Cinsel Yaşam Sürekli masturbasyon yapmak doğru mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yani sürekli yapasım geliyor art arda ve okşayarak değil yatağa yüz üstü yatarak yapıyorum bununda sağlığa karşı bi zararı var mıdır? Güncellemeler+1 yıl Ve 3-5 dakika arası sürüyor sürekli yaptığım için mi bu kadar kısa sürüyor. Ben daha uzun olmasını istiyorum Sürekli masturbasyon yapmak doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
badgirlll010101 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Fazla mastürbasyonun kadınlara bilimsel bir zararı yok ama bağımlı olmamak gerek. Çünkü reel seksten aldığın zevki aza indirebilir. 5 0 Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bilinen bir zararı yok ama mastürbasyonla birlikte klitoral orgazma alışan kadınlar, vajinal orgazm yasamakta zorlanabiliyor ileriki dönemlerinde, ayrıca tahrişe bağlı dudaklarda sarkma vs gibi durumlar olabilir çok sık sürtünerek 0 0 Yorumla
Alkmxx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Bende de öyle. Ama ben okşayarak yapıyorum. Yüzüstü nasıl yapıyorsun ki 4 1 Yorumla Umut_denizi +1 yıl Deneme yanılma yoluyla yani sürtünme yoluyla yapıyordur büyük ihtimalle 🙂 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bazen banada böyle olur yaptıkça yapasım gelir normal aslin da bugünde mesala öyle yap yap doymsidm 1 0 Yorumla
Histenge12 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Alışkanlık olduğu için mi hormonal bi durum olduğu için mi yapıyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım alışkanlık oldu Yorumla Histenge12 +1 yıl O zaman bir alışkanlıktan nasıl vazgeçiliyorsa öyle vazgeçmeye çalışmalısın. Yorumla
mert035 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Bence zarardan başka bir şey değil bir tane canlı etli bul kendine kendini o zevkten mahrum etme 0 0 Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Yanlış değil, doğru da değil. Yüzüstü şeklini merak etmedim değil 😃 0 0 Yorumla
Lâyuhtî Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Yok da alışkanlık yapar.Normal ilişki yaşadığında mast. Ararsın. 0 0 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Yokya ne zararı olacak hatta seksting yap daha guzel olur 0 0 Yorumla
redork Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Sıcaklar bastırınca herkeste aynı cinsel tatmin isteği doğdu normaldir 0 0 Yorumla
NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Surekli derken? Her saat mi her gün mü her hafta mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zararı yok uzun sürmesini istiyorsan boşalmaya yakın bırakacakson 2 3 dk sonra devam edeceksin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sürekli yaptığın için alışmışsın artık hemen orgazm olabiliyorsun. Kontrollü şekilde uzatabilirisn 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Surekli isteme sebebin mast yanlis ya da eksik yaptığın icin doyuma ulasamiyorsun 1 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yooo neden zararı olsun ki ama dikkat et tahriş etme 0 0 Yorumla
_Outcastt Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Zararı yok ama çok sık yapmak iyi değil drtaylı bilgi istersen yazabilirsin 0 0 Yorumla
lacoste22 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Doğru değil boşalma süreni kısaltıyorsun her seferinde ve ilişki yaşadığında kısa sürede zirveye ulaşırsın oysa partnerin daha doymamıştır 1 0 Yorumla
mbturan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl İsteğinden kaynaklanıyor kısa sürmesi hergün neredeyse yaparım ben doyumsuz olduğum için sorun olmuyor uzun da sürüyor istek ve libido ya bağlı 0 0 Yorumla
Serappturk Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Sorun olmaz, yap yapabildiğin kadar 2 1 Yorumla Umut_denizi +1 yıl De get işine 🙂 Yorumla
Terraco Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var ama cok yapma yinede 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Elinde olmuyor bu zaten 0 0 Yorumla
Ertenarif1717 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Sürekli yaptıgın içindir 0 1 Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Yardımcı olabilirim istersen Yorumla
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. sağlık düşünmezsin o kadar :D 0 0 Yorumla
Nevişahsına_07 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yaparken hakkını vereceksin ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Veriyorum zaten Yorumla Nevişahsına_07 +1 yıl Tamam Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. hayal ederek mi vaay 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayal ederek mi yapıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bazen p*rno izliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanal yapıyor musun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sürekli olmaz amaaaa 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boşalma warmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haftada kaç defa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Fazla mastürbasyonun kadınlara bilimsel bir zararı yok ama bağımlı olmamak gerek. Çünkü reel seksten aldığın zevki aza indirebilir.
Bilinen bir zararı yok ama mastürbasyonla birlikte klitoral orgazma alışan kadınlar, vajinal orgazm yasamakta zorlanabiliyor ileriki dönemlerinde, ayrıca tahrişe bağlı dudaklarda sarkma vs gibi durumlar olabilir çok sık sürtünerek
Bende de öyle. Ama ben okşayarak yapıyorum. Yüzüstü nasıl yapıyorsun ki
Deneme yanılma yoluyla yani sürtünme yoluyla yapıyordur büyük ihtimalle 🙂
Bazen banada böyle olur yaptıkça yapasım gelir normal aslin da bugünde mesala öyle yap yap doymsidm
Alışkanlık olduğu için mi hormonal bi durum olduğu için mi yapıyorsun?
Sanırım alışkanlık oldu
O zaman bir alışkanlıktan nasıl vazgeçiliyorsa öyle vazgeçmeye çalışmalısın.
Bence zarardan başka bir şey değil bir tane canlı etli bul kendine kendini o zevkten mahrum etme
Yanlış değil, doğru da değil. Yüzüstü şeklini merak etmedim değil 😃
Yok da alışkanlık yapar.
Normal ilişki yaşadığında mast. Ararsın.
Yokya ne zararı olacak hatta seksting yap daha guzel olur
Sıcaklar bastırınca herkeste aynı cinsel tatmin isteği doğdu normaldir
Surekli derken? Her saat mi her gün mü her hafta mi
Zararı yok uzun sürmesini istiyorsan boşalmaya yakın bırakacakson 2 3 dk sonra devam edeceksin
Sürekli yaptığın için alışmışsın artık hemen orgazm olabiliyorsun. Kontrollü şekilde uzatabilirisn
Her şeyin fazlası zarar
Surekli isteme sebebin mast yanlis ya da eksik yaptığın icin doyuma ulasamiyorsun
Yooo neden zararı olsun ki ama dikkat et tahriş etme
Zararı yok ama çok sık yapmak iyi değil drtaylı bilgi istersen yazabilirsin
Doğru değil boşalma süreni kısaltıyorsun her seferinde ve ilişki yaşadığında kısa sürede zirveye ulaşırsın oysa partnerin daha doymamıştır
İsteğinden kaynaklanıyor kısa sürmesi hergün neredeyse yaparım ben doyumsuz olduğum için sorun olmuyor uzun da sürüyor istek ve libido ya bağlı
Sorun olmaz, yap yapabildiğin kadar
De get işine 🙂
Var ama cok yapma yinede
Olabilir ilerde evlenince
Elinde olmuyor bu zaten
Sürekli yaptıgın içindir
Yardımcı olabilirim istersen
zararlı tabiki ama yapcak biseyyok
sağlık düşünmezsin o kadar :D
hayal mi ediyorsun yoksa sanal yapıyor musun?
partnerin yoksa mecbursun
Yaparken hakkını vereceksin ama
Veriyorum zaten
Tamam
Zor bir durum
Uzun süre yapmak taktik ler coj
Zina etmekten iyidir 😊
Hayır değil
hayal ederek mi vaay
Bilemicem
Hayal ederek mi yapıyorsun
Bazen p*rno izliyorum