Kucağına oturup elletimi boynuna dolamak boynuna öpücükler kondurmak kulağına güzel ve pis şeyler fısıldamak o arada aşağı bölgeyide elimlede ya da kucağına oturduğumdaki ufak git gel hareketler yaparak tahrik etmek ama önemli olan hareket değil karşıdaki kişiye duyduğun arzu hissi eğer onu cidden arzularsan arada devamlı bir çekim olur zaten. Sadece ona bırak kendini oda sana bir şekilde çok güzel şeyler yaşanır zaten.
Öncelikle bakışlar ve hareketler ön planda olmalı istediğini arzusunu şehvetle bakan gözleri ile belli etmeli daha sonra duvara yaslayıp öpüşmek bacakları kaldirip bele sarmak sevişmeyi başlatan ilk hareketler olucaktır.
Ben daha çok cinselliğin zihinsel safhasına odaklanmayı seviyorum. Sevişmeden önce cinsel dünyamız ve fantezilerimiz hakkında konuşmak, tahrik edici sohbetlerle arzu ve libidoyu artırmak, mekan ve zaman seçimi, ayrıca mekandaki detaylar önemli benim için. En son; biraraya geldiğimizde tutkulu bir öpüşme, güzel bir sevişmeyi başlatır..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Meme ucumun hafif isiriklarla vakumlanarak emilmesi. Hunharca dil darbeleri esliginde öpuşmek o sırada klitoris orgzma ulasmak icin kalkan ve zevk suyu akıtan penise sürtmek... belimin kavranması...