Kendisini tanıyorum o da beni tanıyor daha önce aynı işyerinde çalışmıştık ve arada telefonla konuşuyorduk. Bana benimle seks yapmak istediğini söyledi, taş gibi birisi, benimde onu arzuladığım çok olmuştur. Fakat buluşmada nasıl davranacağım, sevgilimmiş gibi mi? Yoksa fackboddy gibi mi? Siz olsanız nasıl davranır veya nasıl davranılmasını isterdiniz? (sevgili gibi davranırsam peşimi bırakmaz diye endişelerim var)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
o mu sana seks yapmak istediğini söyledi😁 onun yaş kaç sen kaç kadın nasıl güzel mi kanka kadın sana teklif ettiyse kadın ya yolludur ya da sen çok yakışıklısın
Ya şöyle o benden 2-3 yaş büyük, devamlı yanıma gelip benimle ilgili sorular soruyordu yanında bi kızla. Ben de çok yakışıklı değilim fakat bi şeytan tüyü var derler ya öyle. Ben de Bi kardeşi falan var onun için soruyor diye zannediyordum. Çünkü daha önce başıma öyle şeyler de geldiği için ama aklımın ucundan bile geçmiyor kendi için olduğu😀
kadin 40 lı yaşlarda mı nasıo dedi seninle seks yapmak istiyorum mu dedi nasıl güzel mi fiziği felan
Dikilir, şu an 38-40 falandır 😀
Seni seviyorum, seninle birşeyler yaşamak istiyorum dedi. Nasıl yani dedim salağa yattım. O da dediki lan oğlum seninle yatmak istiyorum anladın mı dedi. Bende kızdım evlisin falan diye
vay be ya dik ama prezarvatif kullan bence hamile kalırsa sıkıntı gerçekten o kadın sevişmeyi iyi biliyor olmalı olgun sayılır
Çak geç cok duygusalliga girme
Relax..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!