23 yasındayım internetten biriyle tanıstım 1 sene oluyo, genelde hep cinsel ilişki yaşadık bana evlenicez dedi bekaretimi aldı, bekledim tık yok, sonra dini nikah kıydı, nasılsa evliyiz diye twitter dan bi hesabı varmıs bunun ordan bizim videoları yayımladı, ilk basta esim diye ses etmedim, bisey olmaz askm ben yanındayım diyip durdu meğer hersey yalanmış itiraf edip gitti ben ortada kaldım, hamile değilim ama bekaretim gitti ve daha cok inansaydım beni adamlara satacaktı, tek sorun videolarım internette ve yüzüm herseyim belli ama onun yüzü gözükmüyor. Napıcam akıl verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın, o g*vatın aklını alacak polis, bir daha da böyle bir şey yapamayacak. Suç duyurusunda mutlaka bulunmalısın. Acırsan , acınacak hale düşersin , acıma.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Savciliga suc suyurusunda bulun. Biyle ahlaksizlar cezasini bulsunlar. Bu durumda cekinecek korkulacak bir durum yok. Iyi niyetinizi suistimal eden bir namussuza bu kadar prim vermeyin.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yapacak birşey yok. Geçmişi unutup önüne bakman lazım. Yanlış yollara sapmadan kurtulmuşsun buna şükretmen lazım. Ayrıca o kişiye dava açıp videolarını sildirip maddi manevi tazminat alabilirsin.
00 YorumlaGit şikayet ci ol anasını dikerler pisliğin. Seref. sizin evladi ya namert herif. Allah belasını versin erkek mi oya insan mi
00 YorumlaOhoo geçmiş olsun star olmuşsun , adam egosunu tatmin etmis , cidden aşkın gözü körmüş bunu kanıtlamışsın tebrikler sana.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. oooo, şikayet edebilirsin. eşin de olsa görüntünü internette paylaşması senden izin olmadan yasal değildir
00 YorumlaBılgım ve rızan harıcınde Gızlı yayınlamıssa savcılıga gıdebılırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbabana sorsana oda erkek sonucta sana güzel bir cevap verecektir.
00 Yorumla
+1 yılŞikayet Et savcılık şantaj suçun dan alır direkt kuzenim savcı sorayım mı
00 Yorumla
+1 yılbana ulaşırsan anlatayım ne yapman gerektiğini.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ulasıcam size
- +1 yıl
mesaj at
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle serefsiz leri polise şikayet et canım
00 Yorumla
+1 yıltwittter adresi ne onun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanımadan yaşanan aşkların hazin sonu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSon durum
+1 yılGeçmiş olsun zor durum
00 Yorumla
+1 yılzararın neresinden dönersen kar bence
00 YorumlaZor bir durum sana birşey sormak istiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılİyi oldu umarım her yere yayılır foton
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun link var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBozdurma saydın kendini iyi olmuş
126 Yorumla- +1 yıl
Sen Nasıl bir insansın? Nasıl bir Kadınsın?
Soran+1 yıl@GizliÜye-88738 neden kalp kırıyorsun
- +1 yıl
Yazdığın Şeye Bak. Yazıklar Olsun.
Cevap sahibi+1 yıl@GizliÜye-88738 ne alaka insanda biraz akıl fikir var kendini koruyacak öyle değil mi niye başkasını değil de ki seni bozuyor buna izin veren sensin yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Sen Ve senin Gibi erkeklerden de önce Kendini Aşağılayan Kadınlar, hayatınız Boyunca Sizden önce cinselliğini doruklarda Yaşamış kocanıza verdiğiniz "Bakireliğinizi", kolunuzdaki bilezikleri, baba evinizden Getirdiğiniz çeyizinizi dünyanın en büyük nimeti sayarak Ezik gibi Yaşamaya Mahkumsunuz. Sana o kadar acıyorum ki. Yazık.
Cevap sahibi+1 yıl@GizliÜye-88738 Sen dönde kendine acı öyle buruşturulup bir kenara atılmaya mahkumsunuz
- +1 yıl
Bak sana Çok net söylüyorum. Sen Senden önce Onlarca Kadınla yatmış Ama ortalıkta Bakire kız arıyorum Diye dolanan Cahil Bir şerefsizle evlenip Hayatın boyunca Hizmetçi olarak yaşayanlardan olacaksın.
Cevap sahibi+1 yıl@GizliÜye-88738 Sen de bozulup bozulup bir kenara atılacak sın
- +1 yıl
Hadi Bakalım. Sözde Ahlak bekçisi Seni.
Cevap sahibi+1 yıl@GizliÜye-88738 yav he he sizde bozdurmaya devam
- +1 yıl
Aynen çomar Namus Bekçisi 😘
Cevap sahibi+1 yıl@GizliÜye-88738 kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
- +1 yıl
Ya Ne alaka? Ne alaka? Uza şurdan Salak mıdır nedir
Cevap sahibi+1 yıl@GizliÜye-88738 araya gelip sümük gibi yapışan Sen ve ben miyim
- +1 yıl
Yazık Kafana.
- +1 yıl
Birgun kızın da böyle bir hataya düştüğü zaman aynısını diyebilecek misin. Kendin veya evladın için soyleyemeyecegin cumleleri başkası için nasıl söylüyor sun.
İnsanın nerede hata yapacağını bilemezsin.
@gizliuye-88738 nin dediği gibi defalarca kadinlarla yatmış ama erkek eli değmemiş bir erkeğe denk gelirsen şaşırma.
Cevap sahibi+1 yıl@35Yas bana niye kızıyorsun birader ben mi bozdum bunu
- +1 yıl
Niye kızıyorsun diye soruyor hala Salak. En başından Itibaren Burada gelmiş Mal mal namus Bekçiliği yapmaya Çalıştığın Içın olabilir mi. Sen bir Kadın olarak Kendine Bu kelimeleri nasıl yakıştırıyorsun onu da anlamış değilim o zaman bende senin anlayacağın dilden Konuşayım. Seni öyle bir bozacaklar Ki Sen bu kafayla Bir bok bilmeden Ot gibi yaşayacaksın. Senin gibi Aptal Kadınları Kocaları bir de aldatır Onda aldatır siz gerizekalılar da O bekaretinizi verdiğiniz Tatlı kocalarınıza ömür boyu kölelik Yaparsınız. O sözde namusunu da al ve S*ktir git.
Allahın Yobaz Cahili seni.
Cevap sahibi+1 yıl@GizliÜye-88738 bana kendi sıfatlarını sayma kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş işinize gelmedi tabii yobaz olur kirli bir erkekle birlikte olursan bu onun ayıbıdır benim ayıbım değil siz bozdurmaya devam edin
Cevap sahibi+1 yıl@35Yas işinize gelmedi mi
- +1 yıl
Senin gibilerin işine Gelmez Asıl. Size güzel kardeşim Kocalarınıza Sakladığınız Bekaretlerinizle Güzel Cahil günler. Siz Onların "Namusu Olun" iki gün Sonra da sizden sıkılıp sizi Aldattığında, ağzınızı burnunuzu kırdığında, sırf Ayrılmak istediğiniz için bir şerefsiz Sizi öldürsün. Ama Neden kızıyorsun Ki? Sen onun namusu Değil misin? Namususun ya. Ona aitsin ya, onun Malısın sen Artık ya. Söyleyeceği tek şey ne olacak biliyor musun? "Ben namusumu Korurum. benden ayrılamaz!" Yazık. Bak inan Sana sinirli değilim. Sadece şu yazdıklarına Bakıyorum Ve Bir kadının Kendi Kendini Ne kadar aşağılayabileceğinden başka hiç bir şey Görmüyorum. Nasıl Bir Yerde doğduğunun Nasıl bir Ailede büyüdüğünün bir önemi Yok. Senin kendini nasıl Geliştirdiğin önemli Ama Aynı cehalet yolunda Yürüyorsun. Ben Sana burda Değil 40, Bin sebep Saysam Sen yine de anlamazsın.
Cevap sahibi+1 yılokumuyorum bile yazdıklarını işin gücün boş yapmak karşı taraf namussuz diye bende namussuz olamam tıpkı sizler gibi amuslu olanları çekemiyorsunuz illa herkes sizin gibi aşifte olmak zorunda değil ayrıca yorma gelip salça olan senin sevgilin şunu bir güzel boz da rahat etsin
Cevap sahibi+1 yıl@35Yas yav he he
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılşikayet et kaldırt
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım