+1 yılTemel ile Dursun çalismaya yurtdışına giderler bir süre sonra Temel dayanamayip
Dursun ya ben memleketi özledim bu yüzden iki haftaligina memlekete gidecegim söyleyecegin var mı ? der.
Dursun selam söyle der. Temel iki hafta sonra gelir.
Dursun sorar.
Memleketten haber getirdin mi?
Temel de bir iyi bir kötü haberim var sana der. Dursun da ne oldugunu sorar.
Temel de iyi o zaman önce kötüsünü söyleyeyimde pesinden iyisini söylerim moralin düzelir der.
Oglun güzel kardeşim olmus der.
Bunu duyan Dursun çok üzülür ve sonra sorar.
iyi haberin nedir?
Temel de
ama bir muamelesi var çok iyi der.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAkıl Hastanesinde bir tane deliği Doktor akıllandı deyip yanına çağırmış deliye sormuş Buradan çıkınca ne yapacaksın diye O da demiş evleneceğim demiş evlenince ne yapacaksın demiş gerdeğe gireceğim gerdeğe girip Sen ne yapacaksın demiş eşimin soracağım demiş eşini soyup ne yapacaksın demiş Sutyen çıkaracağım kilotunu çıkaracağım demiş Çıkarıp ne yapacaksın diye sorunca kilotunun lastiğinden kuş lastiği yapacağım demiş😀😀😀😀
016 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha iyiymiş
- +1 yıl
😀😀😀😀
Soran+1 yılVar mı başka
- +1 yıl
Başkan çok var da şu anda aklıma gelmiyor ya geldiği zaman ben yazacağım yine
- +1 yıl
Ha dur bir daha geldi aklıma
- +1 yıl
Bir gün köylünün bir oğlu varmış İstanbul'da evlenmiş Babası da gelmiş düğün yapmışlar adam gerdeğe girmiş genç odadan habire kadın bağırıyormuş yavaş yavaş diye Sabah babası zormuş Ya oğlum demiş ben Senin anan demiş 20 senedir böyle bağıramadım sen nasıl yaptın bu işi diye sormuş çocuk demiş ki Baba bir stil buldum ki sorma nasıl yapıyorsun oğlu demiş anlat da ben de annene uygulayım demiş Baba gardolabının üstüne çıkıyorum hatunun bacaklarını acıyorum atmıyorum üstüne balıklama adam demiş Tamam ben de köye gidiyorum demiş ya gitmiş ertesi gün çocuğa bir telgraf gelmiş stilini zikiyim Stop anan öldü Stop😀😀😀😀😀
Soran+1 yılAhaha bu da iyiymiş shshs anlat daha
- +1 yıl
He he he:)
- +1 yıl
Bugün temel İstanbul'a gelmiş karaköy'ü kerhaneye bilmiyor ya hangi kapıyı vurursa kadın gel demiş temelde içerim işini halletmiş daha sonra Temel memlekete dönmüş Dursun anlatmış Ula Dursun demiş İstanbul'da hangi kapıyı çağırırsan kadın gel beni yap diyor demiş Dursun gelmiş İstanbul'a bir kapıyı çalmış rastgele Kadının biri çıkmış Buyur demiş Ne istiyorsun Dursun bıyıklarını bükmüş hele bi zikkek de söylerim demiş
Soran+1 yılYok mu
Soran+1 yılAhaha varsa anlat daha
- +1 yıl
Şimdi köylünün biri sıcakta çalışıyormuş adama kimse ne yemek götürmüş ne de su götürmüş adam yemin etmiş bana ilk yemek kim getirirse getirsin yatırıp zik Ecem demiş Bir bakmış uzaklardan gelini geliyor adam bağırma kızım gelme yeminim. var dikeceğim gelin demiş ki yok bu ba sen bana bir şey yapmazsın adam tekrar bağırmış kızım gelme demiş bak Yeminim Var Neyse bu kız gelmiş adam gelinini yatırmış gelin demiş ki buba demiş kenarlarına sürt de Yemin'in bozulsun demiş adam tam kenarlarına sürüklerken adamın poposuna bir Sinek konmuş adam sinek kaçsın diye poposuna Tokadı vurdu gibi adaminki geline girmis gelin demiş ki bu ba çıkart yeminiin bozuldu devam edersen sana daha buba dimem adamla gelinim bacaklardan unutmuş dimezsen Dimezsen Dime Dime diye diye vurmuş geline Ha ha ha ha
Soran+1 yılAhahah bu da iyiymiş shshs
- +1 yıl
Ya Ben de daha ne fıkralar vardı Bir bir Vallahi çok komikleri de hatırladıkça yazacağım buraya
- +1 yıl
Dur bir daha da anlatayım sana
- +1 yıl
Şimdi aslanla ormanda geziyormuş Aslan demiş ya at kardeş demiş gel demiş Sen ne demiş birbirimizi yapalım demiş at demiş ki tamam demiş Necla Aslan geçiyor atın arkasına başlıyor Ata döşemeye tak tak tak İşini bitiriyor tabii diyor ki at kardeşim diyor şu dudağını uzat da bir öpücük alayım diyor at uzatıyor öpüyor Neyse sıra Ata geliyor at Aslanın arkasına geçiyor Aslana bi geçiriyor malı Tabii git gel git gel atta İşini bitiriyor sonra diyor ki asla kardeş diyor şu dudani uzat da diye bir öpeyim diyor Aslan ağlamaklı bir şekilde kafamı çevirebilsem diyor zaten Agziga diyor zicacağım diyor merak etme diyor😀😀😀😀😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bir gun adamla karısı ormana kampa gitmis adam ava çıkacak sen sakin dışarı çıkma demiş karısına baya zaman geçmiş karısı merak etmis çıkmış dışarıya yolda xxx görmüş demiş kocamı gördün mü xxx demiş bir kere ver söylim sonra kadın yyyy gormus demis kocami gordun mu yyyy demis gordum bir kere ver soylim sonra iste kadin tam gidiyormus kii...
Gerisini söylim mı00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir zengin bir fakir çift varmış. Zengin olanın karısı her gece camdan fakirlere bakarlarmkş ve perdeden her gece seks yaptıkları görünürmüş ve kadın kıskanırmış kocası yoğun olduğu için onşar çok yapamazmış
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFakir kadın da buna anlatırmış kocamla her gün yaparız saatlerce yaparız şöyle böyle die işte
Cevap sahibi+1 yılSonra zengin kadın dayanamamış demiş kocasına biz zenginiz her şeyimiz var onlar fakir ama o kadın her gün yspıyor zevke doyuyor ben aç kalıyorum die sonra zengin adam diğer fakir adamı çağırmış yanına
Cevap sahibi+1 yılPazara götürüp 1 kasa limon vermiş ve sstışa çıkarmış kendide başında beklemiş zengin adamı gören oradan limon almış 1 kasa 2 kada olmuş 2 4 , 4 8 olmuş derken işleri büyürmüş gitmiş fakir adam ve eve çok yorgun gelip yatıyormuş direk
Cevap sahibi+1 yılArtık sexin yüzünü umutmuş fakir kadın sonra zengin kadını. Yanına giderek sen en azından haftada 1 kere yapıyorsun benimki kurudu sulayan yok demiş clddlme
+1 yılAdamın biri karısından istemiş... kadın dişim ağrıyor demiş. Adam ora nere ora nere demiş 😄
00 Yorumla
+1 yılFıkra eskiden biliyordum unuttum artık şu an o kadar kafam dolu ki onu bile hatırlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılSen anlatsana bi tane
10 Yorumla
+1 yılUzun uzun kim yazar 2 saat üşendim mk
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılbir kaç tane var aklımda.
anlatayım11 Yorumla- +1 yıl
Bir rahibe günah çıkartmak için rahibin yanına gidiyor. Rahibe:
-Benim hayatımda bir erkek var, ama o….. çocuğunun teki diyor.
Rahip soruyor:
-Neden ona o…. çocuğu diyorsun?
-Çünkü o benim yanağımı okşayıp, beni öpüyor.
Rahip, rahibenin yanağını okşamış ve öpmüş sonra sormuş:
-Böyle mi?
-Evet!
-Bu ona o….. çocuğu demeni gerektirmez kızım!
-Ama o benim elbiselerimi çıkartıp vücudumu da okşayıp öpüyor.
Rahip rahibenin elbiselerini çıkartmış ve bir süre sevişmişler. Sonra rahip yeniden sormuş:
-Böyle mi?
-Evet!
-Ama bu da ona o….. çocuğu demeni gerektirmez.
-İyi de peder, sonra bir güzel beceriyor beni.
Rahip bunun üstüne rahibeyi beceriyor ve tabii ki soruyor;
-Böyle mi?
-Evet diyor yeniden rahibe.
Rahip:
-Bu da ona o….. çocuğu demen için yeterli sebep değil.
Rahibe bu sefer bağırıyor:
-Ama o AİDS’liymiş.
-Vay o….. çocuğu! :))
Gizli Üye(18-24)+1 yılVar da utanırım ya😂😂
42 Yorumla- +1 yıl
utanma anlat bizim de bilmediğimiz fıkra ise öğreniriz arşivimiz artar
- +1 yıl
Gizli Gizli
🤣 Çok uzun sürüyor yazması
00 Yorumla
+1 yılHikaye fıkra bilmem ama hadis dersen anlatırım
00 YorumlaHangi birini anlatiyim🙈😂