Cinsel Yaşam Güzel mi? Hissettiriyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Sanal se* yapmak nasıl? Canım çekti ve azdım. Güzel mi? Hissettiriyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. 2 defa yapmıştım ve iyiydi. Fakat bağımlılık yapacak gibi hissettiğimden uzak durdum sonraları 1 0 Yorumla
cunnulinguscandır Takip Et Master Yaş: 58 , eic 77% +1 yıl yahu sanal dediğiniz bildiğiniz mastürbasyon. kendi kendinizi boşaltıyorsunuz nesi güzel. alışıyorsunuz böyle salakça şeylere sonra doğal ilişkide tökezleyip kalıyorsunuz 0 0 Yorumla
Realgar Takip Et Master Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Taliplerşnden seç. Ama öyle "hadi yapalım" deyince, beklentini karşılamıyor. Biraz ağır ilerleyince güzel oluyor 0 0 Yorumla
__KovboY__ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dostum bu konuyu buraya açarsan birazdan erkeklerin abazanlığına mağdur kalırsın. Zevkli birşey o ayrı eğlenceli yani. 0 0 Yorumla
35Yas Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Masrafsız oluyor 😀 hemde istediğin hayali kurabiliyor sun 0 0 Yorumla
skadir3441 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 87% +1 yıl Yapmayı bilen birisiyle yaptıysan zevkten uçmuşsundur bu gece. 0 0 Yorumla
The_boxer Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl İyi yapana denk gelırsen nirvanayı yasarsın. Sorularıma bakabılırsın 0 0 Yorumla
Jigo0001 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Guzel oldugunu pek soyleyeym.. nadir iyi partner çikarsa guze gerisi sadece bos. 0 0 Yorumla
__Rosenrot__ Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Azgın fetiş zevkleri olan birisiyle sesli yapınca çok keyifli. 0 0 Yorumla
berk57 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. yok. hiç tarzım değil. reel varken yüzde 10 bile etkilemiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dediğim ve gösterip yaptığım şeylerden dolayı defalarca boşalmaya dayanabiliyorsa sorun yok. ;) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sekste doğrusu yapılan herşey zevk verir iyi bilenle yap iyi gelir 0 0 Yorumla
Esmererkekmasor Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Et ete degecek canim onu yapana kadar prn izle mass yap 0 0 Yorumla
karizmatizm Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ben hep yapıyorum güzel oluyor boşaltmadigim olmadı 0 0 Yorumla
qlavye Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Anlamanın tek yolu var 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu iki kişiye bağlı sen güzel yaparsan ben de güzel yaparım, çok azdığımda yapıyorum ben de 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Hakkını verenle yaparsan 0 0 Yorumla
inhaler_ Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yokluk belirtisi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla inhaler_ +1 yıl Patlıcan sok Yorumla Ciho7ist 4 ay Yardımcı olim Yorumla
Defount Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl güzel değil yapma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Defount +1 yıl kendi kendine yap daha keyifli Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevmem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Saçma ergence Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı. Çok saçma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
2 defa yapmıştım ve iyiydi. Fakat bağımlılık yapacak gibi hissettiğimden uzak durdum sonraları
yahu sanal dediğiniz bildiğiniz mastürbasyon. kendi kendinizi boşaltıyorsunuz nesi güzel. alışıyorsunuz böyle salakça şeylere sonra doğal ilişkide tökezleyip kalıyorsunuz
Taliplerşnden seç. Ama öyle "hadi yapalım" deyince, beklentini karşılamıyor. Biraz ağır ilerleyince güzel oluyor
Dostum bu konuyu buraya açarsan birazdan erkeklerin abazanlığına mağdur kalırsın.
Zevkli birşey o ayrı eğlenceli yani.
Masrafsız oluyor 😀 hemde istediğin hayali kurabiliyor sun
Yapmayı bilen birisiyle yaptıysan zevkten uçmuşsundur bu gece.
İyi yapana denk gelırsen nirvanayı yasarsın. Sorularıma bakabılırsın
Guzel oldugunu pek soyleyeym.. nadir iyi partner çikarsa guze gerisi sadece bos.
Azgın fetiş zevkleri olan birisiyle sesli yapınca çok keyifli.
yok. hiç tarzım değil. reel varken yüzde 10 bile etkilemiyor
Dediğim ve gösterip yaptığım şeylerden dolayı defalarca boşalmaya dayanabiliyorsa sorun yok. ;)
Sesli yapıyorum aşırı zevkli ama şu an yaptığım kimse yok
sekste doğrusu yapılan herşey zevk verir iyi bilenle yap iyi gelir
Et ete degecek canim onu yapana kadar prn izle mass yap
Ben hep yapıyorum güzel oluyor boşaltmadigim olmadı
Kafa dengi olursa güzel olur
Anlamanın tek yolu var 🤣
Sanal s. KS yaptin mi peki
Bu iki kişiye bağlı sen güzel yaparsan ben de güzel yaparım, çok azdığımda yapıyorum ben de
Hakkını verenle yaparsan
Sen yoklukta mısın hehe
yürü git oradan seni Azgın teke seni
Gel de iki posta atayım sana ahh
yardımcı olurlar şimdi
Yokluk belirtisi
Evet
Patlıcan sok
Yardımcı olim
güzel değil yapma
Neden
kendi kendine yap daha keyifli