Özellikle ince çorap ve mini etekli biri görsem tahrik oluyorum, evliyim ama bu sorun beni mahvediyor, resmen çok zor durumdayım çalışırken bile resmen eziyet çekiyorum, hemen tahrik olup ıslanıyorum nasıl aşabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Yok mu bunun bir çözümü
En ufak şeyde ıslanıyorum ve tahrik oluyorum, yardım edin?
Şimdi eşin var zaten onunla iliskiye giriyorsun onda olan vücut diger kadinlarda da var hani gormusken etkilenmemen gerekiyor olmayan birisi etkilenir etkileniyor
Millete göstermek azdırmak işe dertleri kendi nefislerini doyuracaklar baskalarinin nefsini azdıracaklar erkegin mali meydanda olur onu goremezdik su anda kizlarin mali meydan da iyi goruyoruz
Onlarin kanlari mayalari bozuk hem gosterirler hem de baktiklarinda sapik derler bilmezler ki sapık kendileridir ahlak yok ki ahlaksizlikla özgürlügü karistiriyorlar iste sen simdi ciplak ciksan disari sana konusurlar ama kendileri yapinca özgur oluyorlar millet demiyor ki ac bakacam orana burana diye bunlar acip milletr gosteriyor
Sorma aynen katılıyorum bir görsen artık neleri var o değil bizede yazık resmen çıldırıyoruz ama suçlu yine biziz sütyensizi minicik etekler şortlar dayanamıyorum
Ama yine de sen nefsine sahip çikmaya çalışacaksin seytana uymuyacaksin Allahtsn boyle bir seyim etkilenme gibi gorsem de bir sey olmuyor gerci ben uzun zamandir biraktim türk kızlarini hic bir sey olmaz onlara bakip etkilenecek degilim yabanci kizlar varken yabanci kizlara bakip etkilenirim daha iyi senin kendine sahip cikman gerekiyor onlara kimse dur diyemez bu saatten sonra
İşte çok haklısın ama elimde değil görür görmez tahrik olmaya başlıyorum bu sefer istem dışı bakıyorum akmaya başlıyor böyle olunca da ya bu huyum yüzünden eşimi de böyle giyinmeye zorluyorum
Aferin sana sen de eşini baskalarina mi gosteriyorsun yalniz senin yaptigini baskalari da yapiyor esine karşı bu millet cehennemlik var ya biz hangi yüzle cenneti istiyorsak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Adam ol ulan! Al karına ince çorap, etek falan ona giydir... Dışarda milletin karısına kızına salça olup salya akıtma...
Alıyorum zaten kimseye salça olmuyorum ama etkileniyorum neden hakaret ediyosun, eşime alıyorum zaten eşimde öyle giyiniyor
Aferin. Kafandan at öyle şeyleri, zikir çek beyninde sürekli... Allah affetsin!
Cidden zor durumdayım :( kimseye de anlatamıyorum
Sonuçta otomatik gerçekleşen bir durum kendine yüklenme bu kadar, eşinle ilişki sayısını arttırmaya bak
İnan elimde değil ama yolda işte otobüste gördüğümde acayip heycanlanıyprum
Orası irade meselesi oruç tutmak işe yarayabilir
Eşimle zaten sık sık yapıyoruz ama yine çözüm olmuyor
Uzmandan destek alman lazım o zaman
Çok utanıyorum
Piskolojik bir durum sonuçta tedavi edilebilir
Islanmak kızlara has bir sey erkeklere degil evlisin bunu yasaman normal degil sen nefsine sahip çıkmalısin
Ya cidden zor durumdayım zevk suyu geliyor işte sertleşince ve olur olmadık yerde oluyor çok utanıyorum
Sen nefsine sahip cikamiyorsun şeytana uyuyorsun
Şimdi eşin var zaten onunla iliskiye giriyorsun onda olan vücut diger kadinlarda da var hani gormusken etkilenmemen gerekiyor olmayan birisi etkilenir etkileniyor
Elimde değil ki kimse anlamıyor beni sırf bu yüzden eşimi bile böyle giydiriyorum
Kızlar zaten adam insan gibi giyinmeyi bilmiyor ciplak dolasiyor gösteriyor nefis var etkileniyor gören de tabi
Ya sorma hemde nasıl zaten bacak ve ince çorap fetişim var bide açık giyiniyorlar çıldırıyorum kafayı yiyiorum
Millete göstermek azdırmak işe dertleri kendi nefislerini doyuracaklar baskalarinin nefsini azdıracaklar erkegin mali meydanda olur onu goremezdik su anda kizlarin mali meydan da iyi goruyoruz
Ya öyle yapıyorlar baktığında tahrik olduğunda da kızıyorlar ama
Onlarin kanlari mayalari bozuk hem gosterirler hem de baktiklarinda sapik derler bilmezler ki sapık kendileridir ahlak yok ki ahlaksizlikla özgürlügü karistiriyorlar iste sen simdi ciplak ciksan disari sana konusurlar ama kendileri yapinca özgur oluyorlar millet demiyor ki ac bakacam orana burana diye bunlar acip milletr gosteriyor
Sorma aynen katılıyorum bir görsen artık neleri var o değil bizede yazık resmen çıldırıyoruz ama suçlu yine biziz sütyensizi minicik etekler şortlar dayanamıyorum
Ama yine de sen nefsine sahip çikmaya çalışacaksin seytana uymuyacaksin Allahtsn boyle bir seyim etkilenme gibi gorsem de bir sey olmuyor gerci ben uzun zamandir biraktim türk kızlarini hic bir sey olmaz onlara bakip etkilenecek degilim yabanci kizlar varken yabanci kizlara bakip etkilenirim daha iyi senin kendine sahip cikman gerekiyor onlara kimse dur diyemez bu saatten sonra
İşte çok haklısın ama elimde değil görür görmez tahrik olmaya başlıyorum bu sefer istem dışı bakıyorum akmaya başlıyor böyle olunca da ya bu huyum yüzünden eşimi de böyle giyinmeye zorluyorum
Aferin sana sen de eşini baskalarina mi gosteriyorsun yalniz senin yaptigini baskalari da yapiyor esine karşı bu millet cehennemlik var ya biz hangi yüzle cenneti istiyorsak
😔 çok haklısın