AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Eşinden soğuman normal benim soğumam gibi. Bende kendimi haklı görüyorum mesela
Aynı sorun bizde de var bekliyoruz zamanla nolacak bakalım
Aldatma yoluna girmişsin. Olmuyorsa devam ettirme bence.
Söyle eşine beni mutlu edemiyorsun de, ayrılacağım de.
Normal mi bilmiyorum ama yenilenmemek insanı sıkar. Üzüldüm sizin adınıza
Normal Bi durum değil eşinde problem mi var ya da iş stresi yorgunluğu vs psikolojik olarak yıpranmış olabilir
Evet normal ilişki yoksa seni baglayacak bisey de yok demektir 😊
Ha ha ha çok yapınca kızıyonuz yapmayınca ben kadın değilmiyim diyonuz anlamak mümkün değil
Yine soruyu sorup ortadan kaybolan, yönetimin etkileşim arttırmak için açtığı hesaplardan..
Neden soğuduğunu sorgula yoksa bir erkeğin cinsellikten soğuması normal bşey değil.
Bu yaşta çok az, haftada enaz 3 kere birlikte olmaniz lazım hayat hep ters işte istekli olanlar isteksizlere düşüyor, başkasını hayal etmek normal ama boşanmadan da yapma derim
Soğuman gayet normal
Çocuk yoksa boşan bu yaşta böyle ise 20 yıl sonrasını düşünemiyorum bile
Yaşlar kaç ilişki evlilikte olmazsa olmaz niye istemiyor sevmiyor mu
öncelikle karşılıklı oturup konuştuysanız sonraki evre doktora başvurmanız özellikle ürolojiye sonrasında da pskologa falan gidin bu normal degil tabiki senin de hakkın rahatlamak mutlu olmak ama böyle hayat da gitmez yani inş ddüzelir
Anlattiklarimda haklısın bu senin en doğal hakkin ve bu yaşta bu istekle ve böyle birşey ile karı karşıya kalman da üzücü... Sen hakkın olanı istiyorsun aslında mutlu olmak
Bir doktora gidin bence fiziksel bir sorun yoksa psikolojik olabilir eşinin çalışma durumu hayatı fazla stresli olabilir veya kendinde değişiklikler yap spora falan gidebilirsin
Ayni durum eski sevgilimle unideyken bizdede oldu tek erkek teklif ettim kabul etti ikimizde nirvanaya cikiyorduk
Eşinden soguman normal ama onun seks istememesi normal değil. Cinsel bir sıkıntısı olabilir. Sertlesme bozukluğu vs. Eger öyle ise ve kronik olmuşsa oz güven giderek azalır , erkek seks yapmak istemez. Hatta bi kere olması bile büyük sorun.
Bencil bir öküzle evlisin maalesef soğuman normal farklı versiyonunu yaşadığım için seni çok iyi anlıyoruum
Doğumdan gayet normal senin de hakkın cinsellik hem daha yaşın da en güzel cinsellik yaşayacağın yaşlar buna bi çözüm bulun
Cinsellik için kavga edeni de ilk defa gördüm yani çeki düzen ver kendine cezbedici ol
bir evlilik terapistine ve bununla ilgilenen bir doktora görünün
işe yariyacağına eminim
Madem anlaşamıyorsunuz ayrım bacım, ılk ayrılan sen olmazsın
Kocan sana kadınlığını yaşatabilmeli. Hem ruhsal, hem bedensel olarak
Normal değil başkalarını hayal etmen de normal değil Çok kötüsün
Evlenmeden önce yapınca evlendikten sonra yapmayınca ağlıyorsunuz:) Sizin ağlamanız bitmez:)
bende ya baldiza yöneldim bir yildir ama oda baydi artik
soguma degilde , rutine girmiş. fantezi yapın, ortam degiştirin. tatile gidin
Bu düşünceye giren kadın erkek kim olursa olsun sonu hep aldatmaya gidiyor. Aklımda da tam. olarak bu var. Bir aile terapistinden yardım almak istemez misiniz
6 yıllık bi evlilikte normal gibi hergün hergün yapıyoruz diyenlere bakma sen
İlgisiz bir eş isteksiz bir eş ile devam edilmez o sadece sana bekçilik yapıyordur iki şıkkın var ya ayrılacaksın ya da böyle devam edecek sin
Haklisin gayet bence ya esler birbirini tatmin etmek icin caba sarf etmeli cok bi beklentin de yok her erkegin yapmayi cok sevdigi bisey yani bu kadar ilgisizlik hakediyo. Kimi hayal ediyosun mesela etrafinda istek duydugun birileri var mi?
Kimse kusura bakmasın ama kimsenin eşini böyle mutsuz etme hakkı yok siz yakın çevrenizden birilerini mi hayal ediyorsunuz
Cinsellikten kaçan erkek mii ilk kez duydum
Bende şaşırdım
Var demek. Neden kaçmasın?
@Yomeyamo neden kaçsın ki
Nefes almak gibi bişey bu kaçılmaz
E tabi normal. Niye cinselliği reddediyor aklım almadı. Sen o kadar istiyorken. Keşke benim eşim olsaydın diyesim geldi.
Normal bence eşin evlendikten sonra asker arkadaşı moduna bağlamış görünüyor böyle evlilikler gördük yeminle evlilikten soğudum
Tabi ki normal değil o senden soğumuş gibi. Belki de sana bi konuda kızdı açılamıyor. Kıskandı falan mı acaba seni
Eşinde iş yokmuş mutlu etmeyi becerememiş, ben olucam hergün sertçe becerirdim yeter artık derdin.
başkalarını hayal etmen gayet normal canın istiyor çünkü uzun süre yapmayınca
aynı durumdan bende muzdaribim benımkde istemiyor ben istiyorum o canı isterse oluyor bende istemyorum artık keyfi bilir
miss gibi böyle eşin var daha ne isticen böyle kadınların böyle gvatlara düşmesine içim yanıyor
Masturbasyon yap rahatla
Onla. cak iş mi o
İlk baslarda nasıldın fiziğin falan giyinimin o anki durumun smdi nasılsn monoton gibi gözüküyor snn durumun
Genç kadınsın 2 gecede bir yaşamak hakkın bence
Bu gidisle normal ama mastla idare et bence
Başkalarını arzuluyor musun şu an?
Eşinden bosan mutlu bir ask seninde hakkın
Eşin krndinr bakmıyorsa normal
Bosanmalisin. yok mu güvendiğin biri
.
Monoton laşıyorr renk katmak gerek
O zaman akisina birakican
istersen konuşalım. problemin büyük
Gerçek sevmemişsin yazık adama
yav 6 yıl diyo artık sevgi mi kalır evlilik sadece sevgi üzerine kurulmaz öyle olsa boşanma olmazdı
Dediğim gerçek insan sevdiğinden soğumaz
hiç bir isteğini yerine getirmiyorsa gayet de soğur
O sizin karaktersizliginiz keyfinize düşkünsunuz 😡
ilerde anlarsın o zaman
Yürü git bee herkesi kendiniz gibi görmeyin
ön yargılı insanları sevmem konuşma bitti anlayacağın yok
Iyi günler herkes kendine yakışanı yapar kapiş
benim yaptıklarımın yarısını bile yapmamışsındır gelmiş bana karakterden bahsediyorsun herkesin doğrusu kendine insanları yargılamadan konuşsan daha iyi olur kimsenin neler yaşadığını ya da neler yaptığını bilemezsin
Bence yaşadıklarıma şahit olsaydın hak verirdin😏
Dostum çok bos konusuyorsun evliligin temelinde saglikli bir cinsellik yatar ne kadar seversen sev saglikli bir cinsellik olmaz ise o sevgi zamanla biter
@crazykid93 güzel yaliyorsun ahbap devam
Hayat tecrubesi olmamis insansin gercekten bossun bak isine... kişi kendinden bilir işi..
S. ggg pezevnk her şeye maydanoz olma
Bir o kadarda karaktersizmissin... ucu bana dokunmadi kisiliksiz
Sen çok iyisin yalaka
şikayet ettim
Thank you baby
Gözün dışarıda demek ki
monotonlaşıyor bazı şeyler zaman geçtikce
Biri vardır ya bi neden
Normal olabilir mi böyle bir şey
o son cümle kötü işte.
haklı olmaya haklısın soğumuş kırılmış vs olabilirsin ama ne gerçekte ne de zihninde asla ihanet etme konuşarak halletme yolunu seç bence.
Çok normal monotonlaşıp bıkıyor insan
Hic normal değil bence
6 yıllık evlilermis sadece monotonlasma problemi değil gibi
Bir isteksizlik var ortada
Her gün aynı yemek yenmez derler bazı insanlar bu yüzden çabuk sıkılır ve evdekini istemez
Onu erkekler diyordu sanirim artık kadinlsrda mi diyor
Hergun olmasa da evlilik suresi en az uç günde biri gosteriyor
Bu durumda ne çok insan var