Malum mevsim geldi bildiğiniz gibi ve o meşhur sıcaklar başladı. Sokağa çıktığımız andan itibaren saniyesinde terlemeye başlıyoruz birde bunun arabası var. Beni bilen bilir arabada ilişkiye girmeye bayılırım her zaman ortam müsait olmaz ama siyah filtreli camı olan bir araba oldummu ozaman her ortam ilişki için müsait bir ortama dönüşür. Araba durunca kilima da duruyor gölgeye park etsek de o sıcak yine işliyor camı da açamazsın ucundan anca. Nedir bunun çaresi ben bir fikir bulamadım ilaha vadır ama ben bulamadım terden ölüyorum arabada ben de partnerim de bir litre ter içiyorum bildiğimiz kusucam yakında bilen biri bir el atsın gözünü seveyim
Yaz aylarında arabada terlemeden nasıl seks yapılır?
Araba dururken klima açmanız büyük bir benzin kaybına neden olucaktır. Bu da Türkiye şartların da yüksek miktar demek oluyor. Anladığım kadarıyla da sorun oluyor.
Fazla bir seçeneğin yok aslında. Ya paraya kıyıp klimayı açıcaksınız ve seksi yaşıcaksın. ya da sicak da terleyerek seks yapacaksınız.
Evet araba da seks yapmanın fantazisi bir Başka güzel oluyor. Bu zevki yaşamak istiyorsan bazı şeyleri feda etmek zorundasın 😊
Evet arabada defalarca seks yapan biri olarak cok soguk ve cok sıcakta gerçekten problem oluyor cok terleyince cami açıyor üşüyünce kaloriferi yakıyorduk ama çok sıcaklarda arabada yapmadık en son ormana gittik ve bagaj kapağını açtık domaltip oyle yaptım
Klimanin aracı soğutması için araç çalışır halde olması gerek.. sen kontağı bir tür açıp sadece aküyü açıyorsun.. o şekilde dışardaki sıcak havayı içeri verip.. olan soğukluğu da götürür.. sorunun bu 😂😂
Tatlım o istediğin mümkün değil yani hava zaten yanıyor üstelik arabadasınız her yer güneş altı ama bu dediklerimi sabah yaptığınızı düşünerek söylüyorum eğer gece yaparsanız sorun olmaz klimada açarsanız ama her şartta her koşulda mutlaka terlersiniz seks bu sonuçta aktif haldesin bunun yazla kışla alası yok.
Araba durunca klimada duruyor :( ben araba durana kadar sonuna kadar açıyorum içerde soğuk kalsın diye ama ne çare sürekli aktif olunduğu için 5 dakka dayanmıyor o soğuk neyse ki deri değil ama
Beni bilen bilir derken ahahahahah çok güldüm neyse Arabda seks olayı öyle uzun uzadıya zaten olmaz ki saatler sürmez. Araba sıcaksa siz de arabadan çıkarsınız o zaman sakin bir yerde
Araba benim benzini de ben ödüyorum bana it olan bir şeye biri maddi destek eklemesini sevmem yani beni kessen ben o arabayı açık bırakmam kilima için 3 lira fazla versem benzine bir yerlerim eriri
Oneymisya partnerinde sansliymis araba senden hersey senden oh guzelmis ya Canim ama sonucda zevk aliyordun kilimada serinlemek icin vardir demeki sen cimrisin😆
Arabada yapmayı bende çok seviyorum ama çok uzun bir zamandır da yapmamiyorum, anahtarı araba yi çalıştırma konumuna getirince klima çalışır devamlı ama artık geçti tabiî ben daha yeni gördüm sorunu 👍⚘
Yaz aylarında terlemeden yürüyüş bile yapılmıyor bırak arabada seks yapmayı mümkün değil illa terlersin. Ancak gece klimayı açıp yaparsan terlemezsin gündüz imkansız belki klima faktörü kurtarabilir
Arabada rahat seks yapmak için tavsiye iste sonra da tavsiye verene atar yap. İyi valla. Motor rölantide klima açıkken yakıt tüketimi 0,6 ile 0,9 litre/saat civarı olacaktır yol bilgisayarından bakabilirsin. İşiniz yarım saat sürse 3,49 TL'lik benzin yakacaksın zaten. Amacın seks ise bunun hesabını yapmazsın. Prezervatif kaç para (kullanacaksan), ıslak mendil, sigara, su, ıvır zıvır kaç para?
Öncelik ile araç benim sonralıkla sebebini bilmiyorum ama biz klimayı açsakta durunca araba 5 dakkaya kalmaz o soğukluk yok olup gidiyor önceden açılmasıda işe yaramıyor
Herkes klima demiş ya klima açıkken yapta gör ebenin orekesini seks sırasında zaten terliyorsun klima adamın anasını ağlatıyor 10 gün hasta evden çıkamadım ciğerlere kadar inmiş hadi yapın yiyorsa
Şu ekonomide klimalı seks hayel hayell zatennn benim arabam çalışmadan klima açmıyor çalışınca da benzinden gidiyor gebersem beni kesseler yine açmam o kılimayı seyir hinde olmadan
1 litre de fazla benzin gitsin bişey olmaz. Zaten hızlanıncaa ve sert yapınca terliyorsun. Arka koltukta içine bastırınca darbeli çakınca arabada sallanır sizde terlersiniz.
Halka açık alanda arabada oluyoruz arabadan çıka bileceğimiz yerler de değil cam açma imkanı bile olmuyor ki yapsak öyle bir şey yasal olarak cezası var
Terlemeden sexs mi olur ne demisler iscinin ucretini teri kurumadan ver anam alan dar kapali mekan klimada acsan ben o teri atmadan sexs yaptim demem o tee gelecek o zevk kokusunu hissedecen