alakası yok ya hürafe eskilerden özentiler ama eskilerde yaşamadılar anlatılanı biliyorlar asıl sevdiğinle yaparsın ne köle gibi kullanırsın ne kıyamamazlık yaparsın sürekli aynı seksi yaparsan ilk zamanda zevk alan sana aşık olduğunu belirten partnerinse bile farklılık olmadığı için acı çekmediği için soğuyacaktır doğal olarak
sevdiğinize kıyacaksınız analda yapacaksanız kıymazsanız başkası kıyar kıydığı için o kişi sevilir kadınlar ne kadar zarif gibi görünsede yatakta etini kızartan acıdıkça hızlanan daha sert giren erkekleri severler
Anal seks kesinlikle tercih ve zevk meselesidir. Bunun aşk veya kişiye olan sevgisi ile bir alakası olamaz.
Şayet kendi fikrim ise anal seksi kadına teklif etmem. Bunu ondan istemem. Kendisi isterse deneriz. Sağlıksız olarak görüyorum. Ve kadına zevkten çok acı veriyor. Bu çok bariz orta da. Ama tabi ki yapmak istiyen kişilere saygı duyarım.
Yani her ne kadar tavsiye etmesem de ve sevmesem de seven çok var anal biraz zor bir şey kadın için genelde gerektiği kadar önlem alınmadığı için acı oluyordur diye düşünüyorum sevdiği insanında acı çekmesini istemez ama farklı bir kişi olsaydı sadece seks için görüştüğü biri anal seks dener yani bemim düşüncem böyle
Sevilen kadın arzu ile ve istekle anal Seksi dile getirmez ise asla kadını anal sexe zorlamamalı bi e rkekliktir.. Çünkü anak seks kadına fiziksel zarar verir.. p*rno filmlere inanmayın işte tanıdığımız biri iki ameliyat geçirdi sonunda eşinden ayrıldı. Yapmayin yapmayın sevdiğiniz kadına saygı duyun
Kulağa hiç samimi gelmiyor. Sevgi duygusunu ve cinselliği neden bu kadar bir arada tutuyorsunuz o zaman kıyamadığından s... kemesin bi de. Cinsellik ve sevgi bağları çok ayrı şeyler onun favori seks biçimi olabilir anal.. Doğal gayet.. Anal istiyor diye sevmiyor diyemeyiz. Sen anal istemezsen de bu zorunlu değil hyr cevabını verebilirsin kolayca
"Erkekler sevdiğiyle sevişmez." ya da "Erkekler evlenmeden sevdiğiyle sevişmez" söylentileri ne kadar samimiyse bu söylenti de o kadar samimi - HİÇ SAMİMİ DEĞİL. Bilinçaltında/Bilinçüstünde isteyip de yap (a) mayanların kıskançlıktan uydurmaları.
"Erkekler sevdiğiyle sevişmez"se sevdikleriyle maç izleyip tavla mı oynayacaklar? "Erkekler evlenmeden sevdiğiyle sevişmez"se İsveç'te hiçbir kadını sevmiyorlar mı? "Erkekler sevdiği kadınla anal seks yaşamaz"sa sevmedikleriyle mi aldatıp yaşar? Saçma - Sapan... Düşünülmeden söylenmiş sözler. Söyleyenler bile açıklayamaz.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
şahsi fikrim, ben şahsen anal seks sevdiğim insan ile olsun olmasın, yapmam, kendime ve karşımdaki insana saygımdan dolayı, eğer karşımdaki bunu isterse yine yapmam çünkü bana anal seks vizyonsuz geliyor. Tabi bu benim şahsi fikrim. Yapan yapsın. Gerçi insan bedenini son zamanlarda o kadar alçaldı ki ne tutku bilen var ne anın tadını çıkartmayı. Ön sevişme ve erotik anlara önem veren bana kalırsa giderek azaldı. Belki de ben farklı düşünüyorumdur, asıl sevişmeye başlamadan karşımdaki insanın vücudunun her bir noktasını keşfetmekten, onu izlemekten keyif alıyorum. Kısaca güven, anlayış ve saygı olduğu zaman her şey olur fakat dediğim gibi karşındaki insan ile Vizyonun uyuşması çok önemli.
Sizin gibi insanlara bayılıyorum yaa siz de olmasanız neye gideceğiz 😂 öncelikle Kendimi pazarlama düşüncem olsa gizli olarak yazmazdım bu yazıyı hadi diyelim ki kendimi pazarlama niyetini içinde olsam, Bu platform KizlarSoruyor uygulaması üzerinden bunu yapmam hiçbir uygulama üzerinden yapmam. O kadar düşmedik. Bir sanal ortamda kendimizi pazarlayalım.
Sevdiğim kadınla değil hiçbir kadınla yaşamam. Sevmiyorum, hoşuma giden bir detay değil ama sevişirken konuşmayı sevenlerdenim sırf çekişme ve tahrik için oradan da istiyorum derim. Benim için sadede fantezi, gerçekte uygulayabileceğim, uygulamak istediğim bir şey değil.
Ne kadar saçma 😂 o zevk ile alakalı. Sevdiği insana asla zorla bir şey yapmaz tamam 👍 ama bunu zaten kimseye zorla yapmamak gerekir. 😂 Ben sevdiğime zarar vermem ama seviyorsam ve de sevdiğim insanın kalçalarının içinde olmak çok isterim. O beni yeterince seviyorsa bunu benim için 1kere bile olsa deneye bilir. Onun hazı ve zevki çok başka. Bakire kişi ile yaşayan bilir 😇🙏 ama ne zorla olacak iş, ne de can yakarak
Soruyuda tam olarak anlamadım ve erkeklerin çoğu yasak olduğu icin istemez cogu tiksinir cok az kesimide sever ve aşık veya sevdigi kadina bunu yapan var yaşamaz diye bir seyde yok
Anal erkek için iyi awq anlayın şunu, kokusu bile iğrenç. İstersen deodorant şişesini sok, bok kokusu geçmiyor. Kadından soğumak için sebep, bilmeyen andavllara ders oluyor, sonra niye bırakıyorlar. İnsan bıkan, sıkılan bir varlık. Her istediğini verirsen daha da isteyebilir. Sende bulamazsa başkasına runnn...
Çok saçma olmuş. Sevdiğin kişi ile özel anlar yaşarsın zaten. Anal ilişki ise karşılıklı istek ve rıza ile olur. Bir çok kişi tarafından anal ilişki kötü, aşağılayıcı olarak görülsede çok ayrı özel bir ilişkidir o.
Şimdi Erkekler yok mok diyor güzel bir Kalça görünçe Abi bir bilsen bu götü ben nasıl severim diyor. İnsanlar kendini kandırmayı bıraksın. Nasıl Mutlu oluyorsanız var olan Hayatınızı her anlamda dolu dolu yaşayın boş Rüzgar yapmayın.
Kadına ve erkeğe bağlı birşey, benim arkadaşlık yaptığım bi kadın olumlu yaklaşıyordu hatta konuştuğum biride, cinsellik konularını konuşulunca anladım, tabi istemeyende vardır.
Bu işin sevgiyle alakası yok, partnerim merak eder isterse yaparım. Neticede dar oluşu erkeklere cazip gelirken, anal ilişkiye girmeden orgazm olamayan kadınlar da var
Kolpa bunlar hep, hayatında doğru düzgün cinsellik yaşamamış tiplerden çıkma şeyler ”aman ona kıyamam yok pamuklara sararım” falan filan ulan karşılıklı bi zevk var ortada partnerin de istiyosa yaparsın sonuna kadar yani
Sevdiği ile yaşamayacaksa kim ile yaşayacak Zevktir bu iki taraf istedikten sonra yapılır yani. Bazıları günah demiş, haklılar ama yalayıp yalattırmakta günah, ona niye günah demiyorlar 😉