26 yaşında , parmağını hep sokuyor zaten birkacgundur Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Penis anal yola öyle yanlışlıkla falan girmez.Bu kadar da cahilce seks yapılmaz.pamakla penis başını ayırt edemiyorsan durum sakat Yorumla Soran +1 yıl Ya off öyle değil diyorum ki 3gundur parmağını hep sokuyordu , Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bence bu soruyu annene sormalisin sonucta oda bir kadin ve sana en dogru cevabi verecektir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Annem yok😔jileti bile erkek arkadaşımdan ogrendim 😔 Yorumla
ardazz11 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl o gaz değil penis anuse girerken hava da geçiyor ve çektiğinde gaz sandığın şey hava 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Abide girmediki arkadan Yorumla
delibasi Takip Et Xper 6 Yaş: 49 +1 yıl bu nası yalnışlık ya o kadar kolay mı girdi çıktı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Erkeğin penisi çok aşırı ince bile olsa anal yoldan öyle sürtünürken yanlışlıkla falan içeri girmez.
Nasıl girmiş ya? çok kalın 😐
Sen kafanda fantazi kurmuşsun, gerçek sanmışsın bence
Bilmiyirum ki o dedi girdirdim diye şimdi sordum sabahda diyirki gitmedi şaka yaptım ben sana sadece başı girdi diyor ve basının girdigini fark etmiştim zaten o zaman durdurmuştum
başı da olsa yanlışlıkla girmez
parmağını sokmayı dene bakalım bir. O bile kolay girmez. Sarhoş muydun sen?
Hayır yeni uyanmıştık ben çok istekliydim 🙈😐ben 18 o 26 yaşında , parmağını hep sokuyor zaten birkacgundur
Penis anal yola öyle yanlışlıkla falan girmez.
Bu kadar da cahilce seks yapılmaz.
pamakla penis başını ayırt edemiyorsan durum sakat
Ya off öyle değil diyorum ki 3gundur parmağını hep sokuyordu ,
bence bu soruyu annene sormalisin sonucta oda bir kadin ve sana en dogru cevabi verecektir.
Annem yok😔jileti bile erkek arkadaşımdan ogrendim 😔
o gaz değil penis anuse girerken hava da geçiyor ve çektiğinde gaz sandığın şey hava
Abide girmediki arkadan
Geçer hava var sonuçta
Geçer ya
bu nası yalnışlık ya o kadar kolay mı girdi çıktı
Hoşuna gidiyor değil mi gaz gelmesi