Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba!
Bir çok keyifli aktivite yapılabilir aslında..- Yatakta kitap okunabilir.
- Enerji kaybından dolayı acıkma durumu varsa küçük yiyecek, içecek molaları verilebilir.
- Beraber dizi veya film izlenebilir.
- Yüzler birbirine dönük şekilde uzanarak anın romantizmine uygun şekilde sohbet edilebilir.
- Yeni bir birliktelik için hazırlık yapılabilir..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadın duyguları verilmiş ise yatak da erkeğinin yanında olmasını ister
Hatta erkeğinin kendine dokunmasını ister öpmesini tekrar sevişme olmasını
Cinsellik den sonra da devam edin öpün vücudunu okşayın eğer tekrar Ereksiyon olursanız kadın için mükemmel olur artık ikinci dalga gelir kadın için bildiğin sarılır kedi gibi olur kadın00 Yorumla
+1 yılSeksten sonra bir süre yatakta dinlenmek yanaklarını saçlarını okşamak bazen soft bi masaj birazcık... tabii duş... ama ben seksten sonra yiyecek icecek istiyorum... en çok puding... meyve... su... gazlı içecek
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılSarılacaksın sevdiğini göğsüne yatıracaksın. Saçını okşayıp sevgi sözleri söyleyeceksin. Belki ek olarak birlikte uzanırken bir kahveyi paylaşmak, tabi yanında güzel bir çikolata ile çok güzel olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
99Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSarılıp yatılır. Daha ne olsun?
00 Yorumla
+1 yılGenelde sonrasında mülakat sınavı başlar.
_Nasıldım?
_Kac kaç?
_ Şurda şöyle oldu burda böyle oldu niye?
...
Sonra durum degerlendirmesi bitince biraz sarılıp uyulunur.
Tabi bu bahsettiğim klasiklerden bir kesit.
İyi bir cinsellik sonrası en güzel şey duş alıp direkt uyumaktır. Eğer bekarsanız 2. Seans mutlaka olur , evliyseniz tadını kaçırmaya gerek yok yatıp uyuyun😄60 Yorumla2. 3. Postalar için hazırlık yapılır.
Her posta farklı iç çamaşırı ile sil baştan başlamak iyidir.133 Yorumla- +1 yıl
Farklı fantazileriniz varmış.
- +1 yıl
Böyle düşünceli kadınlar varmış mi
Önce yatağa uzanirim be partnerimi üstüme alırım. Üstüme uzanacak şekilde yatar.
Başını oksarim sırtını İnce ince kasirim.
Ona gece ile alakalı güzel şeyler söylerim.
Ruhuna gönlüne hitap ederim ve cezbederim.
Beni nasıl kendimden geçirdi gini ve nasıl bir kadın olduğunu ona tutkuyla anlatırım.10 Yorumla
+1 yılGüzel soğuk bir su içilir sonra geç yanına uzan belkide ons dön ve konuşmadan sadece bak ama öyle bir bak ki
90 YorumlaBen ilk boşalmadan sonra bıraz nefeslenıp sonra tekrar ufak ufak baslamayı tercıh edıyorum zaten ınmıyor elınr aldımo gerı kalkıyor 3 4 devam edıyor.😀
Sarılıp uyumak hos olmuyor ya sıcak sıcak ama yattgındada goguslerının aramızda sıkısması ellerımı kalcasına koyup oksarken ufak ufak boynunu omuzlarını opmeyı sevıyorum
Kısaca boşaldıktan sonra devam edılmelı ara vermek yok 😀00 Yorumla
+1 yılB ikincisi daha uzun olacağından farklı fanteziler olur
131 Yorumla
+1 yılBir kadeh içki içilir beraber belki meyve vs atıştırılır
sonra sevgilinin koynunda sohbet edip ikinci tura hazırlanırsın50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBanyoda buyuk kuvet varsa onun icine girilir sonrada orda biraz yaramazlik yapilır ama erkeğin penisi 3 4 sertleşiyosa ben genelikle yatakda sevişyorum sonrada doyamıyorum birazda işi ön şevişmeye döküyorum sonra ona bir güzle oral yapıyorum sonra 1 2 dakika banoyoda oda zaten boşlaıyor suyu açıyorum serinliyorz beraber
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Bu havada kilimayı acmadan buz gibi etmeden cnsellik yapılmaz cinsel sonrası her zaman yatakta güzel azdırıcı sohbetler yapıp ufak tefek cinsen oyunlar oynayıp ikinci ücüncü dördöncü tura hazırlanmak iyi olur
10 YorumlaKarı seni temizlerken birkaç dakika ejakülasyon sonrası konuya yabancılaşma süreci yaşarsın, yastığı dikleştirirsin. Peşinden sigara uzanır, donunu çekersin, Netflix'de izlemeye devam ettiğin şeyi başa alırsın, konuyu anlamaya çalışırsın..
00 YorumlaFazla duygusallığa gerek yok
yazsa buz gibi,
kışsa sıcak bi duş alınır, (birlikte de alınabilir)
ardından derhal yanak yastığa değmeden o yorgunlukla uyunur,
tercihen ayrı bi yerde uyurum yayıla yayıla00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bir keyif sigarası yakarsın sonra ikinci postaya hazırlık sonra ikinci postayı atarsın kaslar eriyip gider güzel birlikte bir duş sonra yine yine duşta devam su terapi eder yorgunluğu
00 Yorumla
+1 yılDuş alıp orada bir posta daha sonra dizi film izlemek olabilir
10 Yorumla
+1 yılFazla sokulmadan yatarsın, öpersin 2-3 için hazırlık olabilir. En iyisi duş alabilirsiniz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. O iş yaş😁 hemen cigarayì yakarìm🤒arkasına güzel bol köpüklü bir kahve😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle omzuma başını koysun öylece duralım. Bu iyi olurdu
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı.
1 yılBu hava iyi Bi dondurma gider belki onuda ilişkiye dahil ederiz :)
00 Yorumla
+1 yılDuş alınıp soda ayran yapılıp diğer postaya hazırlanılır.
00 YorumlaHiç yıkanmadan ve giyinmeden öylece sarılarak uyunur...
00 Yorumla
+1 yılPartnerine emekleri için teşekkür eder, kıçını döner uyursun pamuk gibi
00 Yorumla
+1 yılUyumak keyifli olur. Bir iki kadeh bir şeyler içilebilir.
00 Yorumla
+1 yılSabahlar olmasın yapılır, sabahlara kadar devamkee..
00 YorumlaElini öp, başına koy ve allah razı olsun de, dön kıçını yat, sabaha kadar düşünsün 🤣
00 Yorumla
+1 yılDuş alınir alınirken de yaramazlik yapilir sjsnsj
110 Yorumla
+1 yılBeraber duş alıp orada 2. Posta ;)
1710 Yorumla- +1 yıl
Seninle sınır olmaz zaten
- +1 yıl
@_Law_yer3292 bizde insanız
- +1 yıl
Dayanabilirsin bencee
- +1 yıl
Yoksa göründüğü kadar sağlam değil mi
- +1 yıl
@_Law_yer3292 napacan beni mi halledecen
- +1 yıl
Görmeden bişey diyemem :)
- +1 yıl
@_Law_yer3292 ben derim… yoluna bak ;)
- +1 yıl
Sana bakmak isterdim :)
- +1 yıl
Ne inatçı çıktın
Gizli Üye(36-45)+1 yılNapalım anam çimlere uzanıp bulutları seyrediyoz liseli şapşal aşıklar gibi. Bizim ki bulutları gösterip bak bu seninkine benziyo diye kıkır kıkır gülüyo arada gevurun kızı
00 Yorumla
+1 yılSoğuk günlerde sarılıp uyumak sıcak günlerde çıplak uyumak ama azıcıkta olsa temas etmek
00 YorumlaDuş sonra bebekler gibi uyku çekersin
111 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorgun düşeceğiniz için sarılıp uyuyabilirsiniz
Devam edebilirsiniz152 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDus alabilirsiniz beraber daha eğlenceli olur
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 dk sonra ikinci başlamalı tabi bu arada da boş durmak olmaz. Ta ki baygın düşüp öylece kendini bırakana kadar devam.
00 Yorumla
+1 yılbir sigara yakılır ve soğuk bir şeyler içilir ikinciye hazirlık yapilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKeyif sigarası sonra yatıp uyumak sarılmadan tabi burda sana katılıyorum 😃
00 Yorumla
+1 yılTekrar bir oral yaparım..
82 Yorumla- 1 yıl
Alkış 👏
kızların çoğu ikinci üçüncü posta yazarken erkeklerin neredeyse hiç biri ikinci posta yazmamış gfdgdfogdf. Kızlar bir düşünün neden böyle diye :D
02 Yorumla- +1 yıl
Sen 2 yi 3 u geç dinlenmek şartıyla mümkin hele ben 5 6 posta isterim en az diyrn kızlar kanser sebebi la dayanabilionmu acaba ne erkeğin gücü kalır ne senin vijanan tee Allah'ım
Gizli Üye(36-45)+1 yılhanima yakalanmamak icin bulunabilecek deliller yok edilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlima yoksa kıyafet giyip sarılmak. Klima varsa hafif ılık ortama ayarlayıp uyumak 👍😌😌
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİmi taraf da ne isterse onu yapsın. Daraltmanın anlamı yok😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şu 2 posta için hazırlık diyen bayanlar olum nerdesiniz lan niye reel de karşıma cikmazsiniz 😬😬
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Genellikle açık olarak sarılıp uyumak, çok sıcaksa birlikte duşa girmek…
00 Yorumlaerkek partnerime sarılır teşekkür öpücüğü kondururum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. 2. ve 3. olur daha sonrada beraber duş ve sarılıp uyumak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer partnerimde isterse ikinci posta için fitili ateşleriö ve vajinasına yumulır yalamaya başlarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. yaz sıcağındandır yoksa kışın sarılmak müko
50 Yorumla
+1 yılSigara içilir beraber
40 YorumlaBen genelde 10 dk dinlenip sonra dusa girmek isterim
00 YorumlaBi posta daha yapılır.
112 Yorumla
+1 yıl2. posta
112 Yorumla- +1 yıl
İste beklediğim cevap ❤️
- 1 yıl
Alkış 👏
Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Duş uyumak.
100 Yorumla
+1 yılsigara
132 Yorumla- +1 yıl
En sevdigim😊
+1 yılSigara yakmak...
91 Yorumla
+1 yılBanyo
91 Yorumla
+1 yılBence sarilip uyumak. Terapi gibi olur 🤗
20 YorumlaDuşa gir sonra sarılarak uyu o zaman. Öyle yapılır
10 YorumlaDuş alınabilir, sigara içilebilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yıldevam durmadan sabaha kadar
00 Yorumla
+1 yılSarilirsin sarilmasan sevam edersiniz😁
00 Yorumla
+1 yılgüzel bi duş sonrası uyku
00 Yorumla
+1 yıl2-3 posta için devam edilir ❤️❤️❤️
00 YorumlaSoğuk suyla gusül Abdesti alınır.
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler