Cinsel Yaşam Masturbasyon sonrası penis ağrısı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben havlunun içine eldiven koydum sonra dürüm şeklinde yapıp eldivene afedersiniz girdim, şimdi ise penisim ağrıyor bir sorun olur mu Güncellemeler+1 yıl UPP Güncellemeler+1 yıl Geçti Masturbasyon sonrası penis ağrısı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl olum siz hasta mısınız laaaaaan kfdkdjdkk normal mastını yapsana niye bu kadar zahmete giriyon awk lfdfkldfkk 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya bir degişiklik olsun dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen kesin bidona damacanaya falan da giriyondur awk. senden korkulur. Sizin evde şişeden su içilmez awk Yorumla Soran +1 yıl Bu ilk el dışında şeyim zaten pişmanım Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Olmaz olmaz endişelenme bir zaman acır sonra geçer. Sen asıl dikkat et mast yaparken kalkık vaziyette penisini kırmayasın işte o zaman boku yersin. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir şey mümkün mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet mümkün çok sertleşir bi durum olur kırılır mesela kaza geçirirsin kolun bacağın kırılır onungibi birşey ama nadiren olacak birşey Yorumla
FaraziKonuşurum Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Şimdi fitnessa gidersin ağırlık kaldırırsın dimi oran buran şişer falan. Peniste böyledir işte. Ağrısı normal. sdfdsf şaka şaka bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl DÇFLRÇDIDÇDIDÇIDDÇDLDÇDLEÇDLEÇDIEÇDI dürüm iyiymiş yok bişi olmaz 2 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dedik geçer diye Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tahriş olmuştur 🤷🏻♀️ 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana bir sorun çıkartırmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanmam bir daha abuk sabuk denemelerin olmasın 😉 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
olum siz hasta mısınız laaaaaan kfdkdjdkk normal mastını yapsana niye bu kadar zahmete giriyon awk lfdfkldfkk
Ya bir degişiklik olsun dedim
sen kesin bidona damacanaya falan da giriyondur awk. senden korkulur. Sizin evde şişeden su içilmez awk
Bu ilk el dışında şeyim zaten pişmanım
Olmaz olmaz endişelenme bir zaman acır sonra geçer. Sen asıl dikkat et mast yaparken kalkık vaziyette penisini kırmayasın işte o zaman boku yersin.
Öyle bir şey mümkün mü
Evet mümkün çok sertleşir bi durum olur kırılır mesela kaza geçirirsin kolun bacağın kırılır onungibi birşey ama nadiren olacak birşey
Şimdi fitnessa gidersin ağırlık kaldırırsın dimi oran buran şişer falan. Peniste böyledir işte. Ağrısı normal. sdfdsf şaka şaka bilmiyorum
DÇFLRÇDIDÇDIDÇIDDÇDLDÇDLEÇDLEÇDIEÇDI dürüm iyiymiş yok bişi olmaz
Dedik geçer diye
Havlunun durumu nedir?😄
Bir şeyi yok
Tahriş olmuştur 🤷🏻♀️
Bana bir sorun çıkartırmı
Sanmam bir daha abuk sabuk denemelerin olmasın 😉
bidaha yapma geçer
Fantezi ne so K tu ğum
Ben de yastık arası poşet yapmistim😄