Komik değildi çok zevkliydi bağımlısı oldum 3 yıldır Denemeden önce tadını bilmediğim için canım hiç istemezdi. Şimdi bildiğimden dayanamıyorum teşekkür ederim kocama bedenimi doyurup neyden hoşlandığını bilip ona göre hareket ettiği için.
Komik değil rezillikti benim ki 18 yaşında evlendim ve cinsellikle ilgili hiç bir şey bilmiyordum birileri de anlatmadi ee video falan da izlemedim ve gerdek gecesi stresle birlike zaten kupkuruydu ve ilerleyemedik cok az ilerlemede bile canim yandigi icin devam etmedik ve 15 gun falan sürdü tam olmasi falan her seferinde azicik bile canim yansa geri cekildim ve oylece biraktim en ve o 15 gün her gun denedik en son dedim tamam yap gitsin eşim biliyordu nasil yapilacagini ama ben korkudan onu dinlemedim bile ne yapacam ne edicem bilemedim ve rezil olmuştum ona karşı
Öyle bi bağırmıştım ki istemsizce kocam şok 😂 ama ben bile şoktum yani hahahahha 😅 canım çok tatlı. Bide gelin başımın tokalarını sayıyoz birlikte güyya zaman kazaniom göt korkusu varya hahah 😂
@ASLI_KEREM niye bağardım sence 😂 tabiki canım ağrısından yani birden bastırınca bi çığlık attım napim ilkti 😁 ama çok komikti ya ikimizde şok olmuş birbirimize bakioz 🤣🤣
Ben biraz mazoşist olduğum için kendi saçımı çekip inliyordum oda kendisi çok iyi beceriyor sandı sanırım komik bir olay mı bilmiyorum ama asla ve asla gerçeği öğrenemeyecek dlxhdld
Biraz muhafazakardı , arkanı dön dedim anal yapıcam zannedip gidiyordu nerdeyse. Doggy hiç yapmamış eski kocası , hep misyoner takılmış. Zaten boşalması 1 dakika sürmedi doggy pozisyonda.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Komik bir sey yaşamadım. Zevkliydi. Sadece utandigimdan pek esime bakamiyordum. Gozlerim kapaliydi cogunlukla.
binaya gizlenerek girdim dışarıda çünkü çingene mahallesiydi. Kız normaldi ama akrabasının oturduğu yer garipti benide ordaki eve attı. Dışarıda kürt düğünü vardı... İçeride ukrayna - Rus birleşmesi.
Benim ilk deneyimim üniversite 2. sinifta kaldığım sitede ki evli bi kadının kocadi sehir dışındayken beni bahaneyle evine çağırmasiyla olmustu ben hiç yapmadım dedim kadin merak etme ben sana öğretirim demisti... utanmistim ve heyecanlanmistim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ilk kez gördüğümde ufaktı komiğime gitmişti bu ne oyuncak gibi diye sonradan büyüdüğünde korkmuştum birazcık ve sevgilim anlamıştı bunu
Daha ilk deneyimim eli elime değmeden soyunup uzandı yatağa gir dedi fakat aşırı stres var, sonra parmağıyla içine tıkmıştı boşalamadanda yeter diyip gitmişti bu olaydan sonra 2 yıl gey miyim ya diye düşümdüm mast bile yapmadım
Bide sabah 11 de aramaya başladık gece 12 de geldi o sürede 94 kere aramışım 😂 gelen bayan 35 li yaşlarda 35 kilo kaburgaları sayılıyo şu an anlıyorum ki bir memleketle takılmış 😅
Daha hiç bir şey yaşamadım acaba ne hissetcek bu yaşa kadar durduk bir kadın için de komik olur galiba
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
6 yaşımda yaşadım. komşu kızlarıyla evcilik oynardım. sünnetsizdim. ilk ilişkide pipimin baş derisini kıvırıp öyle sokacaktım. ancak baş çok yapışkandı ve canım acıyordu. 😄😄😄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sakso çekerken çok zorlamaktan sanırım kustum o an yerin dibine girsem daha az utanırdım
İlk değilde cinsel ilişki sırasında tam olaya kaptırmışım kendimi karşı inşaatta işçiler ‘aheueuhe’ tarzı tuhaf tuhaf ses çıkarmışlardı o an ikimizde gülmekten devam edememiştik sjdjdjdhb
İlk cinsel değilde farkli zamanlarda görüştüğüm bayanlarda içine girdiğimde penisim kan oldu ben bakire zanetmiştim onları sonra akiremisin dedim yok kesin adet oldum dedi
lisede sürekli öpüşüyorduk bir keresinde elimi şeyine attım ıslatı parmagımı hafif iceri soktum titremeye basladım cok komikti bildiğin tir tir titriyordum
Kanka penisin genital bölgeye basıncı ve senin zevkten kaslarını serbest bırakarak içerideki havanın dışarı çıkması. Özellikle doggy pozisyonda sık olur. Ve kokusuz bir hava çıkıyor , vajinadan bile çıkar bu hava.