Bu sabah eşim işe gitmeden seks yapmak istedim prezervatifle yaptığımız için vajinamda sadece benim sıvım vardı eşim vajinamı yalamak istedi ben izin vermem normalde ama çok istedi utana sıkıla yaptırdım eşim sonradan hiçbi kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim tadı çok güzel flan dedi ben inanmadım ama o kadar nasıl beğenmiş olabilir ki? Ben izin vereyim diye mi dedi sizce kafam karıştı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılVajinal zevk suyu steril ve yoğun kalsiyum içeren bir sıvıdır. Tadı kadının yediklerinin hafif aromasını taşır. Erkekler buna çoğunlukla bayılır. Hatta kendi zevk suyunun tadına bayılan, kendini parmaklayıp zevk suyunu yalayan kadınların sayısı da oldukça çoktur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
O senden aldığı tattır. Vajina dan değil. Seni sevdiği için. Ayrıca evet, kadına yapılan oral seks çok zevklidir. Bu zevk konusundaki en etkili husus hijyendir. Tecrübeyle sabit. Muhtemelen vajinanın temizliğine çok özen gösteriyorsun.
00 Yorumla
Tadı güzel diye bir olay yok. Orada önemli olan ilişkiden alınan tad. Oral seks gerçekten çok keyifli benim için de bu böyle. Kadinimin zevkten cildirdigini görmek dil ile orgazm oluşunu görmek ve hissetmek asıl tad. Şanslısınız:)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
Prezervatıfte kayganlastırıcı aromalo jeller var onları yalamıssın dırek vajınandan parmagınla al baksana tadına
04 Yorumla
Soran+1 yılJel vs kullanmadık ama prezervatifte kayganlaştırıcı olsa bile tadını değiştirecek kadar fazla olamaz ki
Soran+1 yılBen niye bakıyorum eşim istiyor yapmayı
+1 yılVajina sıvısının tadı kadınların bakımı ve yedikleriyle değişir, ben bugüne kadar hiç pişman olmadım,,
00 YorumlaKişiye göre çook kötüden az kötüye kadar değişiyor ama iyi değil o net.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşündüğüm için hep o istiyor diye utana sıkıla yaptırdım ama bu sabah böyle bir tepki verdi işte anlamadım bende acaba sürekli yapmak istediği için mi bana öyle dedi diye düşünüyorum
+1 yılBakımı temizse kötü falan değil aksine haz uyandırıcı bi tadı ve kokusu var erkek için.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Vay be işe gitmeden önce isteyen kadınlar var mı ya :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. sabah yapılan sekste zevk alınır mı ya insan yıkanması lazım oral seks yıkanmadan olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılYatmadan önce duş almıştım lavaboya vs de hiç gitmeden yaptık
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnun tadı falan kimin umrunda şehvetle başlayan haz veren zevk veren bi fantezi ortamı senin ammını yalaması senin hoşuna gitmedimi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende severim vajina yalamayı tadıda hoş, sevmeyenler de olabilir
00 Yorumla
+1 yılHerkesin ki farklı olur ama azgınlıktan dır, takma kafana
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim çok fazla seks düşkünü biri değil genelde hep ben yaklaşıyorum ilişki için
- +1 yıl
Ayrıntıya girmesek🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler alınca gözü bir şey görmez bok olsa bile severler
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAbazalar kendini belli ediyor merak etme abi 😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki sen zevk aldın mi ve yeni mi evlisiniz sen onu yaladin mi hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır tabikide vajina sıvısı harika tadı var ben her gece sevgilimi saatlerce yalıyorum çok tatlı bırak yaladım adamcağız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimininki güzel oluyor kimininki de kekremsi
00 Yorumla
+1 yılBence de tadı güzel oluyor
00 Yorumla
+1 yılYoo bence de çok tatlı bir sıvı
00 YorumlaBegendiyse dewam etsin elleme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayette güzel oluyor. Kasma bu kadar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. İlk defa mı yapıyo 🤣
08 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden de denemişti ama ben fazla ıslanmamıştım ilişkiden sonra yapınca haliyle daha fazla ıslandım daha fazla hissetti o yüzden tadını
Soran+1 yılBen kendimi rahat hissetmiyorum istemiyorum yapmasını aslında o istiyor diye yaptırıyorum o yüzden ıslanamıyorum ilişkiden sonra yaptığı için böyle oldu bu kez
Soran+1 yılBen ona yapmayı çok seviyorum ama kendime yapılmasını istemiyorum çünkü tadı bana göre kötü gibi geliyor eşim ister ama sonradan tadı kötü gelir tiksinir diye endişeleniyorum
Soran+1 yılYok canım daha neler🤣 çok titizim zaten ondan oluyor sanırım bütün vücudum çiçek gibi hissetmezsem seks istesem bile ilişkiye girmekten kaçınıyorum mis gibi olmam lazım heryerinin tertermiz olması lazım ancak öyle rahat edebiliyorum
+1 yılbence de çok tatlı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin çikolata gibi dedi bana abartı geldi inanamadım açıkcası
- +1 yıl
yani tadı çikolata gibi değil tam olarak ama yeri ve zamanı olarak çok hoş. tadı daha çok kekremsi hafif tuzlu gibi diyebilirim gerçi belki sende bilirsin :)
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Bence tadı güzel
21 Yorumla- +1 yıl
Tadına baktinmi
benim tadım gusell
30 Yorumla
+1 yılyok tadına bak hep ıstersın salep tatlısı b-verırı
00 Yorumla
+1 yılEkşi bir tadı varmış.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten çok iyi bana göre de
00 YorumlaAy yapım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBilen bilir tadını
00 Yorumla
+1 yılAnanas suyu mu içtin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne alakası var normal besleniyorum sadece dün karpuz kiraz flan yemiştim
- +1 yıl
Ananas suyu vajina tadını degistirir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım