Cinsel Yaşam 24 yaşında bakireyim. Siz kaç yaşındasınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Hele orgazm olunca sevdiğim adamın adını söyleyip bi kere s.. bi kere diyerek titriyorumO an neler hissediyosunuz 24 yaşında bakireyim. Siz kaç yaşındasınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Elektrikçi-Kız Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl 24 yaşındayım 2 senedir Amerikada yalnız başıma yaşıyorum ve çalışıyorum ve vücuduma hala bir erkek eli değmedi. 9 4 Yorumla Kayraldı +1 yıl İyide nasıl dayanıyorsun diycem ama bende aynı durumdayım eklermisin elktirikçi kız Yorumla ekvator12345 +1 yıl Adres ver bende amerikadayım Yorumla Elektrikçi-Kız +1 yıl @ekvator12345 New York Yorumla refleks22 +1 yıl elektrik almadın mı kimseden :) Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Anlatılmaz yaşanır 15 yaşında ilk seksi mi yaptım pandemiye kadar düzenli seks hayatım vardı yeni yeni düzeliyor nasıl geçmiş o kadar zaman aklım almıyor 😂 0 0 Yorumla
Kayraldı Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Istek artınca herkes öyledir Seninki bişimi değil Biz bekarlar istekli olunca hep böyle dediğin gibi çıldırıyoruz 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sendemi bakirsi. n yaş kaç Yorumla Kayraldı +1 yıl AynenHayat işte nasip olmayınca böyle bakir kalıyoruz yaşım 35 Yorumla Soran +1 yıl Oral falan hiç mi olmadı Yorumla Kayraldı +1 yıl Hayır hiçbirşey olmadı Daha doğrusu Açık söylemek gerekirse bir gün evlenince eşimle olmayı istedim ve hala bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Muhafazakar mısın Yorumla Ceval +1 yıl Muhafazakar . Olan lar iyidir Yorumla Kayraldı +1 yıl Benim düşüncem böyle muhafazakar değilim Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Hahahah çok güzel yorumlamışsın ya ama bu sitenin gelmisini gecmisini duduklesinler ki ben yazsam böyle bise soru kalkar 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. 36 BasBakirim fayanslara vurup ohhhh yeah diye bağırıyorum 0 0 Yorumla
Tahtarak Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Abime bir sadaka abime bir sadaka der gibi ahahahha 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. sende bir defa s*ktir o zaman. bir kereden birşey olmaz 0 0 Yorumla
Desol Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl 28 yaşındayım bakirim. inanması zor ama hiç seks yapmadım. 0 0 Yorumla
ronaldinho_0707 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl senle guzel sevisilir bakireligin onemi yok cok kasma kendini zaman gectikce anliyor insan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevdiğin erkek olmasada yanında bir erkek olsa sanırım onu sen çatır çatır.. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hınzıııır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seks çok güzel bir şey düşünse elini doldurmuş koca bir penisi sen kendin ılııkça içine elinle koyuyorsun iki sıcaklığın birleştiği anı Yorumla Soran +1 yıl Penis sıcak mı oluyo vajina gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vajina kadar olabilirmi hiç ama içinde hissediyorsun sıcaklığı Yorumla Soran +1 yıl Görmemişin kocası olmuş tutmuş... koparmış işte Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl 26 yaşındayım becerme isteği geliyor becerecek biri yok hani :D :D :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende 21im ve bakireyim. Bazen canım çok istiyor ama evlenmeden yapmam ben 5 5 Yorumla madrigaal +1 yıl Hayal ediyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @madrigaal evet bazen makyaj fırçalarımla yapıyorum arkasını çevirip yapıyorum iç çamaşırımı falan sürtüyorum cekistiriyorum Yorumla madrigaal +1 yıl Islanıyor musun Yorumla karizmatizm +1 yıl Sorumvaarrrrr benim de aynı çok istiyorum bakirim dayanmak istiyorum ama Yorumla karizmatizm +1 yıl @Sorumvaarrrrr Sorumvaarrrrr benim de aynı çok istiyorum bakirim dayanmak istiyorum amaaa Yorumla
krallbenim Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 86% +1 yıl Tüh senden büyüğüm birlikte yapardık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakirmisin Yorumla krallbenim +1 yıl Yok evliyim Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Çok enteresan bir durumun var cidden. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla hikmet0858 +1 yıl Çatır çatır becerilme isteği var demişsin. Sanırım nefsine hakim olmakta zorlanıyorsun ve bundan dolayıda evlilik senin için en hayırlısı olacaktır. Yorumla
Ceval Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl 35 Yaşındayım yaşadığın o anki haz dir o 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bakirmisin Yorumla Ceval +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Hiç oral bile mi olmadı Yorumla Ceval +1 yıl Olmadı Dürüst konuşacağımı sana Yorumla
norton360 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Sevdiğin adam hislerini biliyor mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cık Yorumla norton360 +1 yıl Niye konuşmuyorsun Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. şu cümleleri okuyupda kalkmayan yoktur 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bu yaşıma geldim hala bakirim. 0 0 Yorumla
MoNeRa Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Fenasın :)) çok tahtik edici bu cümleler 0 0 Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. azgınlık tavan, evlen artık 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. titrettinn yine 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın bakirmisin Yorumla
Trabzonlı6161 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Garip geldi bu davranışın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Trabzonlı6161 +1 yıl Bağırma vs garip geliyor Yorumla
SedaSoruyorr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. 22 yaşındayım 1 1 Yorumla TuğraAkıncı +1 yıl Bakire mısın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Edep yok ahlak yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trolde olsan Çok kötüsün Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl seks o kadar güzel bir şey kii 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakirmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla
Misafirturk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. 26 yaşında bakirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
24 yaşındayım 2 senedir Amerikada yalnız başıma yaşıyorum ve çalışıyorum ve vücuduma hala bir erkek eli değmedi.
İyide nasıl dayanıyorsun diycem ama bende aynı durumdayım
eklermisin elktirikçi kız
Adres ver bende amerikadayım
@ekvator12345 New York
elektrik almadın mı kimseden :)
Anlatılmaz yaşanır 15 yaşında ilk seksi mi yaptım pandemiye kadar düzenli seks hayatım vardı yeni yeni düzeliyor nasıl geçmiş o kadar zaman aklım almıyor 😂
Istek artınca herkes öyledir
Seninki bişimi değil
Biz bekarlar istekli olunca hep böyle dediğin gibi çıldırıyoruz
Sendemi bakirsi. n yaş kaç
Aynen
Hayat işte nasip olmayınca böyle bakir kalıyoruz yaşım 35
Oral falan hiç mi olmadı
Hayır hiçbirşey olmadı
Daha doğrusu
Açık söylemek gerekirse bir gün evlenince eşimle olmayı istedim ve hala bekliyorum
Muhafazakar mısın
Muhafazakar . Olan lar iyidir
Benim düşüncem böyle muhafazakar değilim
Hahahah çok güzel yorumlamışsın ya ama bu sitenin gelmisini gecmisini duduklesinler ki ben yazsam böyle bise soru kalkar
36 BasBakirim fayanslara vurup ohhhh yeah diye bağırıyorum
Abime bir sadaka abime bir sadaka der gibi ahahahha
sende bir defa s*ktir o zaman. bir kereden birşey olmaz
28 yaşındayım bakirim. inanması zor ama hiç seks yapmadım.
senle guzel sevisilir bakireligin onemi yok cok kasma kendini zaman gectikce anliyor insan
Sevdiğin erkek olmasada yanında bir erkek olsa sanırım onu sen çatır çatır..
😂😂😂😂😂
Hınzıııır
Seks çok güzel bir şey düşünse elini doldurmuş koca bir penisi sen kendin ılııkça içine elinle koyuyorsun iki sıcaklığın birleştiği anı
Penis sıcak mı oluyo vajina gibi
Vajina kadar olabilirmi hiç ama içinde hissediyorsun sıcaklığı
Görmemişin kocası olmuş tutmuş... koparmış işte
26 yaşındayım becerme isteği geliyor becerecek biri yok hani :D :D :D
Bende 21im ve bakireyim. Bazen canım çok istiyor ama evlenmeden yapmam ben
Hayal ediyor musun
@madrigaal evet bazen makyaj fırçalarımla yapıyorum arkasını çevirip yapıyorum iç çamaşırımı falan sürtüyorum cekistiriyorum
Islanıyor musun
Sorumvaarrrrr benim de aynı çok istiyorum bakirim dayanmak istiyorum ama
@Sorumvaarrrrr Sorumvaarrrrr benim de aynı çok istiyorum bakirim dayanmak istiyorum amaaa
Tüh senden büyüğüm birlikte yapardık
Bakirmisin
Yok evliyim
Çok enteresan bir durumun var cidden.
Niye
Çatır çatır becerilme isteği var demişsin. Sanırım nefsine hakim olmakta zorlanıyorsun ve bundan dolayıda evlilik senin için en hayırlısı olacaktır.
35 Yaşındayım yaşadığın o anki haz dir o
Bakirmisin
Evet
Hiç oral bile mi olmadı
Olmadı Dürüst konuşacağımı sana
Sevdiğin adam hislerini biliyor mu?
Cık
Niye konuşmuyorsun
Denemeyip yaşamak lazım anlatılmaz
şu cümleleri okuyupda kalkmayan yoktur
Ne zaman başladı bu istek
O * dağı taşı delesin geliyor
Bu yaşıma geldim hala bakirim.
Teslim et artık kendini bu ne işkence.
Fanteizye bak bee sizde az değilsiniz
Fenasın :)) çok tahtik edici bu cümleler
24 yaşındayım 22 yaşında bakireliğimi verdim
sürekli çatır çatır becerme istegi geliyo bana 😂
27 yaşında bakirim sadece öpüştüm
26 olucam hala sapim. birini bulsam parcalicam.
boşalıyorum öyle ihtiyaç
Emin ol zamanı gelince sende bunu yaşarsın
azgınlık tavan, evlen artık
titrettinn yine
Kaç yaşındasın bakirmisin
Garip geldi bu davranışın
Niye
Bağırma vs garip geliyor
22 yaşındayım
Bakire mısın
Abartmasan
Sen çok cilginsin :)