Cinsel Yaşam Boşaldığımızı nasıl anlarız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 cok zevk alıyorum tatmin ederim de ama asla boşalıp bosalmadigimi anlamıyorum neden ki? Boşaldığımızı nasıl anlarız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Titreme klitoris kabarması ve hassaslasmasi gibi etkenler görünür 1 0 Yorumla
Ertu_27 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl İşediğini anlamıyor musun? Aynı şey olsa gerek çok bilgim yok fakat bölgenden sıvı çıkıyor sonuçta. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ya Yorumla Ertu_27 +1 yıl O zaman boşalamıyorsun. Yorumla
Geri-dönüşüm-Kutusu Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 79% +1 yıl onu nasıl anlamasın ne alaka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlamıyorum işte her şey süper ama boşaldım mı boşalmadım mı bilmiyorum Yorumla
mert035 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Boşal miyorsun demekki 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boşalmıyorsun demekki 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 2 saat boyunca boşalmamam çok garip Yorumla Jöh06 +1 yıl ya da beceremiyorsundur Yorumla Soran +1 yıl Yani bilmiyorum cidden ne yapmam gerekiyor bilmiyorum zevk alıyorum ama boşalıyor muyum bilmiyorum Yorumla Jöh06 +1 yıl Zevk almak ayrı birşey boşalmak ayrı. Yorumla Soran +1 yıl Sorun ne sence Yorumla Soran +1 yıl Ve ne yapmam gerekiyor Yorumla Jöh06 +1 yıl Bence yanlış yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Jöh06 +1 yıl O kadar açık konuşamam Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Titreme klitoris kabarması ve hassaslasmasi gibi etkenler görünür
İşediğini anlamıyor musun? Aynı şey olsa gerek çok bilgim yok fakat bölgenden sıvı çıkıyor sonuçta.
Nasıl ya
O zaman boşalamıyorsun.
onu nasıl anlamasın ne alaka
Anlamıyorum işte her şey süper ama boşaldım mı boşalmadım mı bilmiyorum
Partner (ler) in g noktanı bulamamış
Boşal miyorsun demekki
Bu sırrı gün yüzüne çıkar
Boşalmıyorsun demekki
2 saat boyunca boşalmamam çok garip
ya da beceremiyorsundur
Yani bilmiyorum cidden ne yapmam gerekiyor bilmiyorum zevk alıyorum ama boşalıyor muyum bilmiyorum
Zevk almak ayrı birşey boşalmak ayrı.
Sorun ne sence
Ve ne yapmam gerekiyor
Bence yanlış yapıyorsun
Nasıl
O kadar açık konuşamam
Peki
Bunu mastta mı cinsellikte mi soruyorsun
Islandıysan şarıl şarıl
Kasılma titreme oluyor mu
Bende o duyguyu tatmayi ariyorum
Mast yapıyor musun