İlkinde daha guzel oluyor ama 2 ve 3 tede alıyorum daha uzun suruyor partnerım ben bosalana kadar 2 3 kez orgazm oluyor buda daha cok zevk verıyor bıde geldıgınde hemen akıtmayınca bıraz tutup bı anda fıskırtınca daha zevklı oluyor.
Benim için ilk boşalma ölü toprağını atma. Sonra kadını inletmek için sevişirim. Genelde ilk boşalmadan sonra inmeden devam ederim. İkinci boşalmaya kadar kadını iki kez boşaltırsam keyfime değme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İlkinde daha guzel oluyor ama 2 ve 3 tede alıyorum daha uzun suruyor partnerım ben bosalana kadar 2 3 kez orgazm oluyor buda daha cok zevk verıyor bıde geldıgınde hemen akıtmayınca bıraz tutup bı anda fıskırtınca daha zevklı oluyor.
İlk birleşme de her pozosyon yapılan her hareket ve boşalma daha çok zevk verir.
erkek boşalmadan değil sekste yapılanlarla zevk alır 1 de çok 2 biraz 3 az 4 az boşalabilir bu zevkle alakalı değildir yapılanlar zevk verir
Uzun zamandır boşalmazsak yani 3-4- gün aradan sonra boşaldığımızda ilk boşalma daha zevkli geliyor bana göre
Bol ve tazyikli olduğu için evet 1. Boşalma en zevklisi
Benim için ilk boşalma ölü toprağını atma. Sonra kadını inletmek için sevişirim. Genelde ilk boşalmadan sonra inmeden devam ederim. İkinci boşalmaya kadar kadını iki kez boşaltırsam keyfime değme
ilk bosalmada cok zevk alır
hepsinde eşit alır yaa yani ben öyleyim
ilkinde alınca 2-3 de pek olmuyor bana göre
Hep aynı som sayılarda hayvani olur
İlkinde
Aslında sana bağlı bu
İlkinde
Aynen öyle
3 sonrası guzel
Evet.